Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ce as mai face si eu o mana de urzici (ptr Eva)!!! Dar n-am cum sa ajun la piatza Greu nene, greu la noi...
Aseara am facut peste cu brocoli (fiert + unt + oleaca de usturoi) a papat fata de a rupt. Asta ca sa mai schimbam idei de