Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Gety, la multi ani sotului tau, sa fiti alaturi unul de altul si sa va bucurati in continuare de micuta Maria.

Martha, Lexi multa sanatate va doresc!

Lexi, off ce sperietura cred ca ati tras cu cazatura Mariei! Si noi am trecut printr-un moment similar acum o saptamana, "palaria" de la plafoniera din camera lui Dudu pur si simplu a cazut. Bine ca nu era nimeni in camera!

Dudu este ok, bubitele s-au uscat si acum asteptam sa cada cojitele. Ne-am cam plictisit de atata stat in casa, dar mult a fost putin a mai ramas!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pentru ca nu cred ca reusesc sa intru zilele ce urmeaza am vrut sa intru azi sa va urez Paste Fericit, zile pline de liniste sufleteasca alaturi de cei dragi voua, sanatate copilasilor bolnaviori si tot ce va doriti voi.

Bogdan a recidivat dupa faringo-traheita si de vineri a inceput iarasi cu febra si alte cele, a stat pana luni pe tratament oral cu antibiotic si din pacate nu a avut niciun efect asa ca de luni suntem cu branula si tratament intravenos cu antibiotic. Ne face Pufy tratamentul asa ca suntem cuminti si nu plangem, dam apa la fluturas . Nu mai face febra si parca nu mai tuseste asa des, dar e apatic inca si cu cearcane mari la ochi. Saptamana viitoare facem si niste analize, atat el cat si eu. Mai trebuie sa merg si la ginecolog si stau linistita pana la anul.

Pentru ca se intampla foarte multe in ultima vreme vreau sa insist la fetele care se neglijeaza pe ele sa faca tot posibilul ca macar o data pe an sa isi faca analizele obisnuite si un control ginecologic. Sa nu va suparati pe mine.

la toate bucuriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Lexi, noi i-am dat cu Lioton Gel lui victor cand a cazut in cap (pe la 10 luni, nu stiu daca va mai aduceti aminte, am fost si internata cu el, avea capul dublu intr-o parte). multa sanatate si tie, sa te refaci, cu 1 Kg in minus!

Adriana, chiar aveti rabdare cu statul asta in casa! trebuie sa fie foarte greu pt toti... dar, cum ai zis, putin mai este!

Martha, multa sanatate si tie! cu vremea asta, daca te prinde pe picior gresit foarte greu scapi de raceala!

Cris, super tare faza cu "Inviatul"!

despre noi: maine plecam la albena, abia astept! se pare ca nu vom avea vreme prea buna, dar macar ies din rutina, nu gatesc si nu spal vasele. mergem la all inclusive si avem si piscina interioara, asa ca sper ca se vor distra copiii. ne intoarcem luni.

daria a facut o pasiune pentru trotineta, i-am cumparat una, cu strangere de inima (de teama cazaturilor si a loviturilor la picioare sau maini) dar pana acum Slava Domnului totul e ok. iar ea se bucura mult de noua jucarie. victoras e un smecher, este extrem de sociabil, vorbeste cu lumea pe strada, da noroc, e un show man (uneori e frustrant pt mine, ca e atat de dulce si lipicios ca oamenii care nu isi dau seama il baga doar pe el in seama si o ignora pe dari, care este mai cumintica si mi-e teama sa nu o supere, ca si ei ii place sa fie apreciata). azi dimineata m-a chemat dari cand s-a trezit sa stau putin in pat cu ea. si, cum stateam eu langa ea, dariutza mea ma mangaia pe par, pe frunte, ma lua in brate si-mi spunea ca ma iubeste, fara sa fac eu vreun gest inainte. a venit spontan, de la ea. draga de ea, atat de iubitoare e!

va las, dragelor, va urez sarbatori fericite si sa va bucurati de familie si prieteni!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, mamici!

Am intrat sa va dam cateva vesti despre noi. La ultima ecografie pe care am facut-o s-a confirmat ca BB din burtica este baietel. Rares va avea un fratior si chiar daca isi dorea o surioara, el este foarte incantat si il asteapta cu nerabdare. Noi suntem, de asemenea, foarte fericiti si speram sa fie sanatos si sa se nasca la termen. Eu ma simt ceva mai bine. Am reusit sa pun vreo doua kg pe mine pana acum.

