"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 17
biaz29 spune:
Bravo Techila! Asta da bucurie. Reeditezi momente istorice. Te vom numi de-acuma Edison al nostru!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluci_b spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
radeti voi da io aici intru in sevraj..n-am nimic dulce in casa...nimic nimic ..e inuman.. mai are cineva reteta aia de keg la pahar ? poate am ingrediente ceva (neexpirate ) |
ia o lingurita de zahar, sau de miere, sau mai bine neste dulceaza la farfurie si niste apa rece
Poze BUBU
Fragutza spune:
,Girls, multumesc pentru ideea cu protectiile, nu m-am gandit ca le pot folosi. Am ceva dubii ca va accepta, dar incerc.
Hepilica, am o pereche de protectii, daca le musca si le face franjuri iti dau de veste.
Bia, nu prea am incotro, sa-i inlocuiesc lapticul cu altceva. Oricum, aseara cand musca de zor ma gandeam la metoda ta, cu degetelul langa gurita sa nu mai aiba timp sa plece cu mamelonul.
Uka, Hepilica, imi place mult de tot de voi, vreti sa fiti prietenele mele
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluci_b spune:
gata l-am dezbracat ca incepuse sa transpire l-am lasat in body cu o paturaa peste si o caciula subtirica doarme dussss
Poze BUBU
biaz29 spune:
Selen, am vazut niste pozici frumoase cu doua frumuseti. Ce dragut se intinde Ebru dupa tort! Iar tie iti sta minunat tunsoarea.
_
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila AM CURENT!!!!!!!! paaartyyyyyy emoticoane(aspirator)(televizor)(sterilizator)(microunde)(fier de calcat)(masina de spalat) diseara jur ca imi aprind luminitele de craciun pe toata casa, ca inca nu le-am dat jos.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
yuhuuuu! deci diseara petrecerea-i la tine!!!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
biaz29 spune:
Gata fetelor. M-am destrabalat destul pe forum. Acum ma pregatesc pentru cursuri ca in mai putin de doua ore trebuie sa fiu la serviciu. Va pup pe toate si las cate o floricica pentru Dana, Liliana si Raluk cu care n-am mai avut ocazia sa mai vorbesc de multa vreme.
_
Lali_mete spune:
Techila in starsit si-au trecut in proiect si zona ta cei de la electrica?
Noi transmitem in direct papam cu ochii pe voi
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!!
Vai cat am dormit!!normal ca Brucu s-a culcat la 23 30 cand am ajuns acaså(nu la 20.00 cum e el obisnuit) si am dormit pana la 11.oo cu o pauza de papat laptic muult si harjonealå..Am recuperat tot somnul, si Bruce la fel..Acum doarme iar dupå ce a papat.
Fetelor va iubesc mult!!Multumesc pt cuvintele frumoase!
Multi Ani Loris Stefan,Victor Adrian si Nicholas
Multi Ani Maria Irina si Daria Maria
avem multi sårbåtoriti azi!!
Servesc si io o gustarica de la voi!!
Luto nu stiu daca febra o are de la dinti al meu Bruce, dar så stii ca el are gingia de jos ff umflatå..Si e ff agitat..Nu stiu cat dureazå..Sper ca så ii iaså repede dintisorii la Davidutu si så nu il doarå..Acum ma gandesc si eu ca inceputul e mai greu nu??ca doar nu o fi asa la fiecare dinte ,sau..??Ce pot sa fac e så ma pregatesc ca vin vremuri gele cu dintisorii astia..
Mami de chiara uite ca m-am gandit mult la tine si ca ai probleme cu bebica, dar nu am ti-am scris nici macar ca te imbratisez si te pup tare..Så stii ca am citit si m-am gandit la tine dar nu am stiut ce sfaturi så iti dau..ma uit mereu la poze , pt ca stiu ca pui noi si e o placere så ma uit la poze cu delicata Chiara
Raluca_b ce ochios si frumos e Bubu tau....E asa zåmbaret....Si am vazut si pe bebe Santiago de monis..Aveti si voi intalniri..frumos!Monis de pup dulce!!
Selene auzi mami påi iti sta super bine så stii..aici e la moda tare tunsoarea asta..Eu am niste cunostinte de vreo 35 de ani care numai in freza asta o tin ca cica toti le dau 20 de ani..Ebruska noastrå e o frumoaså si o delicatå..
Andra off numai la dintolog så nu ajungi dar daca tb nu ai ce face..numai cu durere de måsea så nu stai..Sper ca iti rezolva problemuta si nu iti va mai da batai de cap.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Luto nu stiu daca febra o are de la dinti al meu Bruce, dar så stii ca el are gingia de jos ff umflatå..Si e ff agitat..Nu stiu cat dureazå..Sper ca så ii iaså repede dintisorii la Davidutu si så nu il doarå..Acum ma gandesc si eu ca inceputul e mai greu nu??ca doar nu o fi asa la fiecare dinte ,sau..??Ce pot sa fac e så ma pregatesc ca vin vremuri gele cu dintisorii astia.. Raluca_b ce ochios si frumos e Bubu tau....E asa zåmbaret....Si am vazut si pe bebe Santiago de monis..Aveti si voi intalniri..frumos!Monis de pup dulce!! |
multumim de compliment, si noi vedem pozele voasrte nu popt sa pun comentarii, dar reusesc eu pana la urma
si noi ne intalnim , adica eu cu moni deocamdata
Poze BUBU