Prima casa - Runda II

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ieri a venit evaluatorul. asteptam raportul ...
in rest, aprobarea financiara ok, opinia juridica ok. deci dupa ce vine evaluarea presupun ca poate pleca dosarul la fond.
mada, voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Liliana, v-a stabilit rata pe care o ve-ti avea? Ce avans a trebuit sa dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelor,oare tine programul asta pana la sf.anului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

tine pana se termina banii, din cate am inteles acum s-au alocat mai putini bani, iar oamenii au constientizat faptul ca e un program util privind costurile
Noi ne-am grabit cand am cosntientizat asta..si de saptamana viitoare sper sa devenim proprietari cu acte in regula. Succes si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eu am niste probleme la acte trebuie sa astept cam o luna jumate sa se rezolve, sunt varza cu nervii, aveam si avizul judiciar de la banca, nu de la centrala, dar asta e...

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Stiti cumva ce se intampla daca evaluatorul evalueaza casa la un pret mai mic decat cel cerut de vanzator?

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna,

ne-a venit raportul de evaluare, speram maine sa plece dosarul la fond.

programul tine cand tin si fondurile alocate.

dc evaluatorul face raportul pe un pret mai mic, se poate depunde o contestatie si faci alta evaluare pe banii tai. din ce am mai citit, totusi se tine cont f mult de evaluatorul agreat de banca. a doua varianta este sa pui diferenta din buzunar ... daca mai ai de unde.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

am facut si noi evaluarea, azi le depunem dosarul mai aveam si niste hartii cu 2 overdraft-uri, achitate, dar le trebuia hartia de unde sa reiasa pt fiecare in parte.
la noi e situatia un pic diferita, mama mea ne vinde noua apart prin acest program si ne lipsesc vreo 2 hartii care dureaza un pic.
ne costa actele cam 11.000 am facut calculul, pe voi?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

11.000 ce?ron???conteaza suma pe care o imprumuti sau avansul dat cumparatorului?cum se calculeaza actele astea?

Mergi la inceput

neata,
p;e noi ne cam costa atat sa va spun de ce, mama mea ne vinde noua casa ei, si unde locuimm noi prin Prima Casa, noi urmand sa ne luam un teren si sa ne ridicam o casuta.
Actele la notar ne costa pe noi 4800 ron, pe mama adica pe vanzator cam 4800 ron, un impozit am inteles ca este (fiecare vanzator il plateste) pe care tot noi il platim, plus celelalte acte, evaluarea 400 atat am platit noi(apropo voi cat?), notarul pt antecontract 200 si cam tot asa.

am mai dus din acte ieri, a plecat la juridic dosarul, sa vedem ce urmeaza.
rata ne-au calculat-o la 320 euro cu asig inclusa pt apartament.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput