"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 4
andraiulia spune:
Buna searaaaa!!
Imi pare tare rau ca nu am mai intrat last night, dar am avut si ieri si azi niste zileee....
Ieri, la baby expo a fost mult mai bine decat ma asteptam. Am luat scaunel...si ne place in el. http://reclama/detalii.php?cod=CH499 De fapt, este ca al Monicai, doar ca varianta cu galben. Stiu ca si ea l-a luat de acolo. Am mai luat una,alta....apoi am fost in vizita la sora mamei mele...apoi la Mega Image...apoi am ajuns la ai mei. Buun, aici alti musafiri. Mum stia ca vor fi acolo cand ajungem noi. In fine...si cum o schimbam eu pe galushca vad ca zonele cele doua de pielicica uscata s-au accentuat si incep sa se inroseasca. O sun pe prietena mea a carei mum este medic dermatolog. Si fugim la ea, ca sta in Floreasca, not far. Eu am tot citit de probl voastre cu dermatita atopica si mi-era teama. I-a aparut de vreo doua sapt treaba aia abia sesizabila-pielicica uscata, pediatra mi-a zis sa-i dau cu Nidoflor. A trecut, dar a revenit mai intens un pic. Asa, mama prietenei-care ma stie de cand aveam noi 7 ani- imi spune sa stau f relaxata ca nu e nik grav. IIi zic de ce am citit eu cu dermatita si mi-a zis ca asta este, intr-adevar, dermatita de contact. Dar e in faza incipienta si cu Advantan milk in cateva zile trece. I-am dat de ieri si arata bine. Speram sa fie bine. Deci am ajuns noaptea acasa. Si-am avut o noapteeee....pe la 5 a inceput o durere de masea senzationala...am luat Algocalmin fiola si nu trecea. Ceea ce nu s-a mai intamplat. Cand am mai avut probl cu vreo masea, asta era antidotul durerii perfect. Not this time. Si toata ziua de azi am dus-o cu durerea asta enervanta. La pranz am vb tot cu prietena mea merg la nasa ei- medic stomatolog. Maine se poate abia. Asadar m-am gandit sa fac o schema. Sa cumpar laptic praf pt Sophie bebe ca sa pot lua eu un Ketonal forte, ceva, ca nu mai tinea. Si am cumparat toate astea. I-am dat un pic de bibe inainte sa iau eu orice, sa vad cum reactioneaza. Si manca saracuta, dar cam in sila, asa. Deci...am ales sa stau cu durerea mea, dar ea cu lapticul ei(pe care doar si l-a adus cu ea, nu?) Fara Ketonal si alte questii. Pana maine o-i rezista... Azi a avut si martisor in pieptutz....Ca sa mai uit de durere m-am apucat s-o pozez. O sa pun si poze.
Uka, papusica e adorabila cu toaleta ei de mare si soare. Asa e de expresiva si frumoasa!! Dupa ce ne-ai zis de slip, alaltaieri am mers si eu IAR la Zara, dar n-am gasit. I-am luat alte questiuni...tot mai de vara. Oricum sunt tare frumoase si basmaluta si slipisorii. Abia astept sa vina vara sa mergem cu dovleceii la mare....Doamne...
Raluci, ce frumosi sunteti cu pui cu tooot!! Sa va traiasca!
Ma duc si eu sa mai citesc din urma, acum ca v-am zapacit cu vorbaria mea.
crocodana spune:
Seara buna fete dragi,
nu vroiam sa treaca ziua sa nu va uram si noi o primavara frumoasa, mult soare, dovlecei veseli, papaciosi si cuminti! Cate o , cu mult drag, pentru fiecare mamica!
Raluk toata admiratia! am in gand pregatite 2 vorbe pentru fiecare dar nu reusesc sa le pun "pe hartie" si uite asa ajung sa nu mai scriu nimic pentru ca nu vreau sa uit pe cineva.Imi sunteti toate tare dragi!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
andraiulia spune:
Scuze cu site-ul. Aici poate e better: http://www.chicco.ro/produse/sugar-3/hranire-18/promotie-scaun-de-masa-polly-miro-1226.html
hepilica spune:
uka - hepibuniciunea va deranjeaza duamna...care este.
hai, nu mai veneai odata? bine ca ai venit tu, ca sa plec eu. ce sa fac? mi-e somn.
am vazut toate pozele. paco e de milioane. e superb. are un cap atat de frumos si blana...arata senzational. e caine de caine. l-ai crescut de pui? acum mai stii de el?
mai, de carina nu am ce sa-ti mai spun. am tot zis de fiecare data si am epuizat cuvintele frumoase, putine la numar, pe care le am in vocabularul meu sarac... totul, legat de ea, e la superlativ. ai o fetita minunata.
uite cum inchei eu seara cu zambetul pe buze. am zis ca de cate ori voi fi suparata, voi intra sa citesc comentariile tale de la poze. esti geniala. e mai mult decat te-ai uita la niste poze. e asa spumos... e cu pregatiri de veselie..., stii ca urmeaza sa razi...
esti tare. vrei sa fii prietena mea?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Raluk Ramai o scumpa apropiata de sufletul meu Noi nu sugem din pacate, am esuat lamentabil, din a 2-a saptamana a ei de viata e pe lp , dar chiar nu m-am gandit ca urla din cauza racelii, pentru ca are o pofta uriasa. Sare la biberon de parca ar fi ultimul de pe lumea asta. In fine, nu stiu ce are zilele astea, i-am facut fundicul varza de la cat i-am masurat temperatura, nu are, dar e plangacioasa, maraita, neproetenoasa, etc. M-a emotionat foarte tare mesajul lui Beatrice75 . Imi amintesc linia a 2-a de un roz pal, gugalitul (asa v-am descoperit pe voi), nenumaratele teste care i-au urmat primei linii si iote ... stau cu voi sa ma plang ca e maraita. Beatrice75 , nu are cum sa fie un test de sarcina fals pozitiv, din cate stiu eu, poate fi doar fals negativ. Asa ca ia notite de la fete, ca peste 8 luni jumate vei avea nevoie de ele. Mult mult succes! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Multumesc mult!
Cu suptul, nu stiu daca la sticluta ei sunt la fel de sensibili, dar de astia alaptati la san am citit ca pot sa se agite inclusiv daca ne schimbam gelul de dus, sau parfumul...
Eu am citit mult pentru agitatul meu, la noi in plus fata de voi pot fi motive legate de jetul de lapte. Dar motive comune ar putea fi: nas infundat (degeaba vine cu foame mare, ca se enerveaza daca sugand nu poate sa respire), afte sau alte afectiuni in gurita, dintisori pe cale sa iasa, infectii la urechi, reflux (la noi asta e destul de des, ii vine lapticul pana sus in gat, il ustura si plange). Sau, inca ceva ce mai patim noi, de hapsani ce suntem . Papa haplea, inghite aer, si apoi il doare tare pana reuseste sa ragaie. Chiara suge putin totusi inainte sa planga? Poate suge prea cu pofta si trebuie apoi sa ragaie.
Uite ca si Spock spune ca in timp ce sug li se misca mancarea acolo prin intestine (mesele anterioare) si ii doare. Si trebuie in general in jur de 15 minute sa asteptam sa se calmeze si apoi pot papa linistiti. La noi e mai mult de 15 minute, dar la finalul mesei, dupa ce e aproape adormit, suge bine. Noaptea suge perfect.
Chiara are diferente din astea de supt?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
Noapte buna fete dragi. Ma duc si eu la baitza cu sotzu' . Mi-e tare somn, drag pe dreapta.
Ne vedem maine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
mai e o chestie legata de calciu. citisem undeva intamplator prospectul unui supliment alimentar pt slabit (paradoxal, dar chiar asa era) ca toate alea care le continea (vitamine, minerale - inclusiv calciu) produc o stare de satietate si in felul asta scad apetitul. s-ar putea asta sa fie mecanismul. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Uite ce mi-am mai amintit: calciul in exces provoaca anemie, sunt doua elemente complementare. De aceea cand se ia fier se recomanda sa nu se ia in apropierea meselor cu lapte, cu varza, etc.
Deci nu am afirmat "suplimentele de calciu provoaca anemie", am zis ca atunci cand e in exces in organism.
Si cum scria si in articolul tau, anemia da lipsa poftei de mancare.
Dar nu cred ca de asta era vorba la Maia, ca nu are cum sa se instituie starea de anemie asa repede, in putinele zile in care ii dadeai calciu, ca sa o faca sa nu aiba pofta de mancare. Dar daca mi-am amintit asta, trebuia s-o spun
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Raluk, Razvi m-a "chinuit" azi din nou...si el si Alex (care mi-a fost taaare mofturos dupa-masa).A fost una din putinele dati cand am clacat de-a dreptulRazvi dormea,Alex l-a trezit cu urletele lui,s-a apucat si piticu' de urlat,nu apucam sa-l impac pe unu ca se apuca celalalt din nou...am tinut-o in ritmul asta cateva ore bune.La un moment dat,n-am mai putut nici eu si m-a bufnit plansu'...eram de coma,3 oameni plangeau care de care mai tare.M-am adunat,i-am echipat si i-am scos afara...asa ne-am revenit toti.Razvi a bagat somn in carucior,Alex s-a jucat la nisip si eu am baut o cafea tare si am bagat 2 tigari Tu de fapt m-ai intrebat daca Razvi mai ii marait,da' nah,am detaliat putin Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
uau, asa vad eu ca vor fi zilele cu Alex si viitorul frate/viitoarea sora... Doar ca asa le cam vad pe toate, nu exceptiile
Crunta zi... sper sa nu se mai repete! Bine ca ai gasit solutia. Dar Alex ce problema are?
