"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iesim in parc.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor

Mara de Alecsa si Daria Maria de Grasunica, Loris Stefan de kemsy, Victor Adrian de mkunigunda, Nicholas de angelli , Iulian de Monis

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Neatza fetelor
Raluci recunosc ca nu mi-am dat seama daca e vorba despre alimentatia ta si alaptezi, sau a bebeului . Am vazut si eu ca astia recomanda repede fasolea verde la bebelusi. Nu-ti ramane decat s-o testezi , cu cantitate foarte foarte mica. Eu am mancat acu vreo 2 saptamani un polonic de ciorba cu vreo 4-5 pastai in el... ca sa-l obisnuiesc treptat, si 2 zile a fost mult mai urlator si se tot scremea de era rosu... Apoi nu stiu cum ar avea el enzime acuma sa digere direct pastaile. Si mie mi-e asa de dor de pastaioase ... mama mama . DAR eu zic ca noi suntem exceptia. Sunt multe fete aici care papa din astea si alapteaza si n-au puii nimic. Am vazut si eu pe wholefood ca se recomanda printre primele mancaruri la bebelusi. Tin pumnii sa le suporte, ca ar fi tare tare sanatoase!

revin

sarumana, nici eu nu m-am exprimat cum trebe , mancam san exclusiv, macar pana la 6 luni daca nu si peste cum face ralucaU

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

eheee, ce-o fi si cu Ralucile astea , tu, eu, Fragutza, Raluca_u

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

.......si io....... mereu ma uiti....ce, crezi ca-s vreo Mariuka???

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Uka - cartoful constipa si da si dureri de burtica uneori (asa mi-a zis pediatra). poti baga dovlecel care e bun si are si usor efect laxativ.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Merci mult, draga prietena Habar nu aveam.. dar nu am in casa, am ramas fara dovlecel..azi cred ca-i dau un borcanel de la humana, ca am o tona, vad eu ce ce..
Ce face Maia? Ne tot promiti poze...

...pai am zis ca pun saptamana asta poze, dar abia e marti . o sa pun, promit.
ne pregatim de masa. tocmai ce am pus leguminoasele la fiert, apoi iesim la o plimbarica scurta. maia a adormit acum vreo jumatate de ora. eu o pun de-a lungul patutului, ea se intoarce de-a latul si tot vorbeste chestii cu gargaritele lipite pe perete. le vede asa, dintr-o alta perspectiva. in plus, i-am pus la patut, un porc de plus. e simpatic rau. stie nepotelul meu cum il cheama ca cica e din desene. dar l-am pus in asa fel incat e cu capul in jos, asa ca si cand s-ar uita la maia si ar provoca-o la o sueta. e tare incantata cand da cu ochii de el. asa cum esti tu cand dai cu ochii de mine hihihi...

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza, dragelor!

Mary, nu stiu ce sa zic cu iesitul afara, poate dc ar sta un pic, sa ia aer numai i-ar face bine.

Iulika, cred v-ati speriat ceva cu Brucu, dragul de el.

Cu alaptatul asta, va zic ca pe mine m-a ajutat sa imbatranesc cativa ani buni. Hepilica si Raluk, m-ati felicitat, dar nu a fost meritul meu..Am trecut prin durerile iadului primele 2 luni si dc Natalia n-ar fi fost atat de atasata de san as fi renuntat. Era si este in continuare singura metoda de linistire a ei.
Si vad ca nu s-a terminat inca, aseara m-a muscat cu dintisorul ala si instantaneu mi-au dat lacrimile...nu mai suport niciun pic de durere, jur.
Nu stiu cum voi face, poate mamicile care au alaptat copilasi cu dintisori ma ajuta un pic.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

si carina ma musca destul de des...stiu cum e..
la fel imi fac probleme, e prea atasata, adoarme NUMAI la san (rar afara,in carut)...nush ce-o sa ne facem..
pupam paunita frumoasa si delicata si rugam sa nu mai muste pe mummy ei finuta care o adora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTE LUNITE LORIS, IULIAN, VICTOR SI NICHOLAS!

ma servesc si eu cu cate ceva de pe tava ca mi-e o foameeee!
Raluci lasa regimul, in zile de sarbatoare nus e tine regim

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

delia ma duc sa vad ce ai trimis pe mail.

a, merci ca mi-ai amintit, ia sa vedeeeem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Buna regasit dragi mamici de dovlecei. Dam si noi de baut

pentru cele 4 lunite, uram aniversare frumoasa celor sarbatoriti astazi si pupam fara exceptie dovlecimea si mamicile dragi. Sa aveti o primavara grozava, alaturi de puisorii iubiti

(ultima poza de la semnatura este de azi)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

bine ai revenit! e un dulce Santi!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica
... i-am pus la patut, un porc de plus. e simpatic rau. .. e tare incantata cand da cu ochii de el. asa cum esti tu cand dai cu ochii de mine hihihi...

Am citit de cateva ori ca sa ma prind daca ma faci porc sau nu ..ti-am zis, nu-s prea isteata
Da io chiar dau din coditza cand te vaz..stii ateatea kestii si esti simpatica, esti bunaciune rau, intr-un cuvant (ma rog, 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fragutza - am eu niste protectii de silicon de la avent noi noute, sigilate in cutie. stii, ca tu m-ai invatat pe vremuri sa-mi i-au d-astea si sa incerc sa alaptez asa. mi-am luat atunci 2 perechi, masuri diferite . acum, astea care nu le-am folosit sunt pentru femei normale si bune ca tine, nu pentru somalezi ca mine. daca vrei ti le donez cu draga inima.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput