Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Luminel uite asa a fost Eva ieri, s-ar fi cocotzat peste tot! Sa va fie de bine iesirea.
Mi_bebelina, n-avem niciun raspuns concret, ne-au trimis la circulatie sa ne zica aia cum se modernizeaza zona Ca naiba, am inceput sa urasc terenul ala pe care nu pot nici sa fac nimic, nici sa-l vand, nici nimic... si eu tot n-am casa De ciuda am crosetat...........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, stiti cumva de unde as putea sa cumpar caiete de muzica? Multam si nuuu (desi e cantaret vestit) nu sunt pt Robert
Oare se gasesc la magazinul Muzica? ca eu n-as prea crede.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LUMI,

Citat:
am senzatia ca tu ai inteles ca am fost ironica in remarca mea ref. la pishu lui Andres...daca asa e, scuze...n-am vrut sa sune asa...
nu,iubire,in nici un caz ! nici nu mai stiu ce ai zis,dar sigur sigur nu a fost nici o interpretare de genul asta,exclus !!Am zis eu ceva de ti s-a parut asta??
Bine ca am citit din urma :))

Alish-la noi venea Sofia de cate ori avea chef,si se baga in pat cu noi,nu e problema ca vine peste tine.cand adormea o duceam iar.ca eu si asa eram sergent de noapte:)
bebe in cosulet,langa pat.

BRAVO,sot de YLARI !!!!

eu sunt singurica ,asa ca nu am primit de la nimeni.mi-e ca ratez si 8 martie.

oaaau,BRAVO si sot de Adriana!!!

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Neatza!

Ylari, multumim de cafeluta! Foarte frumoase crosetaturile, la fel si florile. Acum, daca tati te-a vazut asa fericita, poate iti cumpara mai des! Si mie imi cumpara flori multe mai la inceput, acum mai rarut, dar tot imi cumpara…Anul asta am primit prajituri de la Agapitos, de ziua mea mi-a dat deja o perche de cercei si un colier cu swarowski…astept acum 8 martie.

Alish, mai potoleste-te mai cu ridicatul, cu mutatul mobilei….e timpul de odihna!

Simonacip, ma bucur mult ca ti-au iesit analizele bune!

Desiree, asa este, Delia papa laptic, insa am tot citit ca laptele constipa sin u prea vreau sa ii mai dau……oricum acuma nu ii mai dau lapte simplu, cid oar amestecat cu caisa sau piersica blenduita, cu pruna nu merge…Aseara la culcare a baut 500 ml lapte, la 5.20 a mai baut un bibi de 250 ml, si pe la 7.00 inca unul. I-am dat asa ca inca nu era treaza complet si am preferat sa nu se trezeasca totusi ca altfel toata ziua e maraita…off, dar stiu ca nu e bine.
Foarte frumos ca daddy te surprinde cand nici nut e astepti cu floricele!

Luminel, ce-as vrea sa pape si Delia macar un sfert de banana, nu jumatate….

Doloress, succes la bb2!

Fug sa bucataresc ceva pana mi se trezeste mandra....pe la 11 asa, daca are stomacul plin, acum doarme pana la mijlocul zilei.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Ba eu as zice ca laptele e chiar indicat... nu stiu.

Sa porti sanatoasa bijuteriile si sa te bucuri de gresie. I LOVE Swarowski. Dar nu am nici o biju de la ei, are Victoria o brataruca, deja mica :) A purtat-o pe la 3-4 luni. A fost cadou de la asistentul lui daddy si sotia asistentului.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Lorich caiete de muzica am vazut la Cora...banuiesc ca toate hypermarketurile au ...

Gabitza cu trandafirii trebuie sa faci asa - le tai un pic din coditza si apoi crestezi coada ramasa in 4 (ca o cruce), asa ei pot trage apa din vaza...e valabil sfatul pentru toate plantele cu coditze lemnoase (ex liliac)

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Lorich caiete de muzica am vazut la Cora...banuiesc ca toate hypermarketurile au ...

Gabitza cu trandafirii trebuie sa faci asa - le tai un pic din coditza si apoi crestezi coada ramasa in 4 (ca o cruce), asa ei pot trage apa din vaza...e valabil sfatul pentru toate plantele cu coditze lemnoase (ex liliac)

eu ii mai resucitez si bagandu-i sub jet de apa mai rece - si nu ii las in cea mai calduroasa camera.

Piggy, ce mai faci? cum te simti? cum va descurcati?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hahaaaaaaaa, tre' sa va spun: m-a facut soacra-mea snoaba azi. Asta dupa ce daddy m-a facut snoaba cand avea Victoria vreo 2-3 saptamani am cumparat un aparat care imi incalzeste servetelele umede. Azi i-am zis la soacra-me aca Victoria a papat sushi cu caviar si a zis ca eu sunt snoaba si o invat cu gusturi scumpe Pai, eu nu o fac sa-i placa... ii plac ei ptr. ca Victoria e snoaba nu mami :)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Hahaaaaaaaa, tre' sa va spun: m-a facut soacra-mea snoaba azi. Asta dupa ce daddy m-a facut snoaba cand avea Victoria vreo 2-3 saptamani am cumparat un aparat care imi incalzeste servetelele umede. Azi i-am zis la soacra-me aca Victoria a papat sushi cu caviar si a zis ca eu sunt snoaba si o invat cu gusturi scumpe Pai, eu nu o fac sa-i placa... ii plac ei ptr. ca Victoria e snoaba nu mami :)

_

haha, pai si eu sunt snoaba cand e vorba de sushi!! Si sa imi tot dai, ca eu sunt snoaba, numai sa imi cumpere altii . Acu', dupa icre negre nu imi plac, mancai o data si mi-au ramas printre dinti, si eram si copila si ziceam ca arata ca ochii la peshte.

Hai ca poate plec acasa si io azi. Snoaaaabaaa....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lorich, la orice papetarie, hypermarket cred ca gasesti......

Desiree, si eu ma gandeam initial ca laptele e ok, insa am tot citit pe net si cica cel de vaca ar constipa...si cred ca asa e, ca la noi constipatia a venit de cand suntem in greva foamei si deci...mai mult papam lapte. Nu, nu...eu nu mi-am luat gresie si faianta, Mihaser si-a luat. Eu de-abia m-am mutat de juma' de an, mai las astea pe mai tarziu cand ma plictisesc de cele existente.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Cleo sarcina asta mi s-a parut mai grea, probabil si pentru ca stau acasa si constientizez mai bine. De o sapt parca se terminasera greturile cand asta seara au dat o noua lovitura
Am avut noroc cu bona Ilincai, m-a ajutat mult in primele luni, imi mai facea de mancare ca numai cand vedeam carnea cruda imi venea sa mor.
Trebuie sa imi gasesc ceva de facut urgent...un curs de limbi straine orice ca imi pierd mintile ce mi-au mai ramas
Va invidiez pe voi cele care mergeti la lucru...din pacate eu daca mergeam pierdeam mult la bani asa ca sunt mama (h)eroina

Mergi la inceput