Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
Buna dimineata, mamici si copilasi!
Azi e ziua de nastere a sotului meu, asa ca sunteti invitate la un pahar suc, vin, tuica si la o papica calda. Dar papica calda dupa amiaza, cand ajung acasa.![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Zilele astea am avut o agitatia continua. Pe langa muncile prin casa, apropos, am terminat de facuta curatenie in camera Mariei, numai ca peretele pe care l-am izolat nu pot sa pun nimic pe el, numai sa desenez sau sa lipsesc ceva pe el.
Mai avem probleme cu geamul, care noaptea se umezeste, propabil o sa scapam de problema asta cand o sa izolam pe dinafara.
Cu Maria... asa si asa... mai tuseste, cateoadata si noaptea si ziua, cand mai putin, cand la trezire.
Mai are si fundul gatutului rosu...., muci uscati in nas care noaptea n-o lasa sa respire...
Sunt plictisita, nervoasa, stresata. Astept sa treaca perioada asta urata.
Joi dupa amiaza mergem la control din nou.
Acum am ramas cu tratamentul cu Singulair, Imunogrip, Sinupret, vitamina C cu propolis si Nurofen.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Gety, la multi ani sotului tau! sa fie sanatos si sa va bucurati de minunea din viata voastra!

Multumesc pentru tratatie, eu servesc doar o tuica, poate-poate imi trece stomacul, ca ma doare rau...
Succes joi la control.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Lexi, multumesc.
Crezi ca pot astepta pana joi? Cred ca merg azi, ca n-am rabdare din cauza grijei. Chiar daca azi e ziua sotului...
Am lasat organismul sa lupte singur. Adica fara antibiotic.
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Gety-
"La Multi Ani!" - sotului si zile minunate va doresc sa petreceti ani multi de acum inainte.
Lilina - sa-ti traiasca nepotica. Intotdeauna am admirat oamenii care au resit sa fac un pas asa important.
Victor s-a lovit la un picior duminica si are un pic de rana - aseara cand l-am dezbracat sa-l pun la spalat mi-a spus ca vine "Inviatul" si-l face bine - ca el poate vindeca pe toata lumea. ![]()
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
martha78 spune:
Buna tuturor!
GETY, la multi ani sotului, multa sanatate, bucurii, ganduri senine si lumina in suflet!
Cris, ce simpatic e Victor! Si al meu mai zice "pupa ca sa treaca"
Eu ma chinui cu o raceala care nu-mi trece de mai bine de 2 saptamani, nici nu stiu ce sa mai iau ca am luat de toate, am fost si la medicul de famile, mi-a dat humex, ACC, ciprinol si rezultate ioc 
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety,
ai fost pana la urma ieri la medic? Ce v-a spus?
Eu ieri m-am simtit fff rau, am avut diaree, dureri de burta groaznice si n-am putut manca aproape nimic. Azi e ceva mai bine dar ma simt fff slabita si mi-e frica sa mananc ceva. Am mancat doar 2 felii de paine prajita deocamdata.
Fii-mea azi noapte a cazut in cap, de data asta insa foarte rau.

Statea in picioare in pat si nu stiu ce-a facut ca in secunda urmatoare era pe jos pe spate. Are ditamai cucuiul in crestet. Bineinteles ca de dimineata, la prima ora, am fost cu ea la doctor. Dupa ce a controlat-o, mi-a spus ca nu e nevoie de tomografie, slava Domnului. Ne-am mai linistit, dar azi o tinem acasa ca s-o urmareasca sotul. Noi suntem foarte speriati de loviturile la cap pentru ca avem un caz in familie care brusc, la 20 de ani, a avut o criza epileptica, aparent din senin. La testul RMN insa a iesit o leziune pe creier datorata unei lovituri din copilarie si acum, la nici 24 de ani, trebuie sa ia tratament in continuu si asta toata viata. Asa ca preferam sa fim cat mai precauti in cazul unor astfel de accidente nefericite.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna ziua, dragutelor!
Ce mai faceti? Cum merge treaba? Gata?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Lexi, of ce necaz! Poate e bine, daca a zis ca nu-i nevoie de tomografie? Iar tu? Te-ai capatat cu un virus ceva?
Noi am avut vreo 2-3 zile vantoase pe aici si iar m-am procopsit cu o durere de gat si iar neoangin.
N-am mai fost cu ea la dr. ieri, pentru ca adormise tarziu si inca dormea cand am ajuns eu acasa. Ramane pe maine.
Pare sa fie mai bine. A respirat mai usor azi noapte, i-a curs nasucul mi-a zis mama, iar tusea s-a mai rarit si "curatat".
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Off, Gety, multa sanatate!
Eu nu stiu cu ce m-am procopsit, oricum azi ma simt mai bine, insa tot nu pot sa mananc mare lucru. Tocmai bine, poate mai dau jos macar 1 kg. ![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute