"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 5
raluk16 spune:
Hepilica ai fost super cu cerutul in prietenie . Somn usor!
Va las si eu, fete dragi, ca ma tineti de vorba , treaza de la 6, pana dimi la 6 ma mai asteapta doua supturi si in fiecare dimineata spun ca eu asa nu mai pot si ca deseara ma culc la 10
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 uau, asa vad eu ca vor fi zilele cu Alex si viitorul frate/viitoarea sora... Doar ca asa le cam vad pe toate, nu exceptiile Crunta zi... sper sa nu se mai repete! Bine ca ai gasit solutia. Dar Alex ce problema are? Of, ce femeie adevarata esti tu la o varsta la care noi astealalte ne distram inca Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Hi,hi...asta e ca intrebarea ce-ai primit-o zilele trecute "Pe Alex ce-l nemultumeste?"
Alexandru al meu,un copil foarte bun si ascultator de altfel,mai are perioade cand imi aminteste ca e prea laudat si imi arata ca stie sa fie si rau.A dormit foarte putin, nu era indeajuns de odihnit,a venit Calin intr-o vizita scurta sa manance,lui ii trebuia sa-l duca pe afara,Razvi inca dormea si degeaba ii explicam ca tre' sa asteptam sa se trezeasca si dup-aia iesim..nuuu,cum sa inteleaga el.S-a gandit ca daca urla si plange,in felul asta il trezeste pe Razvan si plecam cat mai repede.Piciu s-a trezit si s-a pus pe plans,din sperietura ...apoi,cand i-am spus ca trebuie sa mancam si dup-aia iesim,iar s-a apucat de plans...un cerc vicios,motivul principal fiind nemultumirea lui ca nu iesim afara si oboseala.
Ehh,astea da probleme existentiale la noi
Multumesc mult
bagi de seama ca sunt lunga la vorba asta seara
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica uka - hepibuniciunea va deranjeaza duamna...care este. hai, nu mai veneai odata? bine ca ai venit tu, ca sa plec eu. ce sa fac? mi-e somn. am vazut toate pozele. paco e de milioane. e superb. are un cap atat de frumos si blana...arata senzational. e caine de caine. l-ai crescut de pui? acum mai stii de el? mai, de carina nu am ce sa-ti mai spun. am tot zis de fiecare data si am epuizat cuvintele frumoase, putine la numar, pe care le am in vocabularul meu sarac... totul, legat de ea, e la superlativ. ai o fetita minunata. uite cum inchei eu seara cu zambetul pe buze. am zis ca de cate ori voi fi suparata, voi intra sa citesc comentariile tale de la poze. esti geniala. e mai mult decat te-ai uita la niste poze. e asa spumos... e cu pregatiri de veselie..., stii ca urmeaza sa razi... esti tare. vrei sa fii prietena mea? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Da, da, aide sa fim prietene!!
Da' te avertizez ca nu-s o prietena buna..de prin my 20s nu mi-am mai facut o prietena, am ramas cu cele din copilarie si din liceu..e ceva cu mine..
Despre Paco nu prea stiu multe, stiu ca este foarte iubit si bine ingrijit, l-am vazut anul trecut ultima oara, a fost prietenos dar nu neaparat ca ma recunostea, el asa e cu toata lumea..Stiu ca suna aiurea ca l-am dat, dar a fost foarte dureros si acum este cand ma gandesc la el. Ma consoleaza gandul ca am citit ca rasa lui nu este foarte atasata de stapan, sunt foooarte independenti..Daca va povestesc de cate ori am alergat ca nebuna pe plaja dupa el cand il scapam din lesa, sau la tara, unde avem o casa, disparea cu zilele si venea cu cate o gaina sau rata in bot..dadea iama in gospodariile oamenilor
Multumesc de complimente..si mie-mi plac rau pozele astea ultimele
Am si filmulete, daca vrei s-o vezi www.youtube.com/watch?v=-BuO-RfsHcE&feature=channel" target="_blank">cum papa, sau cum e ea www.youtube.com/watch?v=0dLxb8iyfn0" target="_blank">vesela sau cum jucam www.youtube.com/watch?v=TLtW53NDHAs" target="_blank">cucu-bau
Merci mult tuturor pentru comentarii. Ma bucur ca va facem sa radeti cu mocile noastre.
Cred ca ma culc..sunt fooarte obosita, azi noapte maimutica s-a trezit din ora in ora..credeam ca nu mai vine dimineata..
Va pup pe toate!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
MangaGirl spune:
buna seara dragele mele,
va citesc de azi dimineata, dar a trebuit sa plec pentru cateva ore si iar ati umplut un capitol.
vorba ukai cred ca vi s-a urat de urari, dar vin si io cu una din inima: sa aveti o primavara frumoasa, cu bebei mancaciosi si voiosi si sanatosi. iar voi, dragele mele, sa fiti iubite, rasfatate si fericite.
apropo de ce spunea fragutza (pentru care ma bucur - vestile de la doctor sunt bune, cred eu) azi am alaptat de 2 ori in oras - o data pe o banca pe malul tamisei langa roata mileniumului, langa doi tursiti si cu tata care ma pazea cand cu ochiu' pe apa, cand cu unul la ficioru-meu. si a doua oara...un pik mai incolo, pe terasa unui noddle bar...ce s-ai fac...fium-meu tipa, zbiera si nu ma mai tineau nervii. dupa aia a facut si un kk in autobuz, la intoarcere...a zbierat de ne-a vazut tot autobuzul, apoi a adormit pe la jumatea drumului. nu, nu ne-am dus la plimbari in centur, ci ca sa-mi fac programare la eco pentru tiroida. ca au si astia un sistem de sa-ti dai palme. m-am dus o ora jumate cu autobuzul sa-mi fac o programare...ca sa ma mai duc o data in vreo 2 sp la eco.
anyway...mi-au placut martisoarele voastre toate, toate. am admirat puiuti criminali de uka, mada, diamar, andre, raluk, kemsy.dovleceii nostri sunt superbi. kemsy, Loris seamana super cu tine si ce zambet jmecheresc are.
techila imi pare rau ca a esuat banana. nici nu stiu ce sa zic.
mada la multi ani mamei, uka la multi ani tatalui.
v-ait ales babele? la noi a fost azi o zi superba, cald, soare...incredibil. parca a venit primavara. dar nu are rost sa ma bucur prea repede, knowing what i know about England.
crystina te pup. sper sa ne auzim pana incepi munca.
nela superba Ana. cum e baia? luceste?
aropo de visul meu cu laptele in sticle de sticla aduse la usa de laptar...am facut un pik de research si am gasit fermieri care se ocupa numai cu delivery de raw milk si alte produse organice. acum intrebarea mea e urmatoarea: astia zic asa: prin fierbere, laptele isi pierde proprietatile, inclusiv B12, etc. si cica UHT-ul e mai indicat...eu nu prea as crede. astia promit ca ti-l aduc la usa gras ca de la mama lui si ca face si smantana daca il lasi. fetele in tema (raluk) ce credeti despre pasteurizare vs.fierbere.vs. uht?
doamne, aveam atatea de zis..si am uitat.
sunt de acord cu mesajul duamnei hepilica despre laudatul copiilor...de fapt...ideea ca e bine ca din cand in cand sa arati copilului ca-l apreciezi si prin a-l "lauda" cand el e de fata. asta ii spuneam si eu mamei de multe ori...din prea multa modestie, nu a facut-o niciodata si tare mi-ar mai fi prins bine sa o aud laudandu-ma in anii copilariei si adolescentei.
alex multi nervi sa treci peste santier.
mimiko gagii tai sunt bestiali. ce poze dementiale.
liliacule si mama tot asa face branza. ca are lapte adus de la tara de o doamana in fiecare sp si cativa litri ii pune la prins si ace lapte prins si branza.
cecilia nasoala treaba cu mopul. urate inundatiile, mey.
iuliko Brucu e un frumos si un ochios si seamana cu tine...ti-am mai spus-o de o mie de ori...dar e incredibil cat de mult iti seamana.
dana te pup draga mea. te asteptam dupa biletul asta de voie, cu forte proaspete si cu povesti despre Ana.
raluk care a fost scorul?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Ai dreptate . Dar papa bine macar? Ca asa ar fi trebuit sa n-am nici un stres cu mersul undeva daca alaptez, cand colo... la noi cu urlete si plimbari si tine o ora... rar cand tine 40 de minute ziua. Chiar ma gandeam cand v-am vazut pozele in parc, ca eu ar fi trebuit sa patrulez pe acolo cu tzitzi la vedere si sa-l tot ridic in sus pe umar si sa astept sa coboare el, ca altfel face circ... si asta de zeci de ori... si doar plimbat Atata ca deja am facut astfel prima greseala. A inceput sa asocieze camera noatra cu mancatul. Adica nu mananca in alta parte. Il vad ca-i este foame, si cum am zis si mai sus, el tot suge de cateva ori si se trage sa se ridice sus. Ei, in pozitia aia de stat in brate, daca ma iau si ma plimb prin casa, nu se mai cere la tzitzi. La inceput am crezut ca nu-i mai e foame, nu mi-as fi imaginat ca vrea sa pape doar in camera noastra. Pe cand m-am intors tarziu de tot in camera a inceput sa planga si sa se traga la tzitzi ca si cum ar zice "uau, mami, dar unde m-ai plimbat atata? N-ai stiut ca eu nu am terminat de mancat?" Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
si al meu urla ca disperatul ca vorbea lumea in jur azi in oras. a trebuit sa-i cand la ureche. tragea o data, urla, iar tragea, iar urla. nu suporta sa vb in timp ce-l alaptez, sau sa fie alta lume in jur. imediat plange sau se opreste din mancat. tabieturi de frichinos...asa ii spun mereu, dar lui nu-i pasa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
citat din mesajul lui hepilica uka - hepibuniciunea va deranjeaza duamna...care este. hai, nu mai veneai odata? bine ca ai venit tu, ca sa plec eu. ce sa fac? mi-e somn. am vazut toate pozele. paco e de milioane. e superb. are un cap atat de frumos si blana...arata senzational. e caine de caine. l-ai crescut de pui? acum mai stii de el? mai, de carina nu am ce sa-ti mai spun. am tot zis de fiecare data si am epuizat cuvintele frumoase, putine la numar, pe care le am in vocabularul meu sarac... totul, legat de ea, e la superlativ. ai o fetita minunata. uite cum inchei eu seara cu zambetul pe buze. am zis ca de cate ori voi fi suparata, voi intra sa citesc comentariile tale de la poze. esti geniala. e mai mult decat te-ai uita la niste poze. e asa spumos... e cu pregatiri de veselie..., stii ca urmeaza sa razi... esti tare. vrei sa fii prietena mea? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Bunaciune, sunteti tare, doamna!
Si eu ma gandeam sa o "propose" pe dna Uka, mi-e draga tare!
Buna dimineata, m-am trezit de la 5, sunt fresh!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
andraiulia spune:
Multumim tare, Ralu. Iar te citeam si ma gandeam ca esti un om special.. Sper sa va fie tot mai usor cu Alexutzu.
andraiulia spune:
Uka cu ale sale commenturi extrem de haioase mi-a amintit sa mai pun si eu...ca la inceput scriam mai des in dreptul pozelor. O sa fac asta din nou...Thanks, role-model!
NelaM spune:
Maria, mami, am lamentat esuabil proiectul baia! Nici macar nu m-am dus mai aproape de sot, sa il tentez cu ceva... am cazut lata de somn la 11. Asta cu proiectul "baia" o am de la Liliana, care povestea zilele trecute cum faceau ei treaba cu rahateii aceia, stiti voi..
Dana, cocosdana, te rog eu sa intri mai des, asa imi sunteti de dragi! Si mi-e dor de fetita cu basmaluta, poate mai pui pozici, pentru sufletelul meu.
Techila, ce rau imi pare de faza cu banana. Mai incearca fructute, trebuie sa descoperi ceva ce le place, zic eu. Eu cand am vazut ca mananca banana, imi facusem deja planul ca urmatorul cincinal ne facem maimutzici, traim numai pe banane. Acum am descoperit si piersicuta, doamne ajuta!
Raluka, te sarut. Somn usor, ma bucur tare cand te vad mai activa.
_
NelaM spune:
Mely, te pup. Imi pare rau ca ai avut o zi mai greau, dar sa stii ca Alex e destept foc, uite ce finut te manipuleaza el (la faza cu plansul, sa se trezesca Razvi si sa mereti afara).
Asa faceam si eu, cand nu mai stiam ce sa fac cu Ana, iaainte vreme, ieseam cu ea afara! O luam asa, cu necaz, de aripel si ii ziceam ca o duc afara, sa vada si lumea ce urlacioasa e! Ori de frica, ori de rusine, nu stiu, dar se potolea. Si oricum eram pregatita sufleteste sa o las sa isi faca showul, ma faceam ca n-o aud.
Nu stiu ce s-a intamplat, de cand a facut Ana cinci luni este foarte, foarte cuminte. N-a mai avut o zi maraita! Sa nu zic intr-un ceas rau, doamne ajuta! Asa ca, Raluka, mai ai o speranta, la 5 luni zic eu ca isi revine Alexutu' din plansete! Hang in there!
_