Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Iaca ce am produs io azi
mucenicii deliciosi
Alice stam cam pe uscat,nu dai si tu ceva de beut?...mi-a placut razboinicul pictat
Daria a mea nu face crize decat rar,foarte rar si cu un anume motiv...uneori merge cu indiferenta alteori trebuie sa o linistesc cum a zis Vivia
Andries pai asa te odihnesti tu cand nu-s cupii acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai nu zisei ca baru' e gata dis de dimi ?(sau era prea de dimineatza ). Poftiti la beuturici !!
Nu mai deschid linkul culinar de mi-l detei, ca ma apuca pofta !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..acum m-am dumirit si eu..ha,ha,ha..mesjul era pt Alice (Corina)..dar vad ca este si ziua lui Corinai...asa ca ,Corinai multa fericire si sa te linistesti cu privire la problemele Evei! Apropo..ce-ati mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Chiar asa, Cori, ce mai face Eva ??
Olivia, Cori e tiza mea, sintem amindoo nascute pe 7 martie si ne si cheama la fel ! Alice e numele meu de scena ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

pai stiu ..dar in loc de Alice am considerat ca fiind ziua ta sa ma adresez cu ..real name!..apo m-am gindit ca tu vei vedea doar urari pt Corina si vei considera ca pe tine te-am sarit..cind era de fapt pe invers..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani cele doua Corina ale noastre. Sa fiti sanatoase, fericite , implinite si pline de noroc si realizari.

Olivia hai sa-ti spun ca Adelutza inca isi aminteste de Luca. Azi m-a intrebat de ce unii pomi (brazii) sunt verzi si iarna...si din explicatii, in explicatii i-am facut comparatie cu palmierii care traiesc numai unde este cald. Si Adela spune eu nu am vazut niocdata un palmier. Cum mey mami ca ai si poza cu palmier, ti-o arat acasa (eram pe drum)...la care ea...a, da stiu aia cu Luca.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pentru ca suntem cele care insenineaza zilele barbatilor, desi ei se plang, dar numai pentru ca asa s-au obisnuit, pentru ca suntem cele care numai cand privim catre copiii nostri dam lumii mai multa frumusete,

Pentru ca suntem cele care gasesc timp in fiecare zi pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca desi ne mai plangem cateodata o luam de la cap in fiecare zi , mai puternice, mai hotarate,

Pentru ca sufletul nostru stie ce e iubirea, cum se daruie ea, si cum se primeste ea...

Pentru noi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara sa ne aduca un omagiu LA MULTI ANI!

Cu ocazia zilei de 8 MARTIE urez tuturor fetelor inimoase de pe acest site, mamelor lor, bunicilor lor, fetelor lor, MULTA SANATATE SI TRADITIONALUL ”LA MULTI ANI !”

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Alice, la multi ani Cori!!! sa fiti sanatoase, iubite, fericite!!!
Alice, bietul Andrei, cum e azi? tu esti consemnata in casa cu el? nervi de otel iti doresc. (si niste dopuri de pus in urechi....? )
Daria, da, si la noi is crize. zilele astea mai putine. dar probabil se pregateste ceva
eu am zacut tot week end-ul de guturai. azi am trecut in faza de behaiala, mai rau e ca si pe mama a lovit-o... si nu stiu zau cum se descurca saraca cu cei doi maimutoi pe cap.
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor mamicilor si fiicelor de iulie-august 2004

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani mamicilor!
Sa fiti mereu sanatoase, voioase si frumoase!

Azi la 11 e serbare, era asa dulce Mariuca mea cu codite, ca o scolaritza adevarata...Evident ca am uitat aparatul foto acasa

Sa avem o saptamana minunata!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput