--> --> -->

Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Maria e ok, Oana e racita cobza.
Urlat, tzipat, din maini dat si iar urlat : "mamii, am muci! mamiii, m-am infundat!". La 12 noaptea cred ca a obosit si ne-am ales amandoua cu un somn binemeritat pana la crapat de ziua.
Doftorul i-a dat si un cefalexin ca sa ne fereasca de complicatii.
Cel mai rau e ca are ochii aia injectatzi si lacramosi si cand vorbeste pe nas iti vine sa-i plangi de mila...

La multi ani Andreea!
Olivia, sa-ti fie de bine! Luca e practic, una sa aiba grija de copii, una sa faca mancare, pe una sa o plimbe...hihihi
Eu as zice ca ar trebui cateva saptamani sa il duca numai Sorin, tu sa le faci cu mana si sa-i pupi de "la revedere" si sa bagi ceva de genul "mami vine sa te ia la pranz dar acum trebuie sa bage rufe la spalat/faca mancare/faca ordine in casa" si pleci mai tarziu cu 5 minute.
Ioana, si tie sa-ti fie de bine! :)
Daria, succese la diete! Eu cred ca as face cu nervii la diete...:)
Simona, eu iti multumesc ca m-ai luminat la creieri...m-am apucat sa caut carti de anatomie pentru pitici, corpul uman pentru 5-7 ani. Daca fetele mele sunt copilaroase asta nu inseamna ca si ceilalti de la gradinita sunt la fel.
Alice, ale mele fiind doua se lovesc una pe alta la nervi...dupa care si-o iau de la mine . In plus Maria are texte (pe care Oana le copiaza!!!) "vrei sa mor si sa nu mai aveti copil?!" "ma duc in padure sa ma manance ursii!" si altele asemenea...
Andreea/philip...eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji ca ramane repetent, sunt convinsa ca recuperati repede, daca e ceva de recuperat.

Sa avem un weekend linistit!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina insanatosire grabnica Oanei...super tare Maria cu plecatul in padure....a mea mai nou cand bate palma cu noi, scuipa intai in palma...sau dupa ce bea apa se sterge hotarat cu maneca...io mor cand o vad..i-am zis ca-i fac bagajul si-o trimit pe malul bahluiului cu tiganii...stiti ce mi-a raspuns.."vezi sa-mi pui si niste haine mai mici de ale mele si haine pe care nu le mai purtati voi,ca sa le dau si lor,sa aiba cu ce sa se imbrace!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O, Cristal, dixtractzie ati avut si voi vad
Io la nervi ii zic ca o mananc, o uomor de toti peretii la care mandra zice sec un "banu" si-si vede de talente Ce sa mai zic, nu mai poate de frica mea Azi noapte la 3 ii ziceam "iti place sa mucesti, sa tusesti, sa vomiti?" imi iesisem complet din nervi si la care ea drept raspuns" nu mai vreau sa te ascult" ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

la cum se comporta de pe acum odraslele noastre cred ca trebuie sa ne rezervam deja locuti la azil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bonjurica !
Roberta, hehe, mai intii locuri la balaceanca si apoi la azil !
Sanatate tuturor va doresc Si la noi cred ca loveste viroza (sper ca doar atit), ca gizmoul este miriit si tot spune ca il doare capul si ii este frig ! Azi nu l-am dus la gradi din fericire, am zis sa stea cu bunica-sa, care a avut o treaba urgenta si a plecat pina dupaamiaza !
Ioana, cuscrela, super tare logica Mariucai ! O sa fie o nora brici !
Daria, nici cu Giulik nu imi este rusine, poi daca tu ii vorbesti cu atita "drag", ea ce sa raspunda ??
Olivia, am citit dialogurile cu Luca ! Doar am zis ca e baiet destept, nu ?? Nu are cu cine semana ?? Deci e ok la gradi, inseamna ca altul este trigger-ul comportamentului sau, moama, ce Sherlock Holmes am devenit peste noapte !
Ma duc sa hranesc gizmoul si (poate) mai revin !
O zi faina va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/CasutaDinPovesteaReala?authkey=Gv1sRgCKWLysr-8vGMdQ#slideshow/5445130654072656258

de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, ce frumoasa va fi

Eu mi-am luat pranzul copios - 1 portocala ma simt oleaca hiper sensibila la nervi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simo, ce pe faza ai fost!!! ieri am primit tel de la o verisoara sa ne felicite pt implinirea unui an de Romania!
Bilnat..nu iese bine..a fost mai rau , mai stresant decit ne-am asteptat...gresala vietii nostre (am citat din Sorin),..el si casa o considera tot o mare gresala..in fine traim zi dupa zi si mai vedem!

Azi a fost cea buna zi din ultimele 2 luni...nu a plins, afost super fericit, a pupat pe toti ..dupa ce-a terminat cu educatoarele, infirmiera a trecut la fetite...le-a pupat pe toate si le-a spus...Va iubesc din tot sufletul!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Azi a fost cea buna zi din ultimele 2 luni...nu a plins, afost super fericit, a pupat pe toti ..dupa ce-a terminat cu educatoarele, infirmiera a trecut la fetite...le-a pupat pe toate si le-a spus...Va iubesc din tot sufletul!

Oau, ce mult ma bucur !! Sper sa fie de bun augur ziua aceasta !
Am vazut si pozele cu casuta, ce mai, mult a fost, putin a ramas!
Daria, hehe, satz fie de bine prinzul! Portocala a fost cu tot cu coaja ?? Macar sa dureze masa mai mult !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, ce veste buna!
Casuta..creste... Acusi va mutati!

Daria, eu postesc azi si am mancat o ciorba chioara de legume...acum completez la greu cu bicuiti... trimite-mi niste vointa, pls...

Mergi la inceput