Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI ALICE! LA MULTI ANI CORINA!

LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR! SA FIM IUBITE SI SANATOASE... de restul de ocupam noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani,tuturor mamicilor!Sa fim vesele sanatoase,fericite si iubite!
Sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, alice! la multi ani, corina!
la multi ani, doamnelor, sa avem parte de tot ceea ce ne dorim, sa fim sanatoase, fericite, iubite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La multi ani, doamnele mele, sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti !
Multumesc tuturor pentru urari ! Cu asa un cadou de la gizmo, nici ca se putea sa am o mai buna aniversare !
Roxi, am nevoie de olecutza de ajutor, ca nu dau de medic, cind a fost la noi i-a spus lui Andreiush sa nu se scarpine la ochi sa nu ii iasa bubitze si acolo, ca poate sa isi piarda ochiul ! A fost doar de avertizare sau e pe bune, ca vad ca i-au iesit vreo doo pustule si pe conjunctiva !! Bietul copil e plin de bube, daca as putea sa i le iau eu ... mai si tuseste si are si muci acum ... la naiba, astea nu sint asa de grave, bubele de la ochi insa ma termina ! Nu sint mari, dar sint ! As putea sa ii dau cu ceva ? (ca mixtura si calamina sint excluse) !!
Va doresc o zi faina ! Sa petreceti placut !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004
Roxi, am nevoie de olecutza de ajutor, ca nu dau de medic, cind a fost la noi i-a spus lui Andreiush sa nu se scarpine la ochi sa nu ii iasa bubitze si acolo, ca poate sa isi piarda ochiul ! A fost doar de avertizare sau e pe bune, ca vad ca i-au iesit vreo doo pustule si pe conjunctiva !!

mama, relax, chiar de pierdut ochiul nu cred ca se pune problema. or sa dispara. si eu am avut asa ceva cand eram de varsta lui Andrei. ideea e sa reusesti sa il convingi sa nu se frece. se poate leza conjunctiva intr-adevar.... dar de aci pana la fara un ochi mai e cale lunga.

Mergi la inceput

Aaa, multumesc , chiar intrasem in panica ! De frecat nu il las, bietul copil, ca stau cu okiu pe el mai ceva ca pe butelie !!
Am citit ca pot spala ochiul cu ser fiziologic, merge ? Sau il las asa, far nik ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Alice of imi pare asa rau de Gizmo!! Nu foti sa ii dai si un antihistaminic sa nu se mai scarpine? Sau un calmant sa doarma mai mult?

In rest, la mine e o zi mai de relache...am vazut mucenicii moldovenesti si-mi ploua'n gura, oare de unde as putea sa cumpar? ca eu nu stiu reteta...

Cand copiii nu's acasa, mi-ar place sincer sa stau cu picioarele'n sus (orice ar insemna asta) dar nu pot din lipsa de timp. Cateodata am senzatia ca sunt ca un hamster care se invarte in rotita lui, fara sa isi permita prea multe pauze... si cand te dai jos din roata, parca vrei inapoi!!

Kim, vanzare buna la ap si bafta cu casuta!! Poate gasiti cumparator pe prima casa care de fapt e a doua! Sa speram ca pana la vara mai scad si preturile la materiale, cine stie?

Andries

Mergi la inceput

Ba da, Andreishule, ii dau Ketof ! De dat de dormit nu prea as vrea, vad ca nu se scarpina asa de rau, l-am pictat de sus pina jos cu mixtura si calamina si talc mentolat ! Doar cele de pe fata sint mai greu de ingrijit, pentru ca pina il oblojesc ma ia cu calduri ca incepe cu miorlaielile, ba ca e mixtura receeeee, ba ca nush ce ... are si una exact unde se unesc narile si acu ca e cu muci ... pina sufla nasul de o mie de ori s-a luat si mama mixturii ! Slava domnului ca boala asta se face doar o data, ca altfel nu mi-ar ajunge toate cercurile din lume sa ma fac bine !
O sa ma "razbun" pe cuscrela si o sa pun si eu poze cu mucenici, face socrela si la noi ! Asta asa, sa nu mai salivez pacilisha pe ecran dejaba !
Si sa stii ca io te invidiez, cred ca tre sa fac un breinstormig si sa gasesc modalitatea de a trece peste ale mele si sa il las si io pe gizmo cu bunicele !! Altfel nu cad cum sa stam fara el !!
Am vazut premiile oscar - The hurt locker a luat aproape tot ! Super fain, ca mi-a placut in mod extrem filmul acesta ! Plus Christopher Waltz din Inglorious Basterds, super tare gagiul !!
Dariaaaaa, pe unde umbli ?? Sinteti ok ?

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-am apins la bazar deci traiesc

Alice, lasa-l sa se dea singur si apoi pe tine.
La noi asta merge cand e muscata de tantari si face buboacele.
Si ne jucam de a indienii si ne facem de alea pe cap

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu sincer spun ca tot nevoia te invata! Pai ce, noi nu eram disperati sa nu cumva sa stea copchiii fara noi...ete' fleoshc! Pana cand ajunsesem mai rau ca sclavii lor, nu mai aveam timp nici o baie ca lumea sa facem ca urlau ambii ca vor aia, aia si ailalata!! Acum sunt mari, ia sa stea ei bien merci la mama, ca de aia e bunica!! Culmea!! acolo sunt cuminti, acasa in schimb imi darama apartamentul si ma stie si scara 1 si scara 3 cand sunt ei acasa!!

Andries

Mergi la inceput