Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Patricia, toate cele bune! Stiam eu ca trebuia sa mai zic ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,cu mancarea e nasol tare,ca sa nu zic naspa...am cam facut foamea caci era pastele la ei si erau inchise supermarketurile si eu carne cruda cu paine si ulei nu agreez.

gata,ies..zi buna tuturor.
aaa...vivela cum se simte david?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Discutie ieri cu Saby care era in tandrete cu taica-su':
S: - "tati e al lui Saby.
eu: - tati e si al lui Saby si al lui Lary.
S: - ba nu e si tati lui Lary.
eu: - dar tati lui Lary cine e?
S: - mami. "

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va spuneam ca Daria nu ma lasa sa o ajut la baie deloc.
D: mami, vine pipi, vine pipi
eu: du- te fuga la baie, haide, haide ( eu fiind in dormitor)
Se duce la baie, isi da jos chilotii si vine asa in prag la dormitor
D: mami, si pipi si kk
Eu: bine mami fa si pipi si kaka
Pleaca insa revine imediat tot cu chilotii in vine
D: mami, un kk mic
Eu: bine mami, fa un kk mic
D: si pipi
Eu: si pipi si kk mic
Pleaca insa revine, iarasi
D: fa si un kk maie
Eu: mami du- te ca faci pe tine
D: da mami, pipi, kk maie, kk mic.
Eu: ce sa mai zic....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 10

Mergi la inceput

Patricia La Multi Ani!!!! sa ai o viata frumoasa.

Musso tocmai am pus la foc ciorbita ta doar ca eu am scarita din aceea afumata si spanac inghetat. Insa ma gandesc dc sa- i dau si Dariei, eu nu i- am dat inca porc si nici afumatura, da macar zeama sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

dana,afumatura sa fie,io am niste ciolan ca nu mai ies sa iau altceva..nici eu nu-i dau lui mihnea porc dar zeama e buna tare...musai s-o rumenesti un pic in ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hahahahahahaha!!!!
Ce-am ras la dialogurile voastre, ddanagh si carla! Ce scumpicele si destepte fetitze! Iti sta mintea-mn loc!
Paticut, la multi ani! Ca daca zic fetele, apai asa e!
Arhdy, te pup mult si iti tin pumnii sa se rezolve problemele urgent. Ai pm.
Jadi, nush de ce ai zis aia din top cum ca nu ne-ar interesa de tine sau asa ceva (nu stau sa ma uit in urma). Io m-am prins care e mersu' pe forum. Chiar daca cineva nu intreaba in mod deosebit de mine (cand nu mai scriu o perioada) nu inseamna ca nu va intereseaza, ci pur si simplu ca suntem deja multe si apar si mai multe (ce bine! ) si atunci e greu sa tii pasul. Mie cateodata mi se intampla la serviciu sau acasa sa ma gandesc: ce-o mai face x sau y ca n-a mai scris?" dar uit sa fac strigare cand intru...Deci pe mine ma intereseaza de tine, asta e esenta polologhiei mele.
Cygni, m-ai omorat cu planurile de concediu! Io nush ce-o sa facem la vara. A, ba da! O sa achitam ratele la banca!
Acu' pe bune, sper sa ajungem macar la mare la noi, o tura...

Mai revin.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Carla, sa vezi ce de dialoguri de impartit copii o sa ai de acum incolo

Dana simpatica Daria, Dodo nu stie sa isi dea chilotii jos, cum nici Vlad nu a stiut pana a ajuns la gradi, ma gandesc ca fetele sunt precoce si stiu sa se dezbrace primele Nu asta vroiam sa zic, nu stie sa isi dea pantaloni sau chilotii jos si cere din senin, mami kk sau pp si atunci eu panicata alerg de nebuna sa reperez olita sa il dezbrac si sa faca pp. Cel mai misto e ca el cand ma vede pe mine panicata, se distreaza de minune, alearga de 3 ori in sufragerie si apoi ajunge la oala, ca sa imi tina isonul la agitatie

Violeta, ei, eu am zis asa ca sa ma compatimeasca lumea si sa imi raspunda ca le-a fost dor de mine. Nu e si asta o strategie? Oricum, voi ma stiti, chiar nu imi pasa de nimic, eu scriu ce simt, cum simt si sunt franca si directa absolut de fiecare data!

Mergi la inceput

Deni m- a bufnit rasul, mi te si inchipuiam cum alergi prin casa, asa eram si noi la inceputul procesului, dar de cand s- a domnisorit nu ma mai lasa sa o ajut deloc. E si bine , e si rau cand mai varsa oala pe langa sau trage apa de 3 ori sau isi ridica pantaloni i pana la tate cu juma de bluza pe afara, juma inauntru, dar una peste alta e ok. Si, de cand sunt graviduta am hotarat sa lasam oala doar in baie, nu de colo colo, de mirosea toata casa. Nu am eu greturi mari dar tot ma deranja.

Vio cum e Laur? I- a trecut raguseala? chiar sunt curioasa

Musso sa- ti dea Dumnezeu sanatate. Aleluia, a mancat Daria un polonic intreg, fara carne dar are dovlecel, cartof, telina..., plus spanac, patrunjel, marar. Sunt tare incantata, ca sa nu mai zic ca eu am bagat doua farfurii, dar fara paine. Buna rau.
Hai ca am facut si ciorba si tortul de mere de la tine, bune amandoua, sa mai dai retete.

Mergi la inceput

Jadi te duci la Amsterdam sa bagi o tigarusa sa vezi viata roz?

Tac malc, dar asta e si baba mea, scortoasa rau, ce sa- i faci? Vorba ta mai sunt si ani de- astia da macar masina si casa sa le schimbam, eventual si o Viena si o tura pe la turci, doar atata vreau material anul asta

Mergi la inceput