Copilasi de Iulie - August 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Brownie ?? Aaa, tremete si pacilea niscaiva, ca mi-ai facut o poftaaa !
La noi fuse doftorul si dap, e varicela ! Asa ca doo saptamini stem consemnati in casa ! Temperatura nu a facut prea mare, ceva ceva (ca deja mina mea simte), doar ca e miorlait ! Mai nasol e ca dupa ce se termina cu bubitzele, sistemul imunitar e cam down si trebuie sa am grija ca se pot face complicatii gen otite, pneumonii ... Aniuei, io-s bucuroasa daca va face bolile copilariei !
Chiar asa, Olivia, cum il cheama pe mustatzila ?? Ce-mi place pozica aceea cu Luca si cu shoricelul !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Pai atunci Mustatzila(whiskers) sa ii fie numele !! Sa aiba o viata lunga, ca de senzatii tari vad ca nu duce lipsa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Fain nume i-ati pus...mai are mustatile intregi?
Alice tin io minte gresit sau ai povestit ca ai vazut filmul cu alice in tara minunilor....ca ma bate mandra la cap ca vrea la film 3D ca ea nu a fost niciodata...si-i nefericita
azi dupa ce s-a zbantuit la mall,si bonus a dansat vreo juma de ora cu mascota kiki,mi-a zis "de acum eu in fiecare sambata merg la mall ca nu rezist daca nu-l vad pe kiki...asta ca sa stii si tu"
Mi-a iesit prajiturica cool...io-s fericita ca a mancat si cupilu..acum doarme
am pus niste pozici
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202010/?start=all
philip spune:
alice, sanatate
daria, ioana, cristal, saru mana, sper sa fie bine
ioana, ce misto arata prajiturelele alea. yummy!
alice2004 spune:
Aide mai, cuscrela, mai pui multe posturi dastea culinare ?? Si cu prajitura pozata de data asta, vrei sa ma ai pe constiinta ??
Nope, Alice in Tara Minunilor 3D nu l-am vazut (inca), are niste recenzii taaare proaste, se pare ca regizorul Tim Burton (pe care il apreciez foarte mult) a cam dat-o in bara de aceasta data !
Am vazut insa Malice in Wonderland, este cu totul alt film (pentru adulti insa), foarte reusit !
Andreea, multumesc frumos !
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Aa, si uitasem - Olivia, am doua titluri de film pentru tine, Adam si Mozart and the Whale , sint despre sindromul asperger ... mie mi-au placut mult ! Cred ca o sa vad o mie de filme, ca nu il pot scoate pe gizmo din casa doo saptamini !!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
E friggg,acum termin bucatareala si mergem pana la magazinelul de la colt dupa biscuiti sa prestez macar un salam ceva chiar daca eu nu voi gusta
Kim, ce fericit e Luca
Lasa mai ca nu crapa, se caleste hamsterul, jtiu io ca are dacaca unu` si ba il terorizeaza Giulia, ba nepotu`so si e alive
Daca n-au murit porcii nostri, crede-ma nu moare nici parosu`vostru
Alice, multi, multi pupici lui Gizmo, sa treaca cu bine perioada asta si sa fie cat mai putine bubite si tie spor la intretinut atmosfera si multa rabdare
Weekend frumos tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Ah, Daria, multumesc frumos ! Spor la bucatarit si la mesterit praji ! La mine socrela face gogosi si a promis ca ne face si mucenici (daia la tava, in cuptor ! miam).
Io-s pe aici, ma "dau" pe forum printre subiectele fierbinti de la generale ... , iar pe fii-miu l-am convins sa manince pepene rosu !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Alice, place la mine socrela ta, nu sta de-a moaca Asa da
Eu terminai salamu`de biscuiti, Giulik a zis ca e bun. Si m-a trimis la pc ca ea nu vrea ca are de incercat tzoalele pt 8 martie ... pe role ... Asa ca face ture: camera ei, oglinda mare dp hol
Nu mai zic in veci nimik rau despre ea a inteles ca rveau sa ma relax la pc, yuhuuu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela