"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 13

suede spune:
Iesim in parc.
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

carinablanca spune:
Ola fetelorMara de Alecsa si Daria Maria de Grasunica, Loris Stefan de kemsy, Victor Adrian de mkunigunda, Nicholas de angelli , Iulian de Monis
Carina
de scumpete de
in
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
eheee, ce-o fi si cu Ralucile astea ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
.......si io....... mereu ma uiti....ce, crezi ca-s vreo Mariuka???

hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Merci mult, draga prietena ![]() Ce face Maia? Ne tot promiti poze... ![]() ![]() ![]() |
...pai am zis ca pun saptamana asta poze, dar abia e marti

ne pregatim de masa. tocmai ce am pus leguminoasele la fiert, apoi iesim la o plimbarica scurta. maia a adormit acum vreo jumatate de ora. eu o pun de-a lungul patutului, ea se intoarce de-a latul si tot vorbeste chestii cu gargaritele lipite pe perete. le vede asa, dintr-o alta perspectiva. in plus, i-am pus la patut, un porc

h.

Multumesc lui DD.

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Neatza, dragelor! Mary, nu stiu ce sa zic cu iesitul afara, poate dc ar sta un pic, sa ia aer numai i-ar face bine. Iulika, cred v-ati speriat ceva cu Brucu, dragul de el. Cu alaptatul asta, va zic ca pe mine m-a ajutat sa imbatranesc cativa ani buni. Hepilica si Raluk, m-ati felicitat, dar nu a fost meritul meu..Am trecut prin durerile iadului primele 2 luni si dc Natalia n-ar fi fost atat de atasata de san as fi renuntat. Era si este in continuare singura metoda de linistire a ei. Si vad ca nu s-a terminat inca, aseara m-a muscat cu dintisorul ala si instantaneu mi-au dat lacrimile...nu mai suport niciun pic de durere, jur. Nu stiu cum voi face, poate mamicile care au alaptat copilasi cu dintisori ![]() If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

si carina ma musca destul de des...stiu cum e..
la fel imi fac probleme, e prea atasata, adoarme NUMAI la san (rar afara,in carut)...nush ce-o sa ne facem..
pupam paunita frumoasa si delicata si rugam sa nu mai muste pe mummy ei finuta care o adora!

selen80 spune:
LA MULTE LUNITE LORIS, IULIAN, VICTOR SI NICHOLAS!
ma servesc si eu cu cate ceva de pe tava ca mi-e o foameeee!
Raluci lasa regimul, in zile de sarbatoare nus e tine regim
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta

happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl delia ma duc sa vad ce ai trimis pe mail. |
a, merci ca mi-ai amintit, ia sa vedeeeem..

selen80 spune:
citat din mesajul lui monis5 Buna regasit dragi mamici de dovlecei. Dam si noi de baut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ultima poza de la semnatura este de azi) monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
bine ai revenit! e un dulce Santi!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

POZE URSULICA
nunta

happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica ... i-am pus la patut, un porc ![]() ![]() ![]() |
Am citit de cateva ori ca sa ma prind daca ma faci porc sau nu ..ti-am zis, nu-s prea isteata

Da io chiar dau din coditza cand te vaz..stii ateatea kestii si esti simpatica, esti bunaciune rau, intr-un cuvant (ma rog, 2)

hepilica spune:
Fragutza - am eu niste protectii de silicon de la avent noi noute, sigilate in cutie. stii, ca tu m-ai invatat pe vremuri sa-mi i-au d-astea si sa incerc sa alaptez asa. mi-am luat atunci 2 perechi, masuri diferite . acum, astea care nu le-am folosit sunt pentru femei normale si bune ca tine, nu pentru somalezi ca mine. daca vrei ti le donez cu draga inima.
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.