Of, ce femeie adevarata esti tu la o varsta la care noi astealalte ne distram inca
raluk16 spune:
citat din mesajul lui andraiulia Buna searaaaa!! Imi pare tare rau ca nu am mai intrat last night, dar am avut si ieri si azi niste zileee.... Ieri, la baby expo a fost mult mai bine decat ma asteptam. Am luat scaunel...si ne place in el. http://reclama/detalii.php?cod=CH499 De fapt, este ca al Monicai, doar ca varianta cu galben. Stiu ca si ea l-a luat de acolo. Am mai luat una,alta....apoi am fost in vizita la sora mamei mele...apoi la Mega Image...apoi am ajuns la ai mei. Buun, aici alti musafiri. Mum stia ca vor fi acolo cand ajungem noi. In fine...si cum o schimbam eu pe galushca vad ca zonele cele doua de pielicica uscata s-au accentuat si incep sa se inroseasca. O sun pe prietena mea a carei mum este medic dermatolog. Si fugim la ea, ca sta in Floreasca, not far. Eu am tot citit de probl voastre cu dermatita atopica si mi-era teama. I-a aparut de vreo doua sapt treaba aia abia sesizabila-pielicica uscata, pediatra mi-a zis sa-i dau cu Nidoflor. A trecut, dar a revenit mai intens un pic. Asa, mama prietenei-care ma stie de cand aveam noi 7 ani- imi spune sa stau f relaxata ca nu e nik grav. IIi zic de ce am citit eu cu dermatita si mi-a zis ca asta este, intr-adevar, dermatita de contact. Dar e in faza incipienta si cu Advantan milk in cateva zile trece. I-am dat de ieri si arata bine. Speram sa fie bine. Deci am ajuns noaptea acasa. Si-am avut o noapteeee....pe la 5 a inceput o durere de masea senzationala...am luat Algocalmin fiola si nu trecea. Ceea ce nu s-a mai intamplat. Cand am mai avut probl cu vreo masea, asta era antidotul durerii perfect. Not this time. Si toata ziua de azi am dus-o cu durerea asta enervanta. La pranz am vb tot cu prietena mea merg la nasa ei- medic stomatolog. Maine se poate abia. Asadar m-am gandit sa fac o schema. Sa cumpar laptic praf pt Sophie bebe ca sa pot lua eu un Ketonal forte, ceva, ca nu mai tinea. Si am cumparat toate astea. I-am dat un pic de bibe inainte sa iau eu orice, sa vad cum reactioneaza. Si manca saracuta, dar cam in sila, asa. Deci...am ales sa stau cu durerea mea, dar ea cu lapticul ei(pe care doar si l-a adus cu ea, nu?) Fara Ketonal si alte questii. Pana maine o-i rezista... Azi a avut si martisor in pieptutz....Ca sa mai uit de durere m-am apucat s-o pozez. O sa pun si poze. Uka, papusica e adorabila cu toaleta ei de mare si soare. Asa e de expresiva si frumoasa!! Dupa ce ne-ai zis de slip, alaltaieri am mers si eu IAR la Zara, dar n-am gasit. I-am luat alte questiuni...tot mai de vara. Oricum sunt tare frumoase si basmaluta si slipisorii. Abia astept sa vina vara sa mergem cu dovleceii la mare....Doamne... Raluci, ce frumosi sunteti cu pui cu tooot!! Sa va traiasca! Ma duc si eu sa mai citesc din urma, acum ca v-am zapacit cu vorbaria mea. Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Sa folositi sanatoase scaunul
Imi pare rau de durerea de masea, recunosc ca m-as panica rau sa ma apuce acum, cu alaptatul si lipsa acuta de timp...
Esti foarte foarte simpatica cu mamele si nasele prietenelor!
Si pupam si pielicica scumpa sa treaca zonele uscate
raluk16 spune:
citat din mesajul lui crocodana Seara buna fete dragi, nu vroiam sa treaca ziua sa nu va uram si noi o primavara frumoasa, mult soare, dovlecei veseli, papaciosi si cuminti! Cate o , cu mult drag, pentru fiecare mamica! Raluk toata admiratia! am in gand pregatite 2 vorbe pentru fiecare dar nu reusesc sa le pun "pe hartie" si uite asa ajung sa nu mai scriu nimic pentru ca nu vreau sa uit pe cineva.Imi sunteti toate tare dragi! , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Heheee, vezi ca si eu am inca notite nescrise, de acu doua saptamani, si tot vreau sa readuc in tema scaunele de masina sa nu uit...
Multumim de urari! Si voi ne sunteti dragi!