Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, am inteles! Eu ma gandeam ca daca e aproape de casa te poti baza totusi pe socri in caz ca vreodata nu o puteti lua voi pe Eva...Cu casa ati mai facut ceva?
Ai dreptate, unde or fi socrate, iulia, melly, magnetism de nu mai dau nici un semn?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Foarte bun site-ul, Ylari...in cautarile mele am mai dat de el dar uitasem....
De ce aveam eu impresia ca tu lucrezi in Pipera? ma si miram de ce vrei gradi in Romana...si acum in ce zona o sa cauti?

Mi_bebelina, wow asa de mult doarme? pana acum o luna si Cris dormea pana pe la 10-11 (si eu cu ea) pentru cas e culca numai la miezul noptii...dar acum la 9 deja e terminata de somn si dimineata la 7-8 e in picioare...dar e meritul lui tati...eu nu reuseam s-o culc

Mihaser, felicitari lui Eli pentru acomodarea usoara...Doamne ce bine ar fi ca pentru toti sa fie asa usor...

Cred ca o sa ies si eu pe afara...din cate am vazut la meteo, e ultima zi frumoasa din saptamana asta...iar vine iarna, sper ca pentru ultima oara pe anul asta....

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Ylari f frumoase florile si croseturile! Am salvat si eu linkul tau cu gradi

Si sa ma laud si eu atunci cu Mix Floral de la sotul meu.
Chiar mi-a facut o surpiza, insa nu m.as fi suparat daca venea si fara nimic

Desiree, si Annika e micuta - 84 cm.
Da eu zic ca e o inaltime normala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna ziua!

Ylari f frumoase florile si croseturile! Am salvat si eu linkul tau cu gradi

Si sa ma laud si eu atunci cu Mix Floral de la sotul meu.
Chiar mi-a facut o surpiza, insa nu m.as fi suparat daca venea si fara nimic

Desiree, si Annika e micuta - 84 cm.
Da eu zic ca e o inaltime normala

Adriana, foarte frumos buchetul

Legat de inaltime, si la Annika si la Victoria e pe medie, conform graficului asta, de exemplu: http://www. parinti .com/modules.php?name=Grafice (fara spatii, bineinteles)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna fetele!

Am primit si eu un buchet de trandafiri din aceia rosu inchis, catifelati. Noroc ca le-am facut poze aseara si i-am mirosit, ca azi dimineata se tuflisera de tot. Nu stiu ce le fac la piata sau la florarie de stau asa tepeni, iar acasa se inmoaie, ca nu e prima data cand patesc asta. Eu am noroc ca lui Costi ii place sa-mi aduca flori si il invata si pe Andrei tot asa

Miha, ce bine ca Eli s-a acomodat asa usor si repede!

Ylari, Adriana, tare frumoase si florile voastre

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Harta aceea cu gradinitele este total incompleta si cred ca si foarte veche. M-am uitat in zona unde locuiesc eu, gradinita lui Andrei nu este trecuta, si este veche de 5-6 ani. Si apare o gradinita de care eu n-am auzit de cand stau aici in cartier. Iar in zona mai sunt si alte gradinite netrecute pe harta. Asa ca nu va bazati pe ea.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana foarte frumoase florile scumpa!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Ylari, am inteles! Eu ma gandeam ca daca e aproape de casa te poti baza totusi pe socri in caz ca vreodata nu o puteti lua voi pe Eva...Cu casa ati mai facut ceva?
Ai dreptate, unde or fi socrate, iulia, melly, magnetism de nu mai dau nici un semn?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Chiar acum e Iuby la primarie, astept vesti.
Maine sper sa vizitez 2 dintre gradinite. Am vorbit deja si mi-a placut cum am comunicat. Ramane sa ne si cunoastem, pregatesc acum lista cu intrebari.
Am sters mesajele cu linkul acela sa nu induc lumea in eroare.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi de afara...a fost extraordinar de frumos si de cald...Cris a fost in culmea fericirii, voia sa se cocoate peste tot, s-ar fi jucat cu toti copii...mi-a scos limba de-un cot...
Acum a cazut lata...am si sarit peste masa de pranz...dar a bagat un bibi la ghiozdan...
Mai fetelor, dar la cat de cald a fost, (aproape) toti copiii erau infofoliti, cu caciuli groase si unii cu fular la gat...mie-mi venea s-o dezbrac pe Cris din geaca dar mi-era si jena sa nu fac asa o nota discordanta...dar oricum am descheiat-o la geaca si statea cu ea atarnata asa de maini mai mult...si culmea ca nu erau numai cu bunicile copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si noi am fost afara, Delia a si papat un pic de ciorbita si cand i-am zis sa mergem la nani..a si fugit in pat...si eu care voiam sa sarim de somnul de dupa-amiaza ca mi-e ca la noapte are chef de joaca....

Ylari, ce vesti ti-a dat Iuby? Sper sa fie de bine!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput