Prima casa - Runda II
Raspunsuri - Pagina 3
bulinuta27 spune:
mada la ce banca ati facut voi sipe cati ani?
noi luam pe 20 de ani 66500 si rata e de 430 fara asigurare
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
ioanaradu spune:
buna,
noi inca asteptam dosarul de la fond. speram sa vina pana la sfarsitul saptamanii.
evaluarea la noi a fost 59.000. de la banca luam doar 48.000 deci ne trebuia sa fie evaluat la maxim 50.000. oricum, valoarea ma multumeste. asa stiu ca nu dau mult peste pretul "zoneo".
multa bafta la toata lumea.
Mada spune:
la BRD, wow ce rata mare aveti, de ce e asa mare?
aa acum am vazut ca e pe 20
a noastra e pe 30, dar cum de puteti lua 66.000?
faceti creditul pt constructia unei case?
Ilinca si Rares
bulinuta27 spune:
luam 66500 pentru ca e constructie noua dupa 15.02.2010.
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Mada spune:
am refacut antecontractul la alt notar-al bancii- si ne iau actele asa cum sunt, asa ca azi pleaca dosarul in centarala, dupa 5 zile maxin la fond, in principiu am inteles ca mai dureaza maxim 3 saptamani.
Ioanaradu a venit dosarul de la fond?
Intre timp ne-a expirat si extrasul de carte funciara de informare, ieri am fost sa mai depunem o cerere pt altul.
Ilinca si Rares
ioanaradu spune:
ieri inca era dosarul la fond. am dat zeci de telefoane si eu si sotul. pana la urma a reusit sotul sa convinga o doamna la care era dosarul nostru sa-l trimita la banca. cica azi ... acum iar asteptam.
ma termina asteptarea asta!
diana_jors spune:
Bafta multa, va tin pumnii
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Mada spune:
credeam ca dosarul nostru a plecat de ieri la centrala, m-a sunat tipa de la banca dimineata ca tre sa mergem din nou la banca ca a scris adresele nostre gresit si tre sa semnam din nou cererea de credit,
gateam erau toate insirate prin bucatarie , am imbracat baietelul si a fugit cu sotul sa semnam
asta dupa ce ieri am sunat-o si am intrebat-o daca totul e in regula...
dezistres total...
speram sa plece azi...
Ilinca si Rares
Mada spune:
ioana, scuze daca ai scris deja, nu am mai citit in urma, cat sta dosarul la fond?
nou ne-au zis ca in centrala au termen maxim 4 zile lucratoare si dupa aia la fond.
Ilinca si Rares