Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ilenutza, iti tin pumnii sa fie cum va doriti. Tocmai am aflat (in decurs de cateva zile) ca 2 bune prietene sunt insarcinate cu al 2-lea copil, pe care si-l doreau mult. A treia oara cred ca e si mai usor, deja se stie cum functioneaza treaba .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va salut din nou dragi mamicutze de strumficei si strumficutze!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.....am trecut doar sa va salut ....si sa ma intreb unde e timy???????si lachione????????
vivela, sa va fie de bine achizitia.....si ce aveti de gand ? faceti casa si va mutati acolo???cat e de departe de bucuresti????ma bucur ca david e mai bine!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
noi virusati,ta-su primul, a trecut cu bine,apoi fii-miu ieri dimineata s-a trezit marait si n-a dorit sa paraseasca patul vreo ora,muci si stranut,l-am tinut in casa si am crezut ca innebunim amandoi apoi azi eu care am strans de la ei cu indarjire si sunt coapta bine,am frisoane,nas infundat si usturator plus stranut...bine ca a scapat copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, sanatate multa va dorim, noi inca tragem cu tusea asta chinuitoare, care ii face somnul de noapte un calvar.
cred ca a fost cea mai nasoala raceala din cate am vazut eu pana acum...

michy, moara vlasiei e la 25 km de unirea, se ajunge repede (ma rog, raportand la bucuresti), probabil ca as face cam 40 de min cu masina dimineata pana la munca...sper sa ne facem in vara asta casuta si craciunul sa ne prinda in casa noua. Doamne ajuta!

ilenuta, bafta cu proiectul bb-reloaded

altceva, nimic important, doar vroiam sa va reamintesc ca azi e baba mea

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele!
Multa sanantate strumfeilor bolnaviori!

Vivela, si eu stau cam la 22-23 km de Unirea si ajung f bine in orice directie...ma speriasem la inceput, dar e super ok! Mult succes sa terminati repede si sa impodobiti bradutul in casa noua!
Revin.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna ziua fetelor si "LA MULTI ANI!" pentru toate. Pupici multi , multe flori si sa aveti o zi superba.

Multumesc pentru incurajari (nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva). Sunt optimista ca se vor rezolva incet toate, ca altfel o luam de mult razna.
Am avut un wek-end de pomina. De fapt totul a inceput acum o luna. S-a inbolnavit Cristiana, mai exact amigdalitele s-au umflat si s-au inrosit, si de aici temepratura peste 39. Am reusit sa scapam cu antitermice si cu o saptamana de stat acasa. In saptamana viitoare am fost la cresa, pentru ca in a 3-a sa o luam de la capat, numai ca am adaugat si antibiotic local. Asa ca am mai stat o saptaman acasa. Saptamana trecuta a mers la cresa, pentru ca sambata sa o luam de la capat, dar cu febra de 40 cu 1. Asa ca a venit salvarea (intr-o jumatate de ora) si i-a dat algocalmin si i-a facut impachetari. I-a scazut dupa o ora si jumatate. Acum nu am mai avut scapare, este pe antibiotic oral, OSPEN. Nu a mai facut temperatura si sa speram ca scapam de data asta.

Pupici.

Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)

poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Azi va fac cinste ca doar e ziua femeii, ziua mamei

O zi buna, plina de bucurii si flori :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 19+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
multe zambile,frezii si lalele ptr voi!!!!
la multi ani!!!
vivela,saru'mana...poate merge niste ceai de ceapa sau ridiche neagra,macar il mai linisteste.
aoleuuu arahdy,salvare,brrrr...sanatate multa.

eu am luat virusl abgradat,daca sotu si fii-miu au scapat intr-o zi eu o trag de sambata..nasol tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata, La multi ani!!

Sanatate tuturor, strumfi, mamici, tatici!

Andrei tuseste din nou si ii curge nasul. A nu stiu cata oara in iarna asta, cred ca am avut cate una pe luna cel putin... si tocmai ziceam ca e bine.

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput