"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
noi ti-am vorbit frumos... Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
hups ce-am zis ?
Poze BUBU
Lali_mete spune:
Ce faceti prietene dragi?
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
raluci_b spune:
uka - ai PM
Poze BUBU
mkunigunda spune:
Neata si de la noi la pranz. Multumim de urari, iar cu aceasta ocazie
va poftesc la mare ospat mare, cu un rand de
si unul de
!!!!!
Hai noroc la toata dovlecimea si tururor celor sarbatoriti astazi in mod special!
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Ce faceti prietene dragi? Lali Lacra de Paul-Iulian Paul-Iulian...Paul si mamica lui fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata Nasterea lui Paul_Iulian |
uite si noi pe aici...ne infruptam cu una-alta
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica
hai ma, ca uite tu esti . cel mai mult imi place de tine ca stii sa gatesti h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
de-aia m-a luat si barbati-miu.. de-asta, plus ca are fratimiu bar si e happy hour all the time
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui hepilica
hai ma, ca uite tu esti . cel mai mult imi place de tine ca stii sa gatesti h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
si mai ales cand ne si spui cum o faci
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b uka - ai PM Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
ba tu ai
techila spune:
uka, bunaciune, ...dar ce aveti impotriva porcilor? sunt de departe cele mai k lumea animale...ia sa nu va mai aud cu d-astea...luati-va si voi de capre...melci...oposumi...rinoceri...ce aveti cu ei??
si raluk, nu ii caut repede pe gugal...am sute de poze cu porci in calculator...pasionata...ti-am zis
imediat revin ca am de dat cel mai tare mesaj de anul asta pentru mine....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluci_b
hups ce-am zis ? Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |