Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Cu plecatul cu avionul, eu i-am invatat de mici cu avionul, Vlad a mers de 4 ori pana acum, Dodo de 2 ori, nu am probleme cu ei. Am luat si caruciorul, il las la avion si il primesc la bagaje, nu stiu la Blue Air, trebuie intrebat. Acum cu Grecia, vrem cu masina, m-am lamurit ca pot merge la distante mai mari, am o mica frica cu Dodo ca mi-a vomitat mult la drumul spre Arieseni dar la intoarcere a fost rezonabil. Am investit si 100 de eur intr-un dvd portabil cu doua ecrane, super investitie la drum lung. Si ma bucur ca am avut puterea (sau poate nu am avut incotro) dar fiecare sta in scaunul lui, nu stau cu ei in spate si nici nu am de gand sa le stric bunul obicei.
CarlaV spune:
Buna dimineata!
Ma bucur sa le citesc si pe cele care au lipsit mult, poate mai apar si altele, odata cu primavara.
Vad ca vorbiti de concedii... Noi vom merge clar la mare, in mare parte la noi, putin pe la bulgari, pe mine ma bate gandul de o Grecie, in Salonic, pe motiv de Jumbo, dar nu ma incumet inca. Am comandat scaun de masina si pt cea mica si atunci clar nu va mai incapea nimeni in spate, nu ca acum ar ramane loc pt mai mult de juma' de buca.
Arhdy, daca nu va faceti singuri, numai gresia, faianta, parchetul, zugravitul, usile si "meseriasii" va duc la mai mult de 200 milioane vechi. Este enorm, am trecut si noi prin asta anul trecut.
Paticut!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
neatza
arahdy,o sa fie bine,putina rabdare asociata cu calm si rasare soarele si pe strada voastra.
cygni,la blueair poti merge cu carutul si e chiar binevenit in spania caci se viziteaza mult si prichindica va obosi..eu am ramas socata,n-aveam copil,cand vedeam vlajgani de5,6 ani in caruciuor dar acum ii vad sensul.in barcelona am vizitat:zoo(superb),acvariul,portul si mare magnum,sagrada,stadionul olimpic,parcul guel(nu stiu de am scris corect) si musai fantanile..renumite de altfel..au mai fost ca ei au un cultpentu case si muzee dar nu-mi mai aduc aminte.musai sa faceti tur cu autobuzul turistic,sus in aer liber.
jadi,m-am amuzat cu" mi s-a luat de copii,de sot"..si eu am momente cand simt asta si tare as vrea sa pierd 2 ore zgaindu-ma la vreo vitrina sau stand prin fata vreunui raft incercand fel si fel de parfumui sau cosmetice.
mychy,chiar am luat spanac ieri si fac o ciorba cu costita sau kaizer..e bunaaaa rau si are succes la fii-miu...sau un sufelu la cuptor.
edit ca am vazut mesajul ancai si ii urez lui paticut la multi ani,sa fii iubita si sanatoasa.
mychydutza spune:
musso, ma bucur ca ai luat spanac....dar baga si reteta ca aia ma interesa pe mine!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jadi Cu plecatul cu avionul, eu i-am invatat de mici cu avionul, Vlad a mers de 4 ori pana acum, Dodo de 2 ori, nu am probleme cu ei. Am luat si caruciorul, il las la avion si il primesc la bagaje, nu stiu la Blue Air, trebuie intrebat. Acum cu Grecia, vrem cu masina, m-am lamurit ca pot merge la distante mai mari, am o mica frica cu Dodo ca mi-a vomitat mult la drumul spre Arieseni dar la intoarcere a fost rezonabil. Am investit si 100 de eur intr-un dvd portabil cu doua ecrane, super investitie la drum lung. Si ma bucur ca am avut puterea (sau poate nu am avut incotro) dar fiecare sta in scaunul lui, nu stau cu ei in spate si nici nu am de gand sa le stric bunul obicei. Deni & Vlad & Tudor |
jadi, foarte bine ai facut. si eu as fi plecat cu ea poate mai devreme cu avionul insa pana tarziu am avut MARI probleme cu refluxul si drumurile erau un chin plus ca e foarte picky la mancare si refuza apa, sucuri. de-abia o convingi sa bea sa se hidrateze cum trebuie. deci din aceste motive am evitat deplasarile in strainatate cu ea pana acum. am fost la mare, munte, alte orase frecvent insa nu drumuri mai lungi de 4h ca o luam razna cu totii
si foarte bine ca ai tai stau in spate in scaunele, daca au si dvd mi se pare perfect. e bine ca-s si doi zic eu, fiica-mea o ia razna la drum fara carti si jucarii si nici nu doarme in masina... asta de cand era bebe, in masina nu dormea, ce sa mai zic.
