Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi.
Stem la munca, Giulik in depozit cu trotineta ca de doua ore ne certam pe mucii ei asa ca am exilat-o.
Alice, lui Andreius sa treaca bubele daca e varicela si sa nu aveti mancarimi
Andreea, Pupi stie mult mai multe fata de noi, eu zic ca va recupera cei 10% ramasi prin exercitiu
Blue, cum mai sunteti ???
Kim, camping zici ? Nu suna rau Si nici iunie nu suna deloc rau

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daca as putea face de undeva rost de 20 000 euro nu as mai vinde nika..mi-e ciuda ca trebuie sa vind casa tatalui meu..daca ni se pune pata si plecam iar? ..off
De ieri m-a lovit..sint super racita!
Monicule stiu ca este normal sa vrea la bunici dar el nu este atasat deloc de ei, pt ca nu a crescut cu ei..probabil trebuie timp..

Mergi la inceput

V-am zis ca avem sobolan??? Am luat un hamster pitic care cu siguranta va muri de stres

edit:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Whiskers?authkey=Gv1sRgCNiv7vi32P2KtQE#slideshow/5445440820795427650

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Il aveti deja acasa si doara nu-l bocesti dp amu` ?
Ce zice Luca ???
Racesti :( asta nu e de bine, multa sanatate

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Luca il terorizeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Alice cum se mai simte Gizmo?
Vivia insanatosire grabnica...da' de ce trebuie musai sa moara de stres sobolanul?
Andreeapvezi meii ca Pupi este baiat destept!..si io zic ca cerintele sunt mai mari fatza de romanika....
Daria da' ce bine va-ntelegeti voi doua
Mandra a plecat cu tacsu la locul de joaca din mall,io am ramas acasa la treburi
pupicei si week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Hehe, ce mi-a placut asta cu "o sa moara de stress" !! Mai, copilul sa fie fericit, in rest ... (sper sa nu ma auda aia de la protectia animalelor !). Oliv, sanatate multa ! Pe mine ma doare deja capu', mi-a luat o vesnicie sa il fac pe gizmo sa manince ceva ... apropos de miorlaieli (Cristalina draga, ), nu e nici ora 12 si am auzit cite pentru zece ani !! Ba nu vreau aia, da nu pot sa inghit, da de ce, da de ce nu ... i-au mai iesit si alte bubitze, categoric varicela este, o astept pe doftorita sa imi confirme ... ma duc sa imi caut cercurile din debara !
Daria, facem schimb ? Dau copil miorlait contra copil mucios ...
Cuscrela, multumim de intrebare ! Pupici mindrei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Hamsterii sint sensibili la zgomote si la mai multe..Luca il arunca..mai cade in cap..bine nu cred ca-i este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nu ii mai trebuie cursuri de cascadorie bietului hamster !
Aici ningeee iarasi, cred ca imi pun ghetele la ussa, poate vine si moshul ... si scot si bradul ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia...poate se adapteaza pana la urma si-n conditiile astea...ce nume i-ati pus?
Alicenervi de otel iti doresc...meii io la bolile astea ma tem tare mult de febra....mandra nu a prestat pana acum nici o boala a copilariei...
Io am fost harnica,am facut brownie cu nuca si caramel....ca pentru felu 1 si 2 s-a inscris tati sa presteze
Si la noi este tot iarna

Mergi la inceput