Copilasi de Iulie - August 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
BLUE ANGEL spune:
mda, multam de sfaturi ..asa voi face . Marti merg si la psihologul de la gradi impreuna cu mama prietenului lui .
Olivia , imi pare rau ca nu sunteti ok ...iti trebuie un psiholog bun,cu experinta ..eu nu stiu ce ai mai putea incerca , zau ...
ar mai fi posibilitatea montarii unei camere la gradinita ...dar sa nu stie nimeni ...sau aproape nimeni ...nu stiu cum ..dar sa vezi exact ce se intampla acolo
Andries spune:
Eh... asta e si mai grea decat a lui fi-miu.
La mine saptamana trecuta m-a dat afara din baie (in una din rarele ocazii in care l-am spalat pe cap) ca vrea sa se spele si ca numai el se spala "acolo" ca el e mare. Punct. Si l-a acceptat numai pe tati. Bine si asa.
De studiat, se studiaza big time, plus exercitii de gen: cine face pipi mai lung, mai scurt, in forma de S, de 8... e un circ total ... ala mic il imita. Dar cumva, nu stiu cum pentru ca eu nu m-am bagat la chestia asta ci numai ta-su s-a ocupat de educatia asta are in cap ideea ca "cucu" e pretios si trebuie protejat si nimeni nu trebuie sa puna mana pe el, decat el... si il vad destul de des ca isi baga mana in chiloti just for checking... e mica criza de la 6 ani. Stie ca fetele sunt diferite, au sani, etc. Nu mi-am pus niciodata problema ca s-ar putea juca cu un alt baiat in felul asta si l-am trimis si in tabere ... nesupravegheat de mine sau de un alt adult non stop.
Simona, ai verificat internetul? are access la site-uri deocheate? Se joaca cu copii care au access la net si la site-uri xxx?
Andries
Andries spune:
dar abia acum realizez ca ...de cateva ori l-am auzit ca-l ameninta pe frat-su ca il "trage" sau il "gadila" la ... in semn de pedeapsa pt ca frat-su nu ii face/nu ii da ceva.... deci clar are in cap ideea ca e neplacut... hm.. grea misiune sa fii parinte.
Simona neaparat sa ne spui ce zis psihologul.
Olivia, nu stiu ce sa te mai sfatuiesc... pare o situatie fara iesire.
Andries
BLUE ANGEL spune:
Luca nu este preocupat inca de calc , nu avem programe sau filme xxx , pe noi nu ne-a surprins in pozitii indecente ...dar nu asta e problema ..ca stiu de unde a invatat ...locul si contextul ...
problema mea este sa -l fac sa inteleaga ca nu e chiar o joaca ... astfel incat sa se poata apara mai tarziu daca cineva chiar ar dori sa-l abuzeze ...adica daca la scoala vine unul mai mare la el , sau la inot sau uite ..oriunde ...sa nu o ia ca pe o joaca si sa mai pateasca cine stie ce ...
si faptul ca nu-mi povesteste nimic
hai ca am acaparat toata discutia de aici ...
va mai zic marti ce am vb cu psiho
roxanaz spune:
Simo, zau ca nu conteaza cine acapareaza vreo discutie, ca nu e vorba de asta. ci daca e o problema.. sa incercam de ajutam.
Gabitz, pup, ce faci?
Robi, ceva vesti de la Matei? eu as zice ca ii poti face tatalui tau vaccinul anti-varicela. ptr ca da imunitate dupa ceva zile.
Andries spune:
Pai nu ai cum sa il aperi... decat daca ii explici clar ce se poate intampla si consecintele, dar asta inseamna sa ii explici poate mai repede decat ar fi normal care sunt nevoile fiziologice ale oamenilor si ce inseamna normal si anormal.
Al meu nu stie inca, iar eu in locul tau nu stiu ce as face. Eu am ceva contacte in lumea medicala si ...nu o sa credeti cati tineri se prezinta la spital cu diverse probleme, abuzati mai mult sau mai putin. De ex intr-un mare spital din Buc prima operatie facuta dupa un reve la cateva ore de la miezul noptii... a fost sa scoata un dop de sampanie din colonul unei fete de 18 ani si sa coasa ce mai era de cusut acolo...cu parintii in soc si plangand pe la usi, doctorii socati ca nici aia nu mai vazusera asa ceva ... dar nu m-am gandit ca la 6 ani deja incepe sa fie periculos, eu ma gandeam ca pe la 10 - 12 e cazul sa stie.
Andries
roberta04 spune:
Roxi, buna idee cu vaccinul in cazul tatalui meu, dar este atat de incapatanat incat nu stiu daca si accepta...
leeloo2004 spune:
Va pup pe toate, multumesc mult...
Va citesc...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo,
Blue, haha, ce acaparare ??? Unde sa vb daca nu aici ?
Kim, vreun alt plan de bataie pt viitorul apropiat ?
Eu vreau acasa. Sa vad cum sta Giulik ... sa va zic ca iar fornaie nasu` si incepe tusea aia a noastra
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
e hai sa acaparez io acu si sa va distrez cu discutia dintre doi tineri protagonisti ai acestui subiect aseara dupa 19.30, cand i-am luat de la FTK. in masina, ei in spate, mamele in fata, trecem pe langa spital:
Luca ii zice lui Pat: "uite aici lucreaza mama mea"
P: "daaa, zau?"
P:"si mami a fost acolo de mult"
P" "si Pupu era"
L: "de ce, era bolnava?????"
P, deja sfatos: "nuuu, a nascut-o mami"
L (perplex nitel): "????"
si dupa ceva timp "ai vazut tu?????
trebuiau inregistrati....