Copilasi de Iulie - August 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
alice2004 spune:
Simptome ? Pai nu stiam de ce tot vroia sa il scarpin pe spate - cind am ridicat maieul am vazut doo bubitze marisoare ... si mi s-au muiat picioarele (ca tot vorbeam ca la grupa alaturata au citiva copii varicela) !! Alte simptome, ce sa zic, era el miriit, tineti minte ca am banuit ca urma o raceala, ceva mai caldutz mi s-a parut, o usoara tuse si ceva ceva muci, dar foarte putini !
Gagicile care au trecut prin asa ceva, pina dau de pediatru, este nevoie de regim ?? Baie pot sa ii fac ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
mey mobila nu voi avea dar camping merge
io nu prea vreau sa vind aprt..dar se pare ca nu am incotro.
edit..Alice ai mare grija la scarpinat!!!!...acum sa te vad cum ii explici ca nu are voie : se pot face bai racoroase cu ovaz si se pot administra antihistaminice gen Benadril, Aerius. Are febra mare??
alice2004 spune:
Hai mai Olivia, tu rizi de mine ?? Deja mi-am luat o prima tura de miorlaieli si scincete, ca s-a scarpinat cit eram la bucatarie si a trebuit sa ii dau cu mixtura iarasi (era o bubitza pe git !!).
Baie cu ovaz ?? Cum e asta ? Se fierbe ovazul cum faceam cu taritzele cind era mic ?? Un dush rapid nu am voie sa ii fac ??
Febra mare nu are, i-am dat ceva panadol !
Moam, si cit ma bucuram ca toate sint ok ?!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
A fost Florin la farmacie si i-a dat ketof (5 ml pe zi) si calamina. Si farmacista facea haz - 'cea ca merge sa imbib o cirpa ROSIE cu tzuica si sa o pun pe burta copilului !?
In rest momentan e ok, dush o sa ii fac, macar azi, ca nu are decit vro doo trei bube !
Alice si Andrei
philip spune:
daria, invatatoarea mi-a aratat raportul lui si avea minusuri la litere, ca le cam incurca, mai ales pe cele mici, l-am testat si eu acasa si face 90% bine, deci nu stiu ce sa spun...apoi mai avea minus la lunile anului, si ca nu pronunta ultimul sunet din cuvant si inca nu stie sa citeasca cuvinte scurte (gen cat, map etc). exersam, eu zic ca va fi bine. repetent in sensul ca daca nu le va dibui pe astea toate pana in mai nu va trece mai departe, cam asa as zice ca-i repetent. el e f bun la matematica, dar e baiat, e aiurit, ce sa zic, stie sa pronunte literele dar le incurca numele (mai ales b si d, de-astea).
alice, sanatate.
va multumesc fetelor de incurajari!
simo, unde esti azi?
alice2004 spune:
Andreea, tin pumnii ! O sa fie bine !
Alice si Andrei
kim222 spune:
Mey faceam baie si ma gindeam ca am uitat sa-ti spun de calamina,pe care am invatat-o in stagiul de dermato. ..si Ketof este la fel de bun si cred ca mai ieftin. Poti face si dus ..eu la baie cu tarite ma gindeam in ideea nu de spalare ci de diminuare a pruritului.
sa va spun ce-a facut Luca...a invatat sa sune la bunici..si s-a ascuns in baie si i-a sunat ca vrea la ei..asa ca la 9.30 cind si-au terminat jobul au trecut sa-l ia..cere la bunici!!
cristalina spune:
Neata!
Alice, sper sa nu va zapaceasca la cap cu scarpinatul...o sa fie tare miorlait asa ca iti doresc nervi de otel. Noi suntem vaccinate dar au facut amandoi finutii mei...
Supertare farmacista!!!
Olivia, ar trebui sa te bucuri...:)
Maria a avut o perioada in care isi facea zilnic boccelutza ca sa plece la tanti Ioana Pe langa faptul ca daca ar fi dupa ea ar pleca la bunici chiar acum...:)
Andreea, pai philip este extrem de avansat comparativ cu copilasii din Romania. Sunt convinsa ca pana in mai recuperati.
Camping, iuhu!!
Un weekend minunat sa avem, sa duc sa ma trezesc (am gasit laptopul deschis si am sarit pe DC, defect "profesional"...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi