Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roberta sus capul!
Si ai mei sunt la fel! Numai prin reguli si pedepse am reusit sa mai pun putina ordine. Doar ca la mine ala mic e cu scuipatul. Tot secretul sta in consecventa pedepselor. A gresit...trebuie sa execute si pedeapsa, fara exceptie. Altfel...la cel mai mic semn de slabiciune te va exploata. Si cu Vic noi am incercat sa ii facem "program" in fiecare zi, in felul asta isi consuma energia si e mai cuminte.

Diareea nu a trecut. Dispare si reapare. Numai ca deja e mai previzibila, stiu la ce sa ma astept si ce sa nu ii dau de mancare. Numai ca e al naibii de greu. E ceva intre sindrom de colon iritabil si colita. Si e clar legata de sistemul lui imunitar, pentru ca la aerius sau la claritine cedeaza. In concluzie sunt interzise: laptele, iaurt, smantana, legume verzi, cartofi, dovlecel, varza, salata, rosii, pepene si mai toate fructele verzi si rosii (kiwi, capsuni, cirese...de fapt e mai simplu sa-ti spun ca ii dam numai mere, banana, sweeties). Si orice conservant alimentar e interzis, de exemplu biscuitii pettit beurre ai zice ca sunt toti la fel? GRESIT. Unii sunt tolerati foarte bine, altii deloc. Un alt exemplu sunt napolitanele, unicele napo pe care i le pot da sunt Wanner austriece model clasic cu cacao (pe care scrie ca nu au conservanti, etc si chiar nu au).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

of ce va mai chinuiti..io am sperat ca daca nu ai mai spus nika ..a trecut :(

io tot astept sa treaca vremea asta(la noi acum ninge!),sa merg la Palatul copiilor sa-l inscriu pe Luca la inot si karate..sa mai eliberam energiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andries, ! Din cite scrii, lista de "asta nu pot sa ii dau" e destul de lunga ! Ce mai ramine ..? Sanatate multa va doresc !
Si aici ninge ... iarasi ... !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am mai descarcat niste poze ai vechisoare de pe telefonul celular si uite si mucenicii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ajuns, merg sa fac cap nou si pun poze cu cocostarcul de Giulik.

capitolulpatruzecisidoi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput