Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Gata m-am intors. Am citit doar ultima pagina sa vad ce mai faceti. N-am inteles mare lucru decat ca Mihnea e bolnavior, vin si eu sa insist sa nu ii dai absolut nimic altceva in afara de lichide multe, saruri (cu lingurita incet sa nu le vomite) si doar nurofen pt combaterea febrei. Nimic antivomitiv sau antidiareic pentru ca virusul se elimina cel mai rapid prin voma si diaree.

In vacanta a fost superb, ce sa zic, parca nu vreau sa imi amintesc prea mult ca ma ia plansul, cand a zis pilotul ca aterizam si e doar un grad la Londra am crezut ca inebunesc, am venit de la 30 grade. Copiii s-au simtit superb, am stat in complex unde Cosmin s-a dat pe cele 32 tobogane, am fost la plaja, si cel mai super, am fost o zi in desert unde "ne-am dat" cu camila, si am vazut satele beduinilor si am mancat acolo la cort pe perne pe jos.

Complexul mi s-a parut super, foarte curat si foarte organizat, serviciile bune, plin de rusi. Rusii nu m-au enervat cu ceva special decat poate cu propria prezenta, m-a uimit faptul ca egiptenii au invatat rusa pentru ei, toti ospatarii vorbeau rusa cu ei, deci la asa scala este "invazia" rusa acolo. Dar cum ziceam nu m-au deranjat prea tare.

Mancarea nu a fost extraordinara, nu era rea, era variata, gaseai ce sa mananci insa pot zice ca am vazut si mai bine.

La intoarcere am avut turbulente foarte nasoale pentru 2 ore aproape, timp in care a trebuit sa stam jos cu centurile puse, sotul meu a vomitat in punga, Cosmin era alb ca varul cu punga langa el, Adelise se plangea de dureri de stomac pana a vomitat in jet pe mine, puteam intr-un hal de nedescris si eu si ea, prin avion auzeai lumea vomitand, copiii plangand sinistru, ce mai, eram deasupra Italiei si ma rugam la Dumnezeu sa aterizam macar ca nu mai rezistam. Cand a vomitat si Adelise pe mine in jet (eu cu punga in mana dar n-am avut cand sa o prind) m-a busit efectiv plansul. N-am mai patit nicicand asa ceva, am mai simtit turbulente insa de data asta am crezut ca gata, pana aici ne-a fost.

O sa pun si poze, insa pana selectez mai dureaza, am vreo 2000 poze.

Ma duc sa mai citesc din urma sa vad ce mai faceti.

Pupici.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

musso iti doresc sa nu ajunga Mihnea la perfuzii ca si eu am patit-o cu Lis la 1 an urat de tot, la fel gastroenterita. Poate se opreste din vomitat si bea lichide putin cate putin ca sa se hidrateze, micutul de el.

sandrinutza nu stiu daca vom ajunge asa departe, avem cunostinte si la zaragoza dar mai degraba vor veni ei prin zona noastra decat noi acolo... venim pe 15 august si stam doua saptamani. primele 2-3 zile la madrid, apoi ne cazam la marina d'or si de-acolo vizitam si noi ce putem. dar mi-ar placea sa ne vedem, facem schimb de tel si daca se potrivesc programele, de ce nu?

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, vai de capu meu.....parca va si vad in avion.am o "pasiune" ciudata pt documentarele alea de pe NG "dezastre in aer"!!!bine ca ai revenit printre noi..........astept poze, si ma bucur ca ati petrecut frumos!
musso, cum e mihnea?????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

am si eu o intrebare: am un sac de jucarii, unele mai bune altele nu chiar, cu care andrei nu se mai joaca! oare unde as putea sa le dau????????? cunoasteti vreo casa de copii? chiar nush ce sa fac cu ele.....

le poti oferi unui orfelinat si chiar unei gradinite de la tara, tot ce e bun si functioneaza poate fi oferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
la 4 30 am plecat la o policlinica privata,l-au bagat pe perfuzie dar cine sa stea asa ca i-au facut metoclopramid injectabil si inca ceva,ne-au trimis acasa cu apa din 2 in 2 minute...nu a mai vomat trei ore.la urgenta nu am ajuns,dr ne-a spus ca face si garzi acolo si ca nu il pun pe perfuzie ci il interneaza.acum bea apa,chiar face scandal ca nu poate pune sticla la gura,dorme,e apatic..dar na,ce sa cer?!off..sper sa trecem..mi-au spus ca e digestiv..febra face,nu am lasat mai mult de 38 cu 2 ca mi-era ca se dezhitrateaza si mai rau...cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai voiam sa adaug ca stiam ca sa nu-i dau nimic antivomitiv si n-am facut-o 8 ore darera extenuat si deja icnea nu mai scotea nimic si se inrosea..n-am avut ceface,asa a decis dr si nu eram in stare sa o contrazic..sotului i s-a facut rau dupa ce l-a tinut sa-i puna branula..nasol tare..cu dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Buna ziua!

am intrat sa-i urez lui Mihnea sanatate si insanatosire rapida, iar tie, Georgi multa putere, caci trebuie sa fie tare greu si pentru tine.
la fel, doresc sanatate tuturor bolnaviorilor. parca nu mai vine primavara asta o data si virozele astea se tin lant...

cat despre ce spunea Karli despre dexametazona, eu nu sunt tocmai deacord. e adevarat, cortizonul nu e un medicament de dat usor, oricand, dar totusi efectele sale negative nu apar la o administrare de scurta durata si la cantitati mici. ca sa nu mai vorbim ca la copiii cu forme de laingita din astea cu sufocare, e mult mai bine sa ai in casa o fiola si sa ii faci aerosoli sa-l scoti din criza, decat sa alergi cu el la spital abia respirand si speriat. ce rau poate sa-i faca o doza de dexa in asa situatie grava? ma rog, e parerea mea ...

Luna sa va fie de bine vacanta, dar ce patanie ati avut la intoarcere... eu nu stiu daca m-as mai urca intr-un avion dupa asta... bine ca v-ati intors cu bine. asteptam poze.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

of musso....sper sa fie ok. dar de la ce doamne o fi facut-o??? ....e ceva luat sau de la alimentatie? tzin pumnii sa fie bine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

am si eu o intrebare: am un sac de jucarii, unele mai bune altele nu chiar, cu care andrei nu se mai joaca! oare unde as putea sa le dau????????? cunoasteti vreo casa de copii? chiar nush ce sa fac cu ele.....

le poti oferi unui orfelinat si chiar unei gradinite de la tara, tot ce e bun si functioneaza poate fi oferit

da....asa ma gandeam si eu...dar unde sa gasesc asa ceva?

Mergi la inceput

mychy tu probabil ca esti in bucuresti, eu aici in provincie gasesc foarte usor cui sa dau si haine, incaltaminte, jucarii, toate in stare buna. poate cunosti pe cineva care are la randul sau cunostinte la tara sa le daruiesti unei gradinite, caci orfelinat gasesti si pe internet, daca dai o cautare, am gasit de ex. Casa de copii Domnesti, Ilfov, cu un telefon rezolvi si trimiti sau chiar pe DC cred ca sunt persoane care cunosc parinti cu stare materiala precara a caror copii s-ar bucura mult de jucarii.

Mergi la inceput