Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:

Azi a fost cea buna zi din ultimele 2 luni...nu a plins, afost super fericit, a pupat pe toti ..dupa ce-a terminat cu educatoarele, infirmiera a trecut la fetite...le-a pupat pe toate si le-a spus...Va iubesc din tot sufletul!

revin

Era normal sa fie asa,doar este zi importanta pentru el,se insoara,nu
Vorba fetelor inca putin si-i gata casa,pana la urma va acomodati voi si in romanika,ce a fost mai greu a trecutCuscrelo deci te-ai scos ai ramas fara socrelatinem pumnii sa nu se imbolnaveasca Gizmo!...tot nu ne-ai spus ce pregateli faci pentru week-end
Daria io recunosc ca mandra mea este tare sensibila si panicoasa cand tuseste/vomita asa ca trebuie sa vorbesc foarte frumos cu ea si sa o tin in brate,sa-i spun ca o iubesc....
Deci am o problema existentialavoi cu ce mergeti la educatoare si la doamnele de acolo de 8 martie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pregateli ?? Nada, o sa chem cateringul si o sa avem ceva chinezarii, ca m-am saturat de meniurile traditionale ! Si tort bineinteles !! In rest nik special, eu sint genul care nu e binedispus cind e in centrul atentiei !! Si la cei patrujsiunu de ani ai mei ... been there done that !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..inca putin si ne mutam..daca facem rost de bani...ne mai ajung doar de geamuri si tencuiala..si gata!..mai sint instalatii electrice sanitare, izolare si tencuiala exterioara..grad, trotuare. Nu mai spun bani de mobilat si decorat..deci ...nu stiu cit de repede ne mutam

sanatate multa Giuliei si Oanei

La multi ani Papadie...te mai asteptam!

Mergi la inceput

Olivia, in a blink of an eye, ai sa vezi cind o sa fiti in casuta din povestea reala !! Timpul trece atit de repede ...
Am gasit ultimul album al celor de la Lifehouse(aparut chiar ieri 4 martie), acum chiar ca am cel mai frumos cadou de ziua mea !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mey in iunie ne putem muta..DACA vindem un apartament...daca nu ..cind s-o vinde

Mergi la inceput

Alice daca-i vorba de chinezarii venim si noi ca suntem mari fani
Mie mi s-a spus ca duminica trebuie musai sa fac mucenici,ca sa nu muncesc luni de 8 martie
Vivia o sa vezi ca odata ce vine caldura si o sa va mutati la casuta din poveste o sa fie bine!
Andreeap sper ca te-ai linistit,ca Pupi este un baiat istet si descurcaret!
La noi ninge

Mergi la inceput

Iunie ? Ce mai este pina atunci ?? Bafta cu vinzarea apartamentului !
Ioana, te asteptam cu mare drag, Florin este addicted chinezarii de cind a fost "detasat" un an in Coreea de Sud si s-a imprietenit forever cu mincarea aceea ciudata si condimentata !
Si aici ningeeeee, frate cit m-am saturat de vremea asta !?

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Si eu m-am saturat de friig vreau canicula....azi dimineatza mandra m-a boscorodit ca de ce o incalt cu ghete si manusi daca este primavara.....meii io recunosc ca nu-s prea fan mancare chiezeasca,dar mandra si cu tacsu sunt innebuniti...io as testa salate de toate felurile si inghetatele de toate tipurile
Vivia in iunie este numa' bine...inseamna ca avem cazare gratis anu asta la mare

Mergi la inceput

Avem cazareeee ?? Oau, super fain ! Da mai vine vara asta odata sau trecem din iarna in iarna ??
Mey cuscrela, io-s fan rata si vita si au chinezii astia neshte retete beton cu ciudateniile alea ale lor de sosuri si ciupercutze si muguri de bambus ... miam miam ! Totusi nu prea iubesc sosul de soia, hehe !

Pies - ma gindii eu ashea si imi zisei in gind sa bagam un camping in curte la Vivia daca se hotaraste vara sa vina !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Si cred ca am mai primit un cadou, de data asta de la Andreiushu - daca nu ma insel (si cred ca nu din nefericire), a facut varicelaaa !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput