"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 16
mkunigunda spune:
Eu am racit si ratez si singura zi cu soare din saptamana!
Asa rau imi pare, dar nu am efectiv cum sa ies cu carutu din cauza febrei...sper sa nu se molipseasca piticu ca atunci e si mai rau
Iulika sper ca voi sunteti mai bine. Am vazut pozele voastre sunteti tare frumosi, Brucu e fecior mare! Si tu arati minunat.
Am vazut ca Uka intreba, sa stii ca de cand papam supa si Victor are scaunul pastos si mi-e frica sa nu se constipe, asadar ii voi scoate de azi cartoful din meniu, sper sa dea rezultat. Daca nu, incerc cu ceai de musetel, cateva limgurite. E voie, nu?
Selenico sa-ti fie de bine tunsoarea, iti sade f bine asa, zici ca esti pustoaica! Si Ebru e o scumpa, si ce tort frumos a avut!
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila uka, bunaciune, ...dar ce aveti impotriva porcilor? sunt de departe cele mai k lumea animale...ia sa nu va mai aud cu d-astea...luati-va si voi de capre...melci...oposumi...rinoceri...ce aveti cu ei?? si raluk, nu ii caut repede pe gugal...am sute de poze cu porci in calculator...pasionata...ti-am zis imediat revin ca am de dat cel mai tare mesaj de anul asta pentru mine.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
adik iti dai singura mesaje?? si ti le mai si lauzi tie insati..??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
raluk16 spune:
eu fac entertaining la pui plangocit, am obosit de cat il schimb dintr-o pozitie in alta, si il pun pe mine, si ne pupacim, etc. imediat ne bagam la masa (el )
dar sunt tare curioasa de mesajul techilei au papat mango????
scrie repede ca urla si a crede lumea ca-s mama denaturata
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
si mai ales cand ne si spui cum o faci MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
radeti voi da io aici intru in sevraj..n-am nimic dulce in casa...nimic nimic ..e inuman..
mai are cineva reteta aia de keg la pahar ? poate am ingrediente ceva (neexpirate )
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
adik iti dai singura mesaje?? si ti le mai si lauzi tie insati..?? de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
adica impartaseam cu voi bucuriile simplei mele vieti
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
biaz29 spune:
Buna amiaza dovlecime!
Salutam si noi respectuos mamicile. Sunt incantata sa va gasesc intr-o asa stare de spirit buna.
Noi suntem mai amarati in perioada asta, dar nu din motive foarte grave, asa ca strangem din dinti si speram sa treaca. Nazdravanul meu cel mic s-a gandit ca ar fi cazul sa-si schimbe programul de papica asa ca ziua suge cate putin de tot o data la trie ore iar noaptea ma trezeste la o ora - o ora si jumatate sa pape. Va imaginati ce colectie de cearcane pana la brau am, ca sa nu va mai spun ca de oboseala imi sare capsa la fiecare chestie minora. (Sarmanul Busici are de tras pe tema asta.)
Colac peste pupaza am fost si eu la coafor si m-am ales cu o tunsoare care arata destul de bine cand a aranjat-o coafeza si care acum, dupa stilul meu de (ne)coafat, ma face sa arat ca mama (pe care o iubesc dar are totusi 57 de ani!).
Gata, am varsat sacul la voi. Va rog frumos dati-i drumul la canal.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Neatza, dragelor! Mary, nu stiu ce sa zic cu iesitul afara, poate dc ar sta un pic, sa ia aer numai i-ar face bine. Iulika, cred v-ati speriat ceva cu Brucu, dragul de el. Cu alaptatul asta, va zic ca pe mine m-a ajutat sa imbatranesc cativa ani buni. Hepilica si Raluk, m-ati felicitat, dar nu a fost meritul meu..Am trecut prin durerile iadului primele 2 luni si dc Natalia n-ar fi fost atat de atasata de san as fi renuntat. Era si este in continuare singura metoda de linistire a ei. Si vad ca nu s-a terminat inca, aseara m-a muscat cu dintisorul ala si instantaneu mi-au dat lacrimile...nu mai suport niciun pic de durere, jur. Nu stiu cum voi face, poate mamicile care au alaptat copilasi cu dintisori ma ajuta un pic. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Fraguta, nazdravanului meu cel mare i-au iesit dintii tarziu, asa ca ne-am confruntat cu problema aceasta cand era deja diversificat cat de cat si intelegea bine lucrurile. Asa ca pur si simplu dupa ce m-a muscat prima data am refuzat sa-i mai dau san la masa aceea si i-am explicat de ce (sigur ca nu intelegea ce spun, dar intelegea tonul. ). A doua oara am facut la fel iar a trei oara nu s-a mai intamplat ca a avut mare grija. Cu piciul numarul doi suntsigura ca nu va fi la fel de usor fiindca deja musca fara dinti.
_
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila imediat revin ca am de dat cel mai tare mesaj de anul asta pentru mine.... |
Lu' cine, lu' cine?
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
AM CURENT!!!!!!!!
paaartyyyyyy
emoticoane(aspirator)(televizor)(sterilizator)(microunde)(fier de calcat)(masina de spalat)
diseara jur ca imi aprind luminitele de craciun pe toata casa, ca inca nu le-am dat jos....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
biaz29 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
radeti voi da io aici intru in sevraj..n-am nimic dulce in casa...nimic nimic ..e inuman.. mai are cineva reteta aia de keg la pahar ? poate am ingrediente ceva (neexpirate ) Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
http://reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com/2009/11/chec-la-cana-la-microunde.html
Vineeeee! Uite reteta si pofta buna la dulce. Daca vrei, iti dau si eu o reteta usoara si sanatoasa:
Turtite Morcoveata
Morcov ras prin razatoare (sau resturi de la suc daca faceti pentru puiuti. Se poate si cu amestec de resturi de mere si morcov.)
Zeama de lamaie (sa nu se innegreasca / oxideze marul)
Miere
Fulgi de ovaz
Fulgi de cocos
Stafide
(Nu ma intrebati de cantitati. Totul e din ochi si in functie de ce am prin casa. In esenta, baza trebuie sa fie morcovul si marul. Daca au mai mult zeama, se pun mai multi fulgi sa se absoarba.)
Se amesteca si se lasa sa se odihneasca cel putin 30 min ca sa absoarba fulgii zeama.
Se coc la cuptor sub forma de turtite mici (de dimensiunea chiftelutelor) sau la masina de wafe (fara stafide! nu deschideti plita pana nu s-au copt cel putin 10 min altfel se rup in doua).
Sunt dulcisoare si gustoase.
Edit: Am avut un limbaj de sant! Ma scuzati dar nu sunt in cea mai buna forma zilele astea. Sper sa se inteleaga.
_