Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, da nu esti pretentioasa deloc!!! mai sa ti se indeplineasca toate, daca astea tzi-s targeturile! sa inteleg ca daria a inceput sa manance?

musso, apropos de dorintele tale cu rujul violet, incearca de la L'oreal, Color Riche Serum nr 202 .....eu am incercat azi, mi-a placut, dar n-am luat ca inca ma chinuie sindromul
o sa fac si eu ciorba aia daca a laudat-o data atat!

luni sunt libera....ma plateste CFR-ul ca naiba da grija de mine are!!!!!va pup

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi alea sunt pentru anii urmatori, logic, nu sunt chiar asa nebuna insa nu strica sa visezi. Important acum e bebe, sa se nasca sanatos. Deseara la 8 ma duc sa-l vad

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

da' de mine nu va era dor?

david e mai bine, nu refacut complet dar oricum, e mult mai bine ca zilele trecute. aseara hodoronc-tronc facuse iar febra, ma luase si pe mine cu transpiratii reci pe spinare, credeam ca o luam de la capat. plus ca era marait rau, dar asta nu avea legatura cu boala, ci cu firea omului. acu e mai bine, a mancat - nu mult, dar oricum, la cat de mult i s-o fi strans stomacul, cred ca i se umple si de la un dumicat de paine. luni cred ca e apt de gradinita si de dat ghiocei.

azi am fost sa-mi fac un antecontract pe un teren, deci am facut primul pas spre a deveni cetateni in comuna moara vlasiei (pt cine nu stie e pe langa balotesti). a fost o ocazie f buna terenul pe care l-am luat (1500 m), acu o sa inceapa nebunia dupa hartogaraie si nervii pt construit.
ca sa luam terenul a trebuit sa vindem skoda - masina mea de suflet, pe care am invatat sa conduc (ceea ce o ridica mult in ochii mei) si cu care l-am plimbat prima data pe david...am vandut-o ieftin pentru cat de bine se prezenta, era aproape impecabila (deh, si soferul bun ) - dar am vandut ieftin si am cumparat ieftin, deci cumva s-a compensat. acu sunt oficial pe jos sau cu tramvaiul sau poate ma incumet sa urc intr-un logan mcv de la firma, imputzit de muncitori. ca eu in masina sotului nu ma urc sa conduc, am senzatia ca-s in tir si nu ma bag la asa ceva, cel putin nu deocamdata.

ma uit pe geam si nu-mi vine sa cred ca ninge iar , deja ma gandeam sa-mi bag cizmele si puloverele groase la hibernat pana la iarna viitoare, dar se pare ca n-am nicio sansa...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Michi alea sunt pentru anii urmatori, logic, nu sunt chiar asa nebuna insa nu strica sa visezi. Important acum e bebe, sa se nasca sanatos. Deseara la 8 ma duc sa-l vad

Dana, bafta la doctor, sa vii sa ne spui cum e "gingaselul" .

si bafta sa-ti implinesti dorintele, lasa ca nu te impiedica bebe sa le faci si acum...eu oricum am "planificata" vacanta la mare la sf lui iunie- inceputul lui iulie, cand zmeul cel mic o sa aiba cateva saptamani, daca totul e in regula nu vad de ce sa nu plec.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Jadi, bine ca ai mai intrat si tu sa ne mai povesesti cate ceva, chiar ma gandeam la voi zilele trecute.
vreau si eu dvd portabil cu 2 ecrane - spune tot, de unde l-ati luat, cum e... ma intereseaza f tare, am in gand sa colindam mult vara asta si cred ca mi-ar prinde bine sa tin macar zmeul cel mare ocupat.

Paticut, La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si baftoasa .

Carla, deci tu esti mama lui Sabi si tatal lui Lary . interesanta combinatie .

Dana, f haioasa Daria cu pipi/kk. si David are placerea de a comenta dimensiunile, formele, numarul dejectiilor . ba mai nou, daca ma duc la baie ma intreaba: "mami, ce faci, faci kk?", apoi se duce sa-l informeze pe tac-su ca eu fac kk . oare o povesti si la gradinita?

cred ca in curand o sa incerc si eu ciorba de spanac - n-am facut niciodata (georgi, ). da' tortul ala de mere cum e? vreau si eu o reteta de tort de mere, dar sa fie dinala insiropat si sa nu se faca foarte greu.

