"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 14
hepilica spune:
scuzati eroarea gramaticala. intelegeti voi...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Am citit de cateva ori ca sa ma prind daca ma faci porc sau nu ..ti-am zis, nu-s prea isteata Da io chiar dau din coditza cand te vaz..stii ateatea kestii si esti simpatica, esti bunaciune rau, intr-un cuvant (ma rog, 2) Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Fragutza - am eu niste protectii de silicon de la avent noi noute, sigilate in cutie. stii, ca tu m-ai invatat pe vremuri sa-mi i-au d-astea si sa incerc sa alaptez asa. mi-am luat atunci 2 perechi, masuri diferite . acum, astea care nu le-am folosit sunt pentru femei normale si bune ca tine, nu pentru somalezi ca mine. daca vrei ti le donez cu draga inima. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
...si filantroapa...
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Am citit de cateva ori ca sa ma prind daca ma faci porc sau nu ..ti-am zis, nu-s prea isteata Da io chiar dau din coditza cand te vaz..stii ateatea kestii si esti simpatica, esti bunaciune rau, intr-un cuvant (ma rog, 2) Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
...pai nu te-am facut porc . si eu am citit de 2 ori inainte sa-l trimit ca sa nu fac vreo tampenie.... ce dracu? doar esti prietena mea.
h.
Multumesc lui DD.
raluci_b spune:
eheee, pai e sarbatoare in fiecare zi, mai ales luna asta dedicata muherelor Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
...pai nu te-am facut porc . si eu am citit de 2 ori inainte sa-l trimit ca sa nu fac vreo tampenie.... ce dracu? doar esti prietena mea. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
yeah,yeah, groh, groh
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluci_b eheee, pai e sarbatoare in fiecare zi, mai ales luna asta dedicata muherelor Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
noi ti-am vorbit frumos...
raluci_b spune:
ce de raluci ce-mi place
am dat plodul afara
mi se pare imbracat ff gros , sa se stabilizeze vremea asta odata sa stim cum ii imbracam, eu as iesi la tricou Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica scuzati eroarea gramaticala. intelegeti voi... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
care este..
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka yeah,yeah, groh, groh |
hai ma, ca uite tu esti .
cel mai mult imi place de tine ca stii sa gatesti
h.
Multumesc lui DD.