Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
musso17 spune:
mychy,saru'mana,dau cautare sa vad ce si cum.
dana,ma bucur ca a avut succes,am sperat sa-i placa dariei....sa stii ca tortul de mere nu e reteta de la mine,nu sunt eu asa coerenta,il am si eu salvat dar nu stiu cine l-a postat.
vivela,sa stapaniti sanatosi si iubiti...oauuu ce alergatura,mama ei ca ne-a scos peri albi.
sandrinutza spune:
Cygni, la wizz air nu se platea nimic pt caruciorul bebelasului la blueair noi nu am luat caruciorul cand veneam in tara deci nu stiu ce sa-ti spun.De vizitat ar merita si Sagrada Familia, catedrala din Barcelona, si daca ajungeti in perioada 6 -14 iulie puteti trece prin Pamplona, unde se sarbatoreste San Ferminul, si unde se aleraga cu taurii pe strazi, asta daca sunteti dornici de senzatii tari.Ca si oras ar merita vizitata Tarragona,parerea mea, oarecum mai frumos decat Barcelona,poate si pentru ca nu agreez Barcelona.Apoi merita vizitat Zaragoza,orasul meu de suflet...unde am conceput-o si tinut-o in brate prima data pe minunea noastra Maria Bianca.Ar merita sa dati o fuga mai la nord de pamplona la 90 km sa vizitati San Sebastianul, pe malul oceanului.Daca imi mai aduc aminte ceva iti mai scriu.Nu am reusit sa citesc azi mai mult si m-am gandit sa raspund la subiect.In legatura cu aeroportul noi nu am aterizat niciodata in Madrid,doar Barcelona si din vara va fi si Zaragoza pt ca au acum cei de la wizzair zboruri din iunie si din Zaragoza.Trimit mesajul sa nu il pierd ca la cum stau cu neuronul pensionat de 3 ani...nu mai sunt in stare sa scriu inca un mesaj asa lung....
Vivela spune:
reteta postata de dana cred ca e scrisa de cristina (sunflower) ca stiu ca am prestat-o la vremea respectiva, a fost f buna, mai ales ca am imbunatati-o si cu niste stafide si niste visine (congelate), niste nuci...mmmm, o bunatate.
acum vroiam una siropoasa, am o senzatie de sete continua si simt ca nu trece decat cu ceva bun insiropat .
georgi, ma salvezi tu?
Lachi pe unde o fi?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vivela, uite cum fac eu tortul lenesului (pt amatoarele de ciocolata si rom): iau un blat rotund de la magazin, esenta de rom, pepsi, lapte, crema Dr. Oetker de trufe si rom, eventual un plic de frisca. Bag crema in mixer, pun lapte si parca zahar, in cateva minute e facuta, insiropez blatul cu un pahar mare de pepsi in care am pus rom dupa gust (adica muuuult), apoi montez crema si deasupra pun frisca, daca mai am chef sa spal inca o data mixerul. O idee buna e sa faci frisca la inceput, apoi merge crema peste . Dureaza 15 minute cu totul si se mananca in maxim 24 ore.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ilenutza spune:
NINGEEE CA IN POVESTI!
am fost la marea neagra - Constanta- cand era fff inghetata, aprox 15 m de la mal, a fost frumos
in weekendul asta vroiam sa plecam la munte dar nu cred ca ne incumetam cu ninsoarea asta!
cred ca mergem la dinozauri la Romexpo.
Eu am luat bilete de copii cand am zburat ultima data si am constatat ca erau mai scumpe decat daca luam pt adulti deoarece biletele la oferta nu se aplicau si copiilor, asta e!
data viitoare luam pt adulti.
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010 [/green] |
Cat sunt de frumosi
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
sandrinutza spune:
Buna ..noaptea! Pana am raspuns eu am vazut ca au raspuns si alte fete la capitolul transport aerian si locuri de vizitat in Spania.Daca ajungeti in nordul Spaniei poate ne intalnim, Cygni si ne balacim un pic in ocean, asta daca veti vrea sa ajungeti prin nord.O noapte buna sa aveti si un week-end cu babe asa cum vi le doriti...desi dupa cum arata codul galben va cam asteapta ninsori zilele urmatoare.
Noapte buna !!!
musso17 spune:
vivela
o sa pun o reteta a la mois..blat de chec(cumparat/4oua,faina,zahar o cana,praf de copt,ulei/unt topit si nuca macinata/migdale/coaja de la un limes)o juma de pepene galben/o cutie de ananas/orice fruct zemos iti place mixat la blenderul vertical si folosit pe post de sirop..crema:400 grame branza dulce/quarc de vanilie sau simplu ,cealalta jumatate de pepene galben/cutie de ananas amestecata cu banza,100 grame zahar macinat,un pliculet de gelatina..se lasa la rece apoi se une peste ort/prajitura...pare complicat dar nu e mai akes daca cumperi blatul..mie mi-e pofta sa-l fac u fructe de padure,le iau din real congelate.
CarlaV spune:
Ilenutza, v-am admirat si eu pozele, a cui este fetita cu fular? Si, mai ales, unde sunt casutele de pe ponton, ca tare mi-ar placea sa facem un sejur acolo.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ilenutza spune:
fetelor, merci de complimente
fetita este o colega de la gradi, nui-i a mea, desi eu am un fix ca vreau inca un copil, 'om vedea daca ma mai tin nervii.
casutzele sunt din Oslo, facute in sejurul nostru de anul trecut.In realitate sunt si mai frumoase.
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010