_

Mergi la inceput

uite reteta de tort. Se face f usor dar nu e insiropat. E mai de casa asa, in sensul ca nu-i ff aspectos daca nu-i pui frisca, dar la gust ii tare bun.

" 7 mere se curata de coaja si eventual se taie in 2 pt a le scoate cotorul; daca poti sa scoti cotorul altfel- este un instrument, e mai bine.
intr-o cratita ce va putea fi bagata la cuptor si in care sa incapa cele 7 mere, se caramelizeaza zahar...din ochi...vreo 4 linguri cred c-am pus.
apoi se pun merele in acea cratita unite, in picioare ca si cum ar fi intregi si in mijlocul lor eu am pus bucati de nuca, dulceata de visine si am mai presarat niste zahar
se coc timp de vreo 20 minute, apoi scoti cratita si incerci sa invarti merele - cu 2 linguri am reusit eu si peste ele torni compozitia pe care o scriu mai jos:

5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de ulei
5-6 linguri de faina
un vf de cutit praf de copt
arome...daca vrei

compozitia e de pandispan, deci se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul, galbenusurile frecate cu un praf de sare, uleiul si faina. eu doar albusurile le-am batut cu mixerul, apoi am invartit cu un tel.

tortul e gata cand incercat cu o scobitoare, nu ramane nimic pe ea. se lasa 15 min la racit, dupa care se rastoarna pe o farfurie si se lasa tortul asa, cu cratita in cap pana se raceste de tot.

eh, eu m-am intins cu explicatiile..de fapt se coc merele si se pune aluat de pandispan peste...

si se orneaza cu frisca, desi e bun si asa, dar e mai mult o tarta..."

Mergi la inceput

Daca tot vb de kk, pipi, eu m-am "luptat" cu ea sa ma lase macar sa o sterg la fund cand face kk, ca la pipi rupe singura hartie (strict numai o patratica de HI, de se uda imediat ) si macar atat, cand face ma striga "mamii, gataaa" Eu de frica sa nu se apuce sa verse singura oala si cu kk, ca la pipi, mai dau roata pe la usa de baie sa o vad si o intreb "gata mami?" la care ea imi spune " nu, nu, mai fac, acolo, stai acolo, pute"

Ma bucur ca-i mai bine David si sper sa se si apuce de papa mai zdravan.
Daria nu mai e chiar in greva foamei, nu mananca normal insa macar un pic acolo. Sunt multumita deocamdata. Ieri, de ex, in afara de lapte a mancat doar juma de copanel de pui la pranz si o lingura mare de mamaliga cu branza spre seara. Multumit.
DVD portabil am vazut in Metro, si pe mine ma bate gandul sa-i iau, la drum lung cred ca cu Oraselul Lenes o mai potolesc, ca numai pe Robi il am in cap in ultimul timp, poate incep sa am fantezii cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ddanagh, cred ca i-a trecut, io nu-mi dau seama, pt ca oricum era f putin ragusit si bona zice ca e mai bine. Io-l aud trancanind toata seara da' sincer....nu cred ca are ceva. O fi urlat prea mult zilele alea.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

I feel like Christmas... Saby deja canta colinde.

Vivela, sa folositi sanatosi terenul! Te intreb in particular cat e mp, ca avem si noi ganduri.
Dana, asa si Saby, nu se lasa pana nu varsa singura olita la wc si uneori pe langa sau pe ea.

Eu o data zic: mi-a fost dor de toata lumea, si inca sunt destule absente (ne)motivate.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Cele mai mari absente sunt moldovencile noastre, ne-au parasit rand pe rand: Lia, Simo, Lavinia, Ghinetz... Oare ce o mai face Ghinetz i-o fi iesit proiectul?
Dar sincer va zic ca si eu ma gandesc ca prea una doua hop pe net, mi se pare ca-mi rapeste prea mult timp. Chiar ma gandeam zilele trecute ca daca pe mine, la 30 de ani, in conditiile in care am avut acces la internet hat, hat tarziu, trecuta de prima adolescenta, a pus stapanire dependenta asa de mare, d-apoi copii nostri. Nici nu vreau sa ma gandesc. Cred ca o sa-mi tai internetul si o sa-l bag cand va intra Daria la liceu. Vorbesc si eu, dar tare imi este frica de dependenta asta. Chiar citeam zilele trecute articolul de pe DC cu fenomenul Emo la tineri si cat de mult e alimentat de internet.

Mergi la inceput