eu am citit tot ce ai scris anterior, imi plac mesajele lungi
It is a miracle that curiosity survives formal education
musso17 spune:
ciorba de spanac:pui la fiert legume(ceapa,morcov,pastarnac,telina,dovelecel,ardei gras,cartof..mai la urma)lasi sa fiarba bine apoi rumenesti putin kaizerul taiat felii subitiri il pui in ciorba,oparesti spanacul il tai subtire il pui in oala,lasi sa fiarba 5minute,suc de rosii si bors\lamaie...dac-o vrei mai groasapoti pune si taitei.
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 cygni,la blueair poti merge cu carutul si e chiar binevenit in spania caci se viziteaza mult si prichindica va obosi..eu am ramas socata,n-aveam copil,cand vedeam vlajgani de5,6 ani in caruciuor dar acum ii vad sensul.in barcelona am vizitat:zoo(superb),acvariul,portul si mare magnum,sagrada,stadionul olimpic,parcul guel(nu stiu de am scris corect) si musai fantanile..renumite de altfel..au mai fost ca ei au un cultpentu case si muzee dar nu-mi mai aduc aminte.musai sa faceti tur cu autobuzul turistic,sus in aer liber. georgiana,mamica de mihnea |
pai chiar daca era sa platesc in plus, tot luam carucior ca maimutica asta una doua se vaita c-a obosit, dupa ce ca are energie cat pentru 4.
la barcelona la zoo nu am fost dar la madrid mi s-a parut magnific. incercam si noi sa vedem cat mai mult in 2 saptamani dar sa ramana si timp de plaja si balaceala. caci totusi noi am vizitat destul si ne ducem acum in special la atractiile pentru copii, n-o s-o tarasc la tot ce am eu chef, pt ce vreau eu, trebuie concediu separat
cu mancarea va fi mai greu ca-i sclifosita rau dar... n-o muri de foame.
aseara mi-a picat fatza cand am auzit-o "mananc naspa" doamne, trebuie sa fiu foarte atenta la ce cuvinte folosesc ca m-am jenat si i-am explicat ce inseamna naspa si sper sa ii iasa din vocabular ca a fost penibil, eu nu folosesc des dar m-o fi auzit o data sau de doua ori si pac. nu stiu dar tare nepotrivit a sunat in gurita ei si trebuie sa fiu mai atenta.
It is a miracle that curiosity survives formal education
greierash spune:
Neata si de la mine,
Jadi ma bucur ca ai intrat sa ne spui de tine si ai tai. mi-a placut mereu cum scrii. succes cu "programul de reeducare psihiatrica". Dar psihiatrica? desi nu sunt in domeniu, te-as incadra la psihologica totusi... , ma rog.....
La multi ani , Paticut!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
housepocket480 spune:
Nu stiu daca Paticut citeste, dar eu ii urez La multi ani si sa-i de-a Dumneyeu tot ce-si doreste!
Si un pup pentru Miron!
Mama lui Matei Alexandru
jadi spune:
Georgi, si eu la fel ma miram cand eram tanara si fara copii cand vedeam lunganii aia in carucioare, acum privesc cu alti ochi.
Michi, nu ma pricep la spanac dar mama il face fiert in lapte si cu zdrente de ou si la sfarsit ii baga o lamaie stoarsa. Incearca la risc, sa il inabusi in lapte, sa pui si carne de pui taiata marunt si lamaie, eu ou nu as pune la astia mici si asa mananca la oua de imi vine sa cumpar o Avicola. Nu ai cum sa gresesti
Cygni, naspa e de bine Sa vezi cum e sa ii feresti de toate cuvintele urate si cum le absorb ca buretele de la gradi de iti vine sa o iei razna. Si nu stiu daca va uitati la desene, cantecul piticilor e ceva cu "misto" iar la MM Clubhouse, motanul Pit spune "la naiba". Eu sunt consolata, inainte ma mai agitam sa ii corectez, acum ignor la greu si parca se mai domolesc. daca vad ca e interzis, se ambitioneaza sa zica si mai tare!