Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 16
Cygni spune:
La multi ani tuturor!
Sa fiti rasfatate astazi si pe parcursul intregului an va doresc.
O sa citesc din urma si revin
greierash off, bietul Andrei. El merge la gradinita, adica de acolo a luat sau e mai sensibil iarna? Anul trecut la fel a fost? Multa sanatate!
It is a miracle that curiosity survives formal education
jadi spune:
Neata si La Multi Ani de ziua mamei!
Vivela, felicitari pentru teren si sa vi se indeplineasca toate planurile pe care vi le faceti!
Sanatate copilasilor si parintilor bolnavi. Si extremele mele sunt racite, adica sotul si Dodo dar deocamdata nu sunt asa grav, mucesc si atat. Il curat bine in nas, am adaugat si un pic de nurofen si sper sa trecem repede peste raceala. Adevarul e ca vremea asta da tonul la toate porcariile de virusuri.
greierash spune:
Cygni, Andrei merge la gradi si de acolo a luat, iarna trecuta nici pe departe nu s-a comparat cu asta de cand e la gradi...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
violetan spune:
La multi ani, fetelor si inca o data multa sanatate si voua si puiutilor! 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
La Multi Ani, mamici! 

Sa aveti in suflet numai soare, in ciuda vremii de afara.
sanatate puilor - si voua si celor de pe langa voi...noi cred ca am scapat de nesuferita asta de raceala, david mi-a pasat-o mie f elegant, sper insa sa scap repede si sa nu ajung si eu pe antibiotice.
eu sarbatoresc prin munca, s-au adunat iar restantele din saptamana asta in care n-am putut sa merg la job
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
karligutza spune:
buna ziua la toata lumea!!
in primul rand urez si eu La multi ani! tuturor mamicilor!
si sper ca intr-o buna zi (poate la anul!) sa auzim intreg cantecelul de mai jos din gurita strumfilor nostri... deocamdata Adeluta a prins doar primul vers din refren.. "e'te ziua ta momico" 

in al doilea rand doresc sanatate la toata lumea... noi am crezut ca am scapat joi spre vineri de raceala Adelutei, insa vineri fiind vremea care-a fost (ca sa nu zic "care este"!!!
) cred ca numai bine n-am facut ca am iesit la aerul acela receeeeeeee... si de munte! vineri noaptea am crezut ca vom suna la 112 nu alta! insa am scapat fara apel la salvare pentru ca am avut inspiratia sa merg la pediatra vineri inainte de plecare sa ii cer trusa de prim ajutor in caz ca face un episod de laringita, de tuse cu sufocare! nu mi-a dat dexametazona explicandu-mi ca daca e caz de dexametazona inseamna ca locul nostru e la SPITAL cu asistenta medicala specializata si nu in varf de munte! asa incat pediatra noastra vad ca nu ne lasa sa ne tratam acasa cu dexa in caz de nevoie; si adevarul e ca dupa ce am citit ce medicamente contin dexa si pentru ce boli ajunge sa fie folosita, am ramas ingrozita si i-am dat dreptate ca nu e de joaca cu substantele astea!in rest, cu exceptia drumului spre Valea Oltului (am plecat vineri la pranz cand tocmai incepuse sa ploua si sa ninga!... ingrozitor drumul de pe autostrada pentru ca efectiv nu se vedea la 50 m in fata! si pe urma si pe Dealul Negru care parca fusese bombardat nu altceva!
- aviz amatorilor de drumuri spre Rm.Valcea; incepusera sa rascheteze drumul pe portiuni! si sa puna asfalt doar in gropi si cred ca asa au de gand sa lase) ne-a priit excursia asta foarte tare! la petrecere a fost foarte frumos... am dansat mult, am servit papa bun
, parca era papusa lor! Si pentru ca ieri am fost liberi la intoarcere, am avut timp sa ne vedem cu Nico (nma)... am petrecut cateva ore impreuna si am vizitat un pic si Salina de la Ocnele Mari care s-a deschis de curand publicului larg; am facut si poze insa n-am apucat sa descarc; si cred ca nici ea
Si iata ca a inceput sa ninga de cand tot scriu la mesajul asta..
va pup pe toate...

karligutza
sunt mamica Adelutei
ilenutza spune:
LA MULTI ANI MAMICUTZELOR!!!

Karligutza, nu am fost pe faza, unde ati fost in excursie? si ce probleme are A. de trebuia sa ai dexa la tine?
Ile, mami de Victor
si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010