Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Asa Musso si morcov ca am omis...
Si tot ce inseamna paine uscata - covrigi, grisine, etc...

Refacerea e lenta, la mine dura si 2 saptamani, dar acum sunt si ei mai mari si se refac mai repede...

Sanatate

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Da Luna fetele noastre sunt din aceeasi zi, stiu ca urmaream la odisee ca rasturinca ta era pe punctul sa vada lumina si am taiat-o la spital si m-au internat pt provocarea nasterii ca deja aveam 41 de sapt si dom'soara mea nu vroia sa se lupte sa iasa, si apoi cand ne-am intors din spital citeam si despre vooi doua si despre al doilea nume dat lui Lis.
Cand doresti iti dau informatii despre Maramu'.Cel mai frumos mi se pare de Craciun sau de Pasti. Se simte inca traditia si credinta cel putin in sate si comune. Imi aduc aminte ca mergeam in Saptamana Mare din Baia Mare spre casa, cu sotul meu bucurestean, si se minuna cum oamenii aveau intinse afara straiele de sarbatoare, portul popular si se simtea cum se apropie Pastile.
Craciunul este frumos de ai norc de zapada ca de ex anul trecut nu am avut zapada de Craciun,inainte a nins iar ziua de Craciun o ploaie torentiala,abia am urmarit piesa de teatru cu nasterea Domnului care se "executa" in aer liber...Dar zapada am avut inainte si dupa si acum este din ce imi spune mama mea, din belsug.
M-am intins ca o placinta,se vede ca mi-e dor de casa... scuzati off-topicul...

Am fugit sa fac un pilaf ca acus se trezeste mandra mea si adio treaba la bucatarie ca ma cheama in sufragerie sa ne jucam si ciuciu mancare apoi...

...sunt cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Housepocket a fost amuzant cu Cosmin. I-am zis in masina la 5 dimineata dupa ce ne-a tot auzit ca vorbeam ce sa facem cu gecile, sa le luam cu noi sau sa le lasam in masina. Si am plecat pe o ploaie de turna cu galeata deci era la mintea cocosului ca mergem in alta parte. Insa nu i-am zis exact la ce hotel mergem, i-am zis doar ca mergem in Egipt. Cand am ajuns acolo si a vazut hotelul de la distanta cu toboganele nu i-a venit sa creada, a amutit.

Sandrinutza voi mergeti acasa si de Craciunul acesta ce vine? Poate vorbim si ne recomandati ceva, o pensiune pt Craciun, unde sa-i ofer sotului si copiilor un gust cu adevarat romanesc si o experienta originala (in sensul bun).

Hai ca am luat-o razna, deja organizez Craciunul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Luna eu nu am lipsit niciodata de acasa de Craciun. Daca de Pasti am lipsit, anul acesta este al 4-lea petrecut in alta tara...de Craciun nu-mi imaginez sa fiu in alta parte decat acasa,asta cat vor mai trai ai mei.
Eu spun ca mergem ca sotul si-a impartit concediul in 2, jumatate in iulie si jumatate de Craciun. Intr-un an am mers cu masina de Craciun acasa, cu micuta noastra de avea 4 luni jumatate, a fost tare frumos si drumul. Am vazut ceva tari...
Pai tinem legatura, acum ca ma ai si pe facebook intre prieteni si ma ai si pe hi5 de ceva vreme, si daca va pot ajuta si cu mai mult, poate ne si vedem sa ne dam pe derdelus cu saniutza. A propos de frig si a mea este fara caciula cu tot frigul de la noi din Maramu' de se luau toate tantile de noi...
Gata am taiat-o la tocat lecumele pt pilaful promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lunitza draga, vaaai ce tablou mi s-a conturat in fata ochilor...sarmanul sot...eu am rau de locomotie(sau atac de panica) si fara pastile de nesimtire si bratari anti motion sicknes, nu ma urc in avion nici sa ma platesti.
Am prins asa un zbor acum 5 ani cand am venit prima oara in vacanta in Brazil, calatoaream singura, si timp de 40 de minute am prins niste turbulente absoult groaznice...s-au stins luminile, tv, tot, nimeni nu avea voie sa se ridice de pe scaun, copii tipau, plangeau, eu am zis ca si mor, innainte sa vad Brazil!
Eram deasupra Rusiei, de fapt deasupra oceanului, ma gandeam ca daca pica avionul, nu ne mai salveaza nimeni...brrrr...

Aveam langa mine un indian care a inceput sa se roage cu voce tare,, deja am inceput sa fac un pui de atac de panica, mi s-a facut rau, cred ca eram ca varul la fata...

de atunci, mi-e frica rau de avion, si normal de la frica mi se face si rau, e un chin ptr mine sa calatoresc...vreau sa-ti spun ca nu mananc nimic cu macar 6-8 ore innainte de zbor, si pe durata zborului numai apa eventual cola beau.

Sotul are rau de locomotie?

Partea buna e ca mataluta ai stomac sanatos

Musso, sanatate multa puiului, se pare ca ce a fost mai rau a trecut.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Michy suntem bine doar ca sunt foarte ocupata la lucru, acasa ce sa mai zic.... De-abea apuc sa citesc din cand in cand si aia pe ascuns ca pe langa mine se penduleaza toata lumea

Cygni bine ai venit!

Luna bine ai revenit! Brrr ce zbor horror. Noi planuim o vizita in Ro la sfarsitul lui martie si deja am cosmaruri. Am ramas marcata dupa o aterizare pe vant puternic(doar 150m/h in ziua respectiva) + gol de aer de i-am tras un cot in gura la vecinul de scaun.
Sa va fie de bine vacnta si readaptare usoara.

Nikole vad ca esti foarte aproape de termen si pt ca nu stiu cad mai pot intra iti urez de acum nastere usoara&all the good stuff.

Dana felicitari pt sarcina!

Musso multa sanatate lui Mihnea.

De noi ce sa zic...la ambele fete le dau dintii/maselele deci suntem la program redus de somn, nervi intinsi la maxim ca se plange mult, se tipa dar ne straduim sa le intelegem ca le e greu si lor.
Partea buna e ca de duminica Saya a inceput sa mearga singurica, e asa de dulce cum se aplauda singura cand o laud si e atat de mandra de ea...

Somn usor strumfarie!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hop si eu ca babele: MUSSO NEAPARAT sa ii dai numai lapte fara lactoza.
luna, unde a fost cencediul?

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..........
musso, cum se prezinta mihnea????????
nikole, esti pe ultima suta...se poate intampla oricand...uau....abia astept sa vad ce frumusete ai mai creat! tzin pumnii!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

tot in pampersi sunteti? hmm... se impune o schimbare...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ia poftiti la CAPITOL NOU
si o cafeluta .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput