Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Meeeyyy, acu chiar ca sint invidioasa, unde e lustra si snurul, sa ma agtz de ea ?? Cum bre, te-a trimis la pc sa te relaxezi ?? Io decretez ca Giulik e pe departe cea mai ingaduitoare copila !! Spor la probat hainutze sa ii transmiti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pentru ca sa se poata da cu rolele , doar nu din atata love si-apoi cum altfel si-ar intoarce dulapu` cu curu`n sus si jos daca as fi de fatza

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Hehehe, smecherilaaaa !
Da' de strins si pus la loc, tot ea ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Alice!
Sanatate multa si multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
Va urez sa treceti cat se poate de usor peste varicela.

Olivia, il antrenatzi pe Wiskers apoi il vindeti la circ
Ioana, acu' daca nu poate fara mascota aia, n-ai ce face
Daria, si eu am prestat salam de biscuti...sper sa fie bun. Geaba zici, Giulik are niste momente de maturitate de te minunezi...cu sau fara role...

Noi am avut o sambata plina de bazdaci, n-au dormit dupa masa, pe Maria am dus-o la petrecere si Oana a ramas acasa urland ca ea de ce nu merge, au venit si ai mei si de obicei e agitatie cand vin bunicii, nu stiu programul, le agita...in fine...Azi dimineata m-am trezit la 5...ih
Azi sper sa fie o zi mai linistita. O duminica frumoasa

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi,multi ani Alice draga, multa fericire si iubire!!Si o nunta ca-n povesti in toamna
La multi ani Corina!Multa sanatate si fericire alaturi de printesele tale!
La noi este frig dar macar este soare...am convins cupilu sa nu mai mearga la film,da' merge la teatru cu tacsu,ca io sa prestez linistita mucenicii copti
o duminica frumoasa sa avem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Hehehe, smecherilaaaa !
Da' de strins si pus la loc, tot ea ??
Alice si Andrei

Corect

CORINA

ALICE

Sa aveti parte de tot binele din lume

Si noi iesim pana la piata sa cumpar florile pt maine si cutiile de cioco pt doamne. Pe bicicleta vrea donsoara ... cred ca e f frig, dar macar e soare, ca la Iasi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Coriii !! Tizo, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie
Si multumesc pentru urari ! Avem de beut si de mincat ce va doreste inima, va pup pe toate si va doresc la rindul meu multa sanatate si sa fiti fericite ! Asa ca poftiti la benchetuiala !
La Bucuresti a iesit soarele, ca tot azi e si baba mea, de obicei pe 7 martie era urit, heheh !!
Iar gizmoul s-a umplut to de bubitze, mama ei de varicela, sa vedem daca reusesc sa trec peste perioada asta cu bine, ca noaptea se foieste tare rau si tre sa il pazesc ca daca incepe sa se scarpine, e groasa !!
O duminica faina va doresc !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

LA MULTI ANI ! Alice si Corina

Sa aveti numai bucurii si fericre! Va trimitem cu drag soarele si primavara de aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La mutli ani Corina!! Iti dorec tot binele din lume!Merci pt titluri! Am vazute The perfect getaway si Taken..bune pr weekend..iar pt vazut cu copii: Shorts si The spy next door ..

Mergi la inceput

Noi ne dixtraram rrrau di tat: dupa ce uitai banii acas si ne-am intors de la piata, am mers iar si apoi in parc, dupa care pe drum pe Giulik a apucat-o o criza d`aia urata foc de a urlat asa ca un varcolac. Acum e ca un miel

Mergi la inceput