"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 14

hepilica spune:
scuzati eroarea gramaticala. intelegeti voi...
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Am citit de cateva ori ca sa ma prind daca ma faci porc sau nu ..ti-am zis, nu-s prea isteata ![]() Da io chiar dau din coditza cand te vaz..stii ateatea kestii si esti simpatica, esti bunaciune rau, intr-un cuvant (ma rog, 2) ![]() ![]() |

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

POZE URSULICA
nunta

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Fragutza - am eu niste protectii de silicon de la avent noi noute, sigilate in cutie. stii, ca tu m-ai invatat pe vremuri sa-mi i-au d-astea si sa incerc sa alaptez asa. mi-am luat atunci 2 perechi, masuri diferite ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
...si filantroapa...

hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Am citit de cateva ori ca sa ma prind daca ma faci porc sau nu ..ti-am zis, nu-s prea isteata ![]() Da io chiar dau din coditza cand te vaz..stii ateatea kestii si esti simpatica, esti bunaciune rau, intr-un cuvant (ma rog, 2) ![]() ![]() |
...pai nu te-am facut porc

h.

Multumesc lui DD.

raluci_b spune:
eheee, pai e sarbatoare in fiecare zi, mai ales luna asta dedicata muherelor
Raluca, mamica de Remus alias Bubu
(8 nov '09)

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
...pai nu te-am facut porc ![]() ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
yeah,yeah, groh, groh

happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluci_b eheee, pai e sarbatoare in fiecare zi, mai ales luna asta dedicata muherelor ![]() Raluca, mamica de Remus alias Bubu ![]() ![]() "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
noi ti-am vorbit frumos...

raluci_b spune:
ce de raluci ce-mi place
am dat plodul afara
mi se pare imbracat ff gros , sa se stabilizeze vremea asta odata sa stim cum ii imbracam, eu as iesi la tricou
Raluca, mamica de Remus alias Bubu
(8 nov '09)

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica scuzati eroarea gramaticala. intelegeti voi... ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
care este..

hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka yeah,yeah, groh, groh |

hai ma, ca uite tu esti

cel mai mult imi place de tine ca stii sa gatesti

h.

Multumesc lui DD.