Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 17
monicabo spune:
La multi ani! 

Ioana, scrie mai des, povesteste-ne de Muruna si Sma![]()
Sanatate tuturor strumfilor raciti... ne inscriem si noi in aceasta categorie cu fetele, le curge nasul...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
karligutza spune:
Ile, nu trebuia sa am dexa musai la mine, dar eu am intrebat-o preventiv pe pediatra ce pot sa fac eu imediat daca imi face Adeluta o criza de laringita in timpul noptii... imi da sau nu-mi da dexametazona pe reteta... (in ideea ca as fi putut sa ii fac sub forma de aerosoli, luasem aparatul de aerosoli cu noi la munte)... eu mai mult de frica am intrebat si as fi vrut sa am la mine dexa (nebanuind cat e de "periculoasa".. ca si cu adrenalina.... administrata gresit/nelalocul ei sau mai stiu eu cum) insa ea mi-a raspuns foarte clar ca NU e ok sa am eu putere de decizie cand si cum si cat pot administra la nevoie (asa cum as fi considerat eu ca inseamna "nevoie"...);
iar Adeluta a ajuns ca din senin in noiembrie 2009 ca dintr-o simpla tuse sa faca o frumoasa laringita tratata de urgenta cu o injectie in fundulet cu dexametazona! am aflat ulterior si riscurile pe care le ai si daca nu ajungi la timp sa faci aceasta dexa in cazul in care laringita se agraveaza brusc lucru care se poate intampla mai ales in timpul noptii. Deh' mai mare sperietura decat boala, dar mai bine precauta decat patita! acum sunt mai relaxata ca suntem in Bucuresti; excursia a fost in Calimanesti-Caciulata; si daca distanta fata de primul oras nu e mare, frica era inclusiv de calitatea medicilor din spitalele mai mici din provincie... unde uneori, Dumnezeu cu mila... daca ai noroc gasesti si medici buni, daca nu... n-ai de unde alege decat daca mai mergi niste kilometri! 
cam asta a fost si cu drobul meu de sare... bine ca am trecut cu bine peste; noapte buna...
zzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
musso17 spune:
neata
io pasare de noapte,ii administrez lui fii-miu saruri de rehidratare din 5 in 5min..se pare,din ce am citit,ca raceala la mihnea a fost debutul unei gastroenterite..sper ca Dumnezeu sa nu ne lase sa ajungem la spital si sa opreasca voma,deja 8 in 8 ore..si cam tot atatea scaune,plus putin febril.
greierash spune:
Buna dimineata!
Musso, sanatate multa, sa treceti repede si usor de episodul asta.
si tie si lui Mihnea.
Sanatate tuturor!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
neatza....
in primul rand LA MULTI ANI , pt ziua de ieri!
vad ca iar s-a umplut strumfimea de raceli......nici nu e de mirare cu vremea asta. vad ca , efectiv,
s-a intors iarna! sper sa nu tina mult ca dau in depresie!
musso, cum e mihnea?
arhdi, cate peripetii ati avut si voi.....sanatate multa!
monik, greierash, sanatate multa si strumfilor vostri!
sa nu vorbesc intr-un ceas rau, dar andrei vad ca deocamdata e bine. nici n-a avut de unde lua, daca la gradi nu merge si afara nu l-am scos de duminica! e drept ca duminica incepuse sa cam stranute, i-am dat un oscillo si i-a trecut! zilele astea cat am stat acasa m-a zapacit cu "Dumbo"..cred ca ieri l-am vazut de 5-6 ori! acu se tremina , acu il punea din nou! vad ca e foarte sensibil la momentele "materne", cand Dumbo plange dupa mama...vine la mine si ma pupa....duminica seara pe TVR1 era un film chinezec, cu Jackie Chan, din care am prins doar o faza cand asta resuscita cu bebelus cu alea de dau energie la bateria de la masina 
, l-a luat salvarea..etc etc....si andrei a inceput ca "unde e bebelusu" incepuse sa planga....asa ca ne-am uitat mai departe si am vazut ca bebelusu era ok....![]()
cred ca e fff sensibilos asta micu al meu! duminica mi-a adus zambile..imi venea sa-l mamanc cand l-am vazut cu snopu de flori in usa!

cam asta despre noi.....eu tot insist cu vestile despre Timi si Lachi!!!
luna s-o fi intors?????????
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
karligutza spune:
buna dimineata! sau hapciu?! ![]()
Mychy despre Timi iti spun eu ca e bine pentru ca am vorbit eu cu ea ieri.... doar ca n-a mai avut timp sa intre pe forum.
Si mai am sa va transmit salutari si din partea Anyei inca de pe vremea cand intrebati pe aici de ea; erau bine si atunci si acum... din pacate chiar nu are timp sa intre pe forum sa mai citeasca! poate daca lucra si ea la un birouas ceva
dar asa.... iata eu ii dau o floricica pentru ca face minuni pentru copilasii bolnaviori de prin spitale care ii intra pe mana! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
ilenutza spune:
E frig, frig, of , of
Karli, eu de fiecare data am scapat de laringita cu calciu gluconic, 2 fiole pe zi.Aerosoli cu dexa am facut dar pentru bronsiolita!
Aelou, MUSSO, eu am ajuns la spital cu Victor pentru o nenorocire din asta.Din pacate daca nu se redreseaza doar perfuzia il mai scapa.Urmareste-l cu atentie.Nici cu metoclopramid nu ii trece voma?ceai de menta indulcit cate o linguritza la 10 minute, rece, smecta sau furazolidon, pe ca tratament il ai???
Ile, mami de Victor
si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
Vivela spune:
neata,
georgi, cum e Mihnea?
ai grija mare sa se hidrateze bine (minim 1 litru de lichid pe zi, dar nu lapte!!!). face si febra?
sper sa nu fie cazul sa ajungeti la spital
, daca insa vezi ca nu mai vrea sa bea nimic, nu sta cu el asa, ca nu-i a buna.
sanatate multa.
si sanatate multa la toti strumfisorii bolnaviori 

_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
revin, eu stiu ca in caz de enteroviroza NU SE COMBATE DIAREEA cu nimic, virusul trebuie sa se elimine din corp.
cand am patit-o noi, acum un an, tratamentul consta in regim (halal regim, ca nu manca nimic oricum, doar lapte de la tzitzi) si debridat (care mai mult calmeaza stomacul decat combate diareea).
dar noi am facut analize la urgenta si s-a constatat ca era ceva viral, nu bacterian.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
am si eu o intrebare: am un sac de jucarii, unele mai bune altele nu chiar, cu care andrei nu se mai joaca! oare unde as putea sa le dau????????? cunoasteti vreo casa de copii? chiar nush ce sa fac cu ele.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!