Rares a mers la gradi o luna de zile dupa care s-a imbolnavit. A facut tratament cu antibiotic si s-a refacut cam intr-o saptamana. Dupa acest episod de boala nu l-am mai dus deloc deoarece in gradi, chiar la grupa vecina s-a confirmat un caz de scarlatina si am considerat ca este f periculos si pt el si pt BB. In concluzie, de trei saptamani suntem in vacanta prelungita: Rares chiuleste, iar eu sunt in medicale.

La serbarea de 8 Martie a fost foarte frumos. Rares a fost captivat de ceea ce se intampla si a fost cam aerian. Desi stia poezia foarte bine, a spus-o atat de incet incat a auzit doar el. Au fost filmati si dati la un post de televiziune local. Am pus cateva POZE de la eveniment.

In perioada Sarabatorilor de Pasti vom sta mai mult pe acasa, cumintei si vom primi cativa musafiri. Anul acesta, curatenia si toate celelalte pregatiri le-am lasat in grija mamei si a sotului. Iepurasul a venit deja la Rares si i-a adus, bineinteles, liniute pt Thomas.

Urez Bucuriilor bolnavioare multa sanatate iar voua, dragi mamici, sa aveti parte de Sarbatori frumoase si linistite, alaturi de cei dragi voua!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
18+ cu

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, este timp si pentru o Printesica.

Ma bucur sa citesc despre voi. In poza, pe langa pozele cu mami si Rares, mi-a placut ultima poza, cea cu fetita aia dulce.

Stii ce-as vrea sa vad? O poza cu tine cu burtica.

Roxana01, drum bun, vreme buna, relaxare placuta.... Tot ce-ti doresti, sa ti se implineasca!

Maria e la tataia, insa avem niste surprize din partea ei. Vrea sa stea cu noi, nu prea vrea sa stea cu bunicii, vrea sa mearga cu noi la servici. I-am povestit ca am o sefa "tante rea" care nu ma lasa sa vin cu copiii la servici.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Flavia, sanatate lui Bogdan!
Roxana, distractie placuta, sa aveti parte de zile frumoase!
Princess, sarcina usoara in continuare! Mi-au placut pozele si mesajul din felicitare..
Darius de vreo 2 zile face pipi pe el la gradi nu spune cand ii vine si tine pana nu mai poate; maine e zi scurta, nici nu stiu daca il mai duc, sper sa-si revina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna mamici,

Cred ca ne-ati uitat deja, mai ales ca in ultimul an nu am fost activa pe forum. David merge la gardinita ca toti prichindeii de la Bucurii, am avut si noi destule raceli, dar nu cu mari complicatii.
La safrsitul lui aprilie mai asteptam un baietel pe care ne gandim sa il botezam Horia. A fost o sarcina cu foarte multe emotii, am stat la pat, am avut doua spitalizari si am descoperit ca am tulburari de coagulare a sangelui ( trombofilie), asa ca toata sarcina am urmat tratament. Dar bebe a fost luptator si a vrut sa stae in burtica. Am implinit 36 de saptamni si ecografiile arata deja 3000 grame, sper sa ajungem cat mai aproape de termen.

Imi cer scuze ca nu am dat niciun semn de viata, dar asta a fost situatia. Va pup pe toate si va urez Paste fericit.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Princess, felicitari pt vestea ca e baietel, sarcina usoara in continuare!

Ignatica, ma bucur mult ca ati reusit sa va impliniti visul! Iti doresc nastere usoara, refacere cat mai rapida, iar bebe Horia sa fie sanatos si mancacios!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Si spor la pregatiri!

Ignatica, ma bucur ca ai intrat si tu si ne-ai dat vesti despre voi.

Si tu si Princess v-ati dorit mult un al doilea copil si ati "luptat" sa il aveti.
Toata admiratia mea!

Va pup pe amandoua si va doresc sarcina usoara in continuare!

Lexi, am fost ieri cu Maria la dr. A zis ca-i mai bine, dar sa-i dam Erdomed in continuare. Si Ketof seara. Mai avem o saptamana de vacanta si apoi din nou la gradi.(?)

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

am intrat sa va pup rapid si sa va urez PASTE FERICIT si multa sanatate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput