Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Lorich, la orice papetarie, hypermarket cred ca gasesti......

Desiree, si eu ma gandeam initial ca laptele e ok, insa am tot citit pe net si cica cel de vaca ar constipa...si cred ca asa e, ca la noi constipatia a venit de cand suntem in greva foamei si deci...mai mult papam lapte. Nu, nu...eu nu mi-am luat gresie si faianta, Mihaser si-a luat. Eu de-abia m-am mutat de juma' de an, mai las astea pe mai tarziu cand ma plictisesc de cele existente.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Sunt convinsa ca stii tu mai bine decat mine de lapte; eu nu am citit nimic, ca nu e cazul, Victoria imi cere lapte de 3-4 ori/zi, dar nu-l bea. Dar trebuie sa-i pun in canutza, ca sa-l arunc mai apoi... am incercat chiar si lapte cu ciocolata, si lapte cu capsuni, si cu vanilie si degeaba, tot nu-l bea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

YLARI vai,mor dupa modelul ala de paturica si nu am rabdare sa fac acelasi lucru,atatea patratele la fel,dar imi place de mor! asta da dovada de rabdare ce ai!!

DESIREE-cum sa nu fie ok Victoria la 83 daca Andres are 85 ca baiat si nu e considerat mic? Sofia e mica,are doar 93,pe cand cei de seama ei de la odisee au 100.ai mei or sa semene cu tati,mititei in copilarie,apoi se desira .el are 183.deci nici eu nu ma tem.

SIMO,felicitari pt rezultat !e mare lucru sa il faci si sa stai linistit !

Mihaser-felicitari pt gradinita !

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

YLARI vai,mor dupa modelul ala de paturica si nu am rabdare sa fac acelasi lucru,atatea patratele la fel,dar imi place de mor! asta da dovada de rabdare ce ai!!

DESIREE-cum sa nu fie ok Victoria la 83 daca Andres are 85 ca baiat si nu e considerat mic? Sofia e mica,are doar 93,pe cand cei de seama ei de la odisee au 100.ai mei or sa semene cu tati,mititei in copilarie,apoi se desira .el are 183.deci nici eu nu ma tem.

SIMO,felicitari pt rezultat !e mare lucru sa il faci si sa stai linistit !

Mihaser-felicitari pt gradinita !

15+

Aelita, si eu ma gandesc ca e ok; nu stiam ce inaltimi au alti M&M, de aceea, cand tu ai spus cat are Andres, am zis ca Victoria e ok.

Adriana, multumesc de site. Se pare ca e ok ca inaltime, dar e slabutza... dar asta stiam.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna iubitele

Am fost plecati si asa l-a obosit pe Mirci iesitul afara ieri si azi si poate si deplasarea, ca a adormit in masina pe la 4 si de atunci doarme.
S-a trezit de 2 ori, acum la 12 l-am sculat eu sa-l schimb si sa-i dau lapticul. Sper sa se trezeasca dimineata la 6, nu mai devreme.
Bogdan sforaie asa ca eu nu pot adormi. caut sa vad ce gatesc maine, o musaca ceva cred.

Ali si mie mi-e dor de voi! Pe desktop a pus Bogda n poza cu Mirci si Vladi pe bancuta, asa ca va mentionam la fiecare deschidere de calculator. Abia astept sa vad poze cu cum ai amenajat. EU nici nu stiu ce sa fac, a picat treaba cu casa, nu stiu daca sa pripim gasitul de casa si mutatul sau deocamdata sa ne descurcam asa.
Am shoppingarit pentru finutz, ultimele detalii pentru botez.. asa m-am stresat, i-am schimbat odata costumatia, parca pentru mirci nu m-am stresat asa... Si ea a preferat ceva de strada, nu de pompa. Adevarul e ca toate de pe forum ne-am imbracat baieteii de strada asa la botez.
Ylari, Gabitzule, Adriana ce draguti sotii cu buchetele frumoase. Al meu nu cumpara flori. Ameninta el ca lasa ca iti cumpar ca sa nu mai spui ca nu-ti iau, dar nu stiu cum reuseste sa se fofileze. EU l-am invatat asa, asa il am. Mereu i-am spus ca decat flori, mai bine ceva practic...acum si el, exagereaza! O zambila nu moare daca ia.
Mihaser bafta multa cu cresa si renovatul. Sa fie adaptarea usoara in continuare si sa renovati repede!
Ylari ce frumoase sunt paturicile! Imi plac tare, ai rabdare
Lorich ce nu au la librarie caiete de muzica?? sau in CORA/AUCHAN/Carrefour la papetarie??
Cleo sper sa treaca inflamatia cu tratamentul asta...tare nasol e.
Doloress succes cu bb2!
Piggy si mie mi s-a parut asa grea sarcina asta...intai greturile, apoi neiesitul afara 3 luni de zile decat in we la piata , acum deja nu prea ma mai pot misca, toata curatenia/mancarea pe mine ca nu are cine altcineva...Mircea din ce in ce mai mamos, dar mult a fost putin a ramas, sanatosi sa fim!! sa vedem cum ne descurcam cu 2!! Eu tare ma stresez ce ma fac, cum ma inteleg cu ei.
Asta mic nici la mancare nu ma lasa, sunt plina de vanatai de la muscaturi pe picioare, acum 2 zile s-a enervat ca vbeam la tel si m-a muscat de burta!! s-a innegrit instantaneu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Mirci muscaciosuuuuuuuuuuuuu '

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Mirci muscaciosuuuuuuuuuuuuu '

15+

Aelitaaaa insomnii de sarcina??
Macar ne mai distram pe forum, hehe

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Lasam si noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza fetelor, si multumesc de cafea.

Fiica mea a mancat tort ieri la soacra mea, si i-a picat rau,a vomitat aseara, a miorlait, dupa aia am vazut, am luat-o cu noi in pat, schimba totul etc. peste noapte ea a stat numai peste plapuma, ca e mai calduroasa ca noi, a mai dat sa vomite de vreo 2 ori, dar numai apa. Apoi s-a trezit, si a cerut APA. Era cam caldutza, m-ambucurat ca a baut 150ml de apa. Acum i-am dat lapte, 150ml, si e in verva- deci mergem la graaadinitza.
Stiu ca copiii mai varsa, se agita, etc. - is copii.Dar tare m-am speriat de am luat-o in pat cu noi, si mai ales tati nu a zis CONTRA!!
Nici nu aveam nic in casa, nici nu stiam la 23 noaptea ce sa ii dau, m-am si acuzat ca am stat maai mult la munca, ca s-au ttrezit americanii si chat-uri si ca daca eram langa ea poate o opream sa manance tort - ca soacra mea le gateste mai grele etc.

ieri a fo ziua lui Nicooradea, La multi multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de puii tai!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
Cu intarziere spun si eu Nicooradea, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Cleo, imi pare rau de Maruca cea bolnavioara, bine ca s-a intremat acum.

Reallaura, mai dar ce muscacios ai tu acolo. E clar ca vrea atentie numai pentru el, nu vreau sa ma gandesc ce gelos va fi cand va veni Ilinca....

Fug sa pun la fiert niste legume pentru o salata boeuf si ma intorc.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, imi pare rau sa aud ca inca va pun bete in roate cu casuta. Offf....dar aia de la circulatie ce treaba au deocamdata? Eu nu cred ca raspunsul e la ei, dar nu strica sa va duceti si peste ei....poate grabiti un pic lucrurile. Si totusi, nu e mai putina bataie de cap daca va ganditi la un apartament?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput