Copilasi de Iulie - August 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
g_ioana spune:
Aliceau sosit chinezariile?La cat mai putine scarpinaturi pentru Gizmo!
Daria
Io-s in pauza,tocmai am prestat pentru maine ficatei cu bacon la cuptor si amestec de legume tot la cuptor...la cererea mandrei pate de casa...si masina face aluatul pentru mucenici....
Florile pentru doamne le cumpar maine,azi am cumparat niste chestiutze simbolice...am facut socoteala si ies 5 doamne la gradi plus 8 colege de servici(in fiecare an facem un mic party intre gagici si pentru ca ai nostrii colegi nu prea se simt ne facem mici cadouase intre noi)
szivarvany spune:
Intrebare pt luni, ai vostri mai fac crize de`alea de trebuiau sa le faca la 2 ani, tantrumuri urate cu urlat si zbierat ca daca o intreb ce are imi spune ca nu stie dar zici ca e o bomba si da sa explodeze de draci
Ca in rest e o dragutza nu ai zice ca e varcolaca`
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Ntzz, ntzz, Daria, ai zis ca nu mai spui ceva rau de Giulik ever !! Cum, mey, vircolaca ?? Crize ?? Cite vrei !!
Cuscrela, am aminat chinezariile ca nu sintem decit noi acasa, am luat doar tort ! Cred ca aminam petrecerea pentru ziua maica-mii, de 23 martie !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Apropo de intrebare Daria, mie Luca imi spunea cind il intrebam sa plins..NU intelegi ca nu depinde de mine??
Incearca cu inteleg ca esti suparata..este ok, linistestete, respira adinc (asta o stiu din USA) si cind iti revi te astept la mine..
Io mucenici nu fac ..nu pap..decit din aia moldovenesti si mi-e lene sa fac..
pt gradi am dat 50 RON deci am scapat de toate..Maine la 11 trebuie sa fiu la party pt mame..sa vad cum naiba le spunem la spital
szivarvany spune:
Apoi sa stiti ca m-a lovit calmu` cand am vazut-o asa rosie de furie. Si i-am spus ca atunci cand se va calma, vorbim.
Si rla copila ca din gura de sarpe mamiiiiii, ajteapta-maaaaah mamiiiii nu m-auziiiiiiii
Io faceam abstractie de mutrele trecatorilor care nu intelegeau asta dc urla 1 m in urma mea impingand bicicleta si io ca o floare cu vorbim cand te calmezi, daca urli nu ma opresc sa vorbim
Acasa si-a revenit. Acum doarme dusa.
Eu nu pot
Kim, sa vii cu poze.
De fapt toate sa vaniti cu pozele de la serbari
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Io am scapat de cadouri de 8 martie la gradi si de lectia deschisa despre reciclare (asa ca nu mai am nevoie nici sa fac costumul de viespe!). Andreiush insa e suparat, ma tot intreaba de ce nu ne apucam de costumul acela odata ?!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
La multi Ani! Sarbatoritelor!! Sa fiti sanatoase si iubite!!
Mai Alice da' frumos cadou ti-a trantit ficior'tu saracutul! Sanatate va doresc si mancarimi putine. Eu lui Victor i-am dat claritine in fiecare zi ca sa nu se scarpune si a mers figura, desi el a avut bube moderat...copilul unei colege era plin din cap pana la ...capu'alalalt daca ma intelegeti
Eu nu m-am organizat cu nimic pentru 8 Martie, desi ar trebui ca am 2 plozi la gradi respectiva...off off... si am fix 12 doamne in colectiv. N-am nici o idee mai breaza decat niste flori si o ciocolata... sau doua platouri de praji pentru toata lumea ???
Ahh dar nu va spun cu ce m-am indeletnicit eu (copiii's parcati la mama in acest week end): mi-am schimbat florile in ghivece, plus facut curat in casa luna (mai putin geamurile, alea le las dupa ce trece si zapada de martea viitoare!) ajutata big time de husband. Si ieri seara am fost in pub si am baut cu colegii, iar maine sunt libera de ziua femeii!! Ca sa nu mai spun ca m-am rasfatat total si mi-am facut programare recurenta la ... masaj reflexogen!! Vreau macar 20 de saptamani sa ma duc, iuhuuu!!
Daria si al meu face crize. De a naibii pielea pe el!! Dar am descoperit ca: cu cat il bag in seama mai mult cu atat e mai rau. Asa ca ... atunci cand il apuca zbieratul (face fix ca un magar care rage, pe cuvant) eu ii spus sa se duca la el in camera sa zbiere acolo si cand o putea sa vorbeasca sa vina sa-mi spuna ce vrea. Si pe strada fac exact ca tine. Ei bine si asa e cel mai ok, nu dureaza foarte mult pana se calmeaza.
Ah.. si mi-a facut Vic una... de toata frumuseatea: imi daduse un martisor "special" (cum unul "special" ii luase si iubitei, in fine de 1 martie i l-a dat pe ala special si inca vreo 3 "normale"). Si vine joi la mine si-mi spune ca sa ii dau martisorul lui. Adica ala pe care il primisem de la el. Ca vrea sa i-l dea lui... ca nu mai poate daca nu iimai da inca un martisor special. E? ce sa mai zici? cam repede am ajuns pe locul 2
Andries
alice2004 spune:
Am gasit citeva pozici mai vechi, iar ultima este chiar de azi, cu gizmoul pictat pe fata ca indienii (mama, cita convingere mi-a trebuit sa ii pot da cu mixtura aia mentolata ?!).
Alice si Andrei
cristalina spune:
La multi ani Corina!
Crize?! Urate rau! John a inceput sa faca armata cu ea ca ni se suie in cap. Mai ales acum ca sunt si bunicii la noi e nebunie. Oana e calare pe mine, nu se poate apropia nimeni de ea, iar Maria miorlaie ca o matza tot timpul.
Si noi avem serbare de ziua mamicilor, cu "surpriza" ...evident Maria a rezistat 5 minute pana sa-mi spuna ce este...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi