Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 20
Luna1 spune:
Musso ce are el e un virus, adica aici se numeste stomach bug, este virus care circula la fel ca si gripa, se ia cel mai des din colectiv. E normal sa mai faca inca febra, nu te panica, da-i doar antitermice, daca ti s-a propos antibiotic te rog mergi si cere o a doua opinie, nu se da la enteroviroze, cauzeaza mai rau pentru ca omoara bacteriile bune din stomac si nu mai are cine lupta cu virusul. Da-i in continuare lichide, este o veste foarte buna ca nu mai vomita, da-i ceiut, suc clar (adica de mere, sau orice fara pulpa), sarururi. Probabil inca face febra pentru ca nu e total hidratat inca. Incearca-l pe seara cu putina paine prajita. Atat sa manance doar, parerea mea. Daca a avut si diaree rau cel mai bine sa nu ii dai lactate cateva zile. Mie asa mi-au recomadat. 
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
luna,saru'mana mult
...offf,cu a doua parere e cam nasol,stii ca in romania putini sunt medicii care nu se arunca din prima la antibiotic.o sa fac asa,oricum dupa aproape 24 ore a facut pipi si sunt tare bucuroasa...si bine ati venit
,am sarit pe tine ca uliu.
sandrinutza spune:
Cygni eu sunt din Maramures, a propos Luna daca vrei sugestii pt un concediu in Maramures, asta daca ma intrebai unde prin tara, daca e vorba de Spania stam in nord, spre San Sebastian.
Ma bucur ca Mihnea e mai bine, macar nu mai vomita si nu mai are diaree, cu febra nu stiu ce sa zic, sunt alte fete mai patzite si poate iti spun ele ce poate fi.
Merg sa culc prunca, este rupta dupa frigul de afara...
CarlaV spune:
Am citit pe diagonala, promit sa revin sa aprofundez.
Georgi, prin ce emotii ati trecut! Sanatate multa, sper ca ce a fost mai rau a trecut deja.
Luna, bine ati revenit, vreau si eu sa vad poze, e ok sa te adaug?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Am citit pe diagonala, promit sa revin sa aprofundez. Georgi, prin ce emotii ati trecut! Sanatate multa, sper ca ce a fost mai rau a trecut deja. Luna, bine ati revenit, vreau si eu sa vad poze, e ok sa te adaug? ----------------------------------- Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 ----------------------------------- Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Carla sigur ca e ok. Si cine mai ma vrea de prietena pe facebook e binevenit. Cum spuneam ala e doar un preview, o sa pun mai multe poze cu camilele si desertul.
sandrinutza pruncele noastre sunt nascute in aceeasi zi parca? In Maramures vreau neaparat sa ajung cu sotul, neaparat la anul sau poate chiar anul asta de sarbatori ca am auzit ca e superb iarna. Te voi "acosta" atunci cu recomandari.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
housepocket480 spune:
Musso imi pare rau de Mihnea..
Eu am avut cu Matei cand era sub un an vreo sase-sapte astfel de episoade si 3 internari...
Nu doresc nimanui sa traca prin asta!
Intr-o alta ordine de idei...regimul alimentar joaca cel mai important rol dupa hidratare (daca ai saruri de rehidratare, daca nu cu apa sau ceai de menta).
Apoi roaga-l cu stiks-uri (daca sunt cu sare si mai bine ca va cere apa) biscuiti (dar nu dulci cu miere), sau paine uscata ---si apoi branza proaspata de vaca...
Nu-i da cartofi , rosii sau lactate...
Laptele, daca mai bea formula, obligatoriu delactozat...
Ah, daca ii place orezul cu lapte, fa-i o portie, dar neinfulcit...si mai mult orez decat lapte...
Eu ii faceam laptele delacozat formula cu lapte de orez si se vedea imediat cum se strange scaunul..
Multa sanatate si sper ca te-am ajutat cat de putin
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
am vrut sa scriu "apa de orez" si am scris "lapte de orez" sper ca ai inteles...
scuze
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
Luna, bine ai venit!
Cand s-a prins Cosmin de surpriza?
De data asta sar Londra, poate alta data...am alta destinatie!
Mama lui Matei Alexandru
musso17 spune:
anca,sandarinutza..multumesc...sper ca e pe calea ce buna,acum il pazesc,ii dau apa cu saruri si ii iau febra,toate din 5 in 5 min
mychy,
housepocket,imi pare rau sa aud ce patanii ati avut si voi,ii multumesc lui dumnezeu ca nu am ajuns la spital,sper sa nu ma pripesc.i-am facut supa de morcov cu orez si ii mai dau,daca vrea,banana si covrigi usctai sau paine prajita...lapte nu-i dau caci diareea a fost urata tare..oricum,nu-l oblig,desi mi-as dori sa pape ceva caci ar fi un semn in plus ca suntem pe calea cea buna