Wow ce de vesti minunate inainte de Paste!
Ignatica, felicitari pt sarcina si baietzel, ma bucur ca ai ajuns atat de aproape de termen!
Princess, mai ai putzin si esti la juma de drum! Sa vezi ce gashca faina or sa faca fratziorii
!
Flavia, sanatate va doresc , sunt sigura ca Pufy se ocupa in mod special de pacientul ei dragutz 
Fetelor, va doresc si eu PASTE FERICIT, sa petrecetzi frumos in familie si iepurasul sa-i bucure e copilasi (nu stiu daca si in ro e obiceiul, pe vremea cand eram eu copil, sigur nu).
Noi pregatim maine cateva cuiburi cu iarba pt copii, pe care le asezam in gradina, iar duminica dimineatza copiii alearga la cuibusor sa vada ce a pus iepurashul acolo. mi se pare un obicei tare dragut, chiar si anul trecut au fost tare incantatzi sa caute cadourile (in pricipal dulciuri).
O seara frumoasa in continuare!
Wow, ce de vesti minunate!
Ignatica, felicitari pentru baietelul din burtica, sa se nasca usor si repede, sa fie sanatos si cuminte si sa va lumineze viata alaturi de David!
Princess, felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare
Nu am reusit sa vad toate pozele pentru ca merge greu netul acasa, dar ceea ce am vazut mi-a placut fff mult. Ce mare s-a facut Rares!
Adina, eu tin minte ca nasa mea, cand eram mica, imi povestea de Iepurasul de Pasti care aducea ciocolata copiilor. De fiecare data primeam niste ciocolatele mici in staniol auriu, delicioase.
Va urez si eu un Pasti fericit, liniste sufleteasca si sanatate!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
CAPITOL NOU
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet