Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Musso sanatate multa. Daca doctorul a decis asa normal ca stie mai bine, eu doar ziceam sa nu ii dai de la tine putere. Imi pare tare rau sa aud ca e asa rau lui Mihnea, sanatate multa, am trecut si noi prin enteroviroze si e rau, febra mare, voma, noroc ca noi n-am ajuns la perfuzii.

Mychy la umanitare sunt fete care colecteaza hainute, jucarii de toate pentru copiii din familie nevoiase. Intra acolo poate iti gasesti vreun beneficiar mititel.

Cygni imi pare bine sa te vad, pupici lui Alise, Lis, Suki.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Cygni, noi stam cam la aceeasi distanta de Barcelona ca si de Madrid,poate cu vreo 70 km mai aproape de Madrid,dar pe autostrada nu se cunoaste, sigur daca vom putea,ne vom vedea. Noi vom merge in tara in iunie pe la jumatate,eu si fetita, si ne vom intoarce in Spania la sfarsitul lui iulie, asa ca in august aici suntem. Cum este luna de concedii luna august, poate prindem ceva zile libere ale sotului si va vizitam Cred ca mai bine ne auzim prima data cand ajungem in tara. Scuzati off topicul.
Multa sanatate musso, sa treceti cu bine si peste aceasta incercare.
Doamna Hook multumim pt salutarile din partea mamicii de Anya si Arina, sa-i dea Doamne Doamne putere sa ajute si sa vindece cat mai multi ingerasi, ca tare greu trebuie sa fie sa-i vezi suferind pe bebelasi.
Daca va incalzeste cu ceva nici aici nu este tare cald,azi maxime de 1 grad si cica aici mereu este mai cald decat in tara...
Va salutam si iesim sa ne inghetam un pic nasul si sa ne obosim ca altfel imi scoate peri albi mandretea mea stand doar in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Luna nu stiam daca ai apucat sa citesti din urma.
Ce experiente ati avut! Niciodata n-am experimentat asemenea turbulente. Bine ca totusi ati aterizat normal dar cred ca a fost un zbor sinistru.

Si eu mor de nerabdare dupa pozele (acum doar vizez la concediu) voastre si cred ca e superb sa stai la plaja si balaceala cand in Anglia sau la noi sunt cel mult cateva grade.
O sa-ti trimit un PM.

sandrinutza eu sunt de acord, ne auzim cand veniti in tara, voi prin ce parte a tarii o sa mergeti? in spania m-as bucura mult sa ne intalnim, sa mai intalneasca si Lis un copilas de varsta ei.

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Cygni am pus cateva poze pe facebook deja. Doar un preview. Ma gasesti daca doresti cu numele de alina fisher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Cygni am pus cateva poze pe facebook deja. Doar un preview. Ma gasesti daca doresti cu numele de alina fisher.

Deja te-am adaugat si-mi clatesc ochii... revin. Multumesc.

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Am si eu o problema: Lis a mea scrasneste din dinti rau de tot noaptea in somn. Mai face vreun strumf asa? Stie cineva daca exista cauze medicale pt asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Am si eu o problema: Lis a mea scrasneste din dinti rau de tot noaptea in somn. Mai face vreun strumf asa? Stie cineva daca exista cauze medicale pt asta?

da, fiimiu face la fel, clantzane din dinti si scarsneste.....o "mosteneste" pe ma'sa, adik pe mine!si eu pe taica'miu care facea la fel.........

cica se cheama "bruxism" si o cauza ar fi lipsa de calciu sau stresul. eu, de ex, n-am lipsa de calciu, sunt in grafic si nici stresata nu sunt, ca-s mai nesimtita de felul meu.....
baiatul colegei mele de birou facea la fel, cica i-a dat calciu gluconic si "i-a trecut"........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Deci sa ma duc totusi la dr cu ea sa o vada. Si eu am scrisnit din dinti, dar acum in concediu am observat, fiind cu noi in camera, ca scrasneste tare, des, la fiecare schimbare de pozitie sau zgomot in camera scrasneste. Ma mir ca mai are dinti in gura.

Am uitat sa va zic ce imi face fie-mea. Mergem cu autocarul sa ne dam cu camila in desert, acolo tot grupul, vreo 30 persoane, stam pe jos in cort si bem apa (dupa plimbarea cu camila) si fie-mea in gura mare trecea pe la toti comesenii si le zicea "my daddy is at home". In conditiile in care toata lumea credea ca al meu sot e daddy, normal. Ei si a tinut-o asa, eu tot radeam si ziceam "cum Lis, uite daddy e aici" si ea insista "my daddy is at home", deja lumea se uita la mine cu alti ochi, clar plecasem cu amantul si copiii in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, chiar sunt curioasa daca te duci la dr , ce iti spune! dupa parerea mea e o chestie mostenita, netratabila.....poti doar, sa protejezi dintii cu o gutiera purtata noaptea.dar nu e cazul la ea, ca e mica............

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele fii-miu nu mai vomita de aproape 7 ore si nici diaree nu mai are insa face febra..asta ce-o mai fi?de ce face febra,oare nu a eliminat tot ce trebuia?sper sa nu o luam dela cap.luna si adelise facea febra dupa ce se potolea voma???offf ca tare mi-s stresata..nu s-a ridicat din pat deloc,doar s-a uitat la desene.mychy,dr mi-a spus ca e digestiv,adica alimentar,io nu stiu ce sa zic.cristina,

Mergi la inceput