Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata!
la toata lumea
Eu caut gradinite (altele) ca se muta sediul unde lucreaza acum sotul si ne-a dat peste cap. Bine ca am aflat din timp.
Of...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!

Ylari, multumim de cafeluta! Foarte frumoase crosetaturile, la fel si florile. Acum, daca tati te-a vazut asa fericita, poate iti cumpara mai des! Si mie imi cumpara flori multe mai la inceput, acum mai rarut, dar tot imi cumpara…Anul asta am primit prajituri de la Agapitos, de ziua mea mi-a dat deja o perche de cercei si un colier cu swarowski…astept acum 8 martie.

Alish, mai potoleste-te mai cu ridicatul, cu mutatul mobilei….e timpul de odihna!

Simonacip, ma bucur mult ca ti-au iesit analizele bune!

Desiree, asa este, Delia papa laptic, insa am tot citit ca laptele constipa sin u prea vreau sa ii mai dau……oricum acuma nu ii mai dau lapte simplu, cid oar amestecat cu caisa sau piersica blenduita, cu pruna nu merge…Aseara la culcare a baut 500 ml lapte, la 5.20 a mai baut un bibi de 250 ml, si pe la 7.00 inca unul. I-am dat asa ca inca nu era treaza complet si am preferat sa nu se trezeasca totusi ca altfel toata ziua e maraita…off, dar stiu ca nu e bine.
Foarte frumos ca daddy te surprinde cand nici nut e astepti cu floricele!

Luminel, ce-as vrea sa pape si Delia macar un sfert de banana, nu jumatate….

Doloress, succes la bb2!

Fug sa bucataresc ceva pana mi se trezeste mandra....pe la 11 asa, daca are stomacul plin, acum doarme pana la mijlocul zilei.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Mi_bebelina, wow ce frumos, sa le porti sanatoasa!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata!

fetele va multumesc din suflet! sunt foarte fericita...eli e ca la ea acasa la gradi...nu a varsat o lacrima, nici ieri, nici azi...a papat tot...a papat si acasa ... sunt foarte happy!

sotul si cri ne-au dat ieri martisoare si narcise...sunt tare dragute, dar cel mai frumos cadou a fost gresia si fainta ...sunt superbe! Maine e baia gata...abia astept!

ylari...florile sunt super, dar cu strunfii m-ai omorat

va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

neata!

va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Multumesc, vai de mine si eu sunt terminata dupa ei Ii tineam la mama ca acolo e mai mult loc, dar era sa mi-i fure nepoata-mea, asa ca i-am adus aici
Pe bune, mi-a mai furat literele magnetice de la Danonino si mi-a fost rusine sa deschid subiectul cand le-am vazut la ei acasa... Asa ca am ramas fara ele. M-am invatat minte si nu mai las la mama chestii de-astea...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor care sunteti din Bucuresti, dupa lupte seculare am descoperit un site in care pe harta bucurestiului sunt marcate gradinitele exact pe strazile unde se afla. Asta m-a ajutat pe mine enorm si este de folos celor care cauta gradi intr-o anumita zona. Foarte tareee!!!! Sper sa se vada linkul, daca nu vi-l dau pe PM.
Pupici

www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta bucuresti~pdi-gradinite" target="_blank">Localizare gradinite pe harta

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ylari, chiar voiam sa te intreb: De ce vrei tu ca gradi sa fie in apropierea serviciului lui Yubi? N-ar fi mai usor sa fie in apropierea casei?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaser wooow....bravo Eli, ma bucur enorm, visul meu!!

Ylari multam d eharta, chiar ca e super utila!

Fugim afara!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

neata!

fetele va multumesc din suflet! sunt foarte fericita...eli e ca la ea acasa la gradi...nu a varsat o lacrima, nici ieri, nici azi...a papat tot...a papat si acasa ... sunt foarte happy!

sotul si cri ne-au dat ieri martisoare si narcise...sunt tare dragute, dar cel mai frumos cadou a fost gresia si fainta ...sunt superbe! Maine e baia gata...abia astept!

va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Ma bucur ca a mers usor acomodarea lui Eli la gradi! S-o tina tot asa!
Super "martisoarele"!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Lorich, plimbare placuta! Noi inca facem nani, asa puturoase suntem!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor care sunteti din Bucuresti, dupa lupte seculare am descoperit un site in care pe harta bucurestiului sunt marcate gradinitele exact pe strazile unde se afla. Asta m-a ajutat pe mine enorm si este de folos celor care cauta gradi intr-o anumita zona. Foarte tareee!!!! Sper sa se vada linkul, daca nu vi-l dau pe PM.
Pupici

www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta bucuresti~pdi-gradinite" target="_blank">Localizare gradinite pe harta

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ylari, chiar voiam sa te intreb: De ce vrei tu ca gradi sa fie in apropierea serviciului lui Yubi? N-ar fi mai usor sa fie in apropierea casei?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Iubita pai noi stam in Crangasi, eu lucrez in Berceni si nu am masina. Asa o duce Iuby dimineata in drum spre servici, daca e ceva sa poata ajunge imediat sa o ia si oricum drumul meu spre casa (cu metroul) trece pe acolo, as putea trece si eu sa o iau daca nu poate el vreodata. Daca ar fi aproape de casa n-ar avea cine sa ajunga repede la ea daca se intampla se fie nevoie.
Lorich, si la tine m-am gandit cand am gasit-o

Fetelor, mie imi e dor de socrate, melly, iulia, magnetism... haideti fetelor, mai dati o raita pe aici sa ne mai povestiti de voi si frumusetile voastre mici!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput