Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daria, eu te inteleg cu bazarul si subscriu la tot ce ai spus acolo. Eu sunt de parere ca pe DC de multe ori s-a cam abuzat de increderea acordata si cel putin in cazul meu, eu prefer sa nu ma mai implic vizibil. Pana la urma nimanui (persoane normale ) nu-i cresc banii in pom (cont).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, io nu am citit ce s-a intimplat, dar uite multe de la mine, ca stiu ca le meriti pe deplin !
Ma-c sa incerc sa culc copchilu si poate revin !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

A, eu ma implic putin adica atat cat pot din ce am, insa pun suflet si cand am urma de dubiu eu turb

Alice, pupa Gizmo pe ochisorii lui superbi din partea noastra, sa aiba un somn linistit

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai ca ierea sa uit
la multi ani, domn` ion de papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani!!!
Am fost la gradi..un fis..dar am primit cadou frumos..
Filmul care a cistigat Oscarul ,nu mi-a placut ...nu cam cit ar trebui pt un film de Oscar..daca compari cu The beautiful mind..Forest Gump..Braveheart...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani!

Alice, ma ingrozesc ce povestesti tu, la Matei in grupa mai sunt 3 copii fara varicela... Ma doare mintea, Matei nu sta nici sa il dau cu balsam pe buze daca i se crapa...

Eu ieri am vazut stele, pentru prima data de cand sunt mama am plans de neputinta pentru ca nu mai stiu cum sa ma port cu el. Pentru ca tati e mai mult plecat, cand se intalnesc e asa o dragoste ca mie mi se urca in cap. Ieri ii spuneam (fiind si Petro acasa): Matei, imbraca-te, hai la masa, hai la spalat si tot asa, el imi radea in nas. Si totul a culminat cand a intrat taica-sau in camera si el s-a izbit pe jos urland ca l-am impins eu . Apoi am plecat sa ducem mancare la catel iar in masina a sarit la bataie la mine, in supermarket ne-am intalnit cu o doamna pe care el nu o cunoaste si ii zicea ca mami e o mincinoasa...
Mi-am iesit din fire si l-am batut in masina...

Acasa l-am ignorat complet si l-am lasat in grija lui Petro (care imi reproseaza tot mie ca sunt rea cu el) si aseara, cand Matei a inceput sa faca fitze maxime si cu el, a explodat si el...

Daca ar fi un caz singular, as trece cu vederea, dar pe zi ce trece parca se comporta tot mai urat... saptamana trecuta am fost sa cumpar un cadou la un magazin de bijuterii si el, enervat ca trecusera deja 3 minute si nu voiam sa ies cu el, a scuipat pe vitrina...

Mergi la inceput

..Robi si mie imi pare cel mai greu acum la 5 ani..pina acum a fost parfum Cu pedepse ai incercat?

Mergi la inceput

Robi, ! Stiu cum este, Andrei face la fel cu mine ! Despre varicela, hehe, nu vrei sa stii mai multe, ca te abonezi la cercurile mele si deja I have run out !
Olivia, oau, cadou ? Super fain ! Mey, sigur ca nu pot compara The hurt locker cu cele amintite de tine, mie mi-a placut mult fata de cele cu care era in competitie ! Plus ca modul de realizare, gen documentar filmat direct cu camera pe umar mi-a captivat atentia pina la final, nu e un film pe care sa il fi vazut din bucati ! Tu stii ca eu ma uit la filme dastea psihpupu (am vazut recent The Stoning of Soraya M.... frate, am visat urit trei nopti !!).
Am uitat sa intreb - cum a fost Luca azi ? Si ce mai face mustatzila ?? Lucreaza in continuare la aerobice si cascadorii ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

..eu tot Avatar vroiam sa cistige
Luca azi a fost ok..dar tot a mimat ceva plins..dar stia ca la 11 avem petrecerea pt ziua mamei si s-a calmat..Mustatila rezista..a fost masina de curse ..a fost bagat in buzunare..sa mai continui?

Andries eu nu vroiam sa vind nika..numai ca nu s-a potrivitCe face cel mic? Pina la urma cum a trecut si cind diareea aia ?

Mergi la inceput

Masina de curse ? Original ! Uel, sper sa ramina la cascadoriile "terestre" si sa nu se apuce si de aviatica ceva !? Ma bucur ca Luca a fost cooperant azi ! Sper ca greul sa fi trecut !

Alice si Andrei

Mergi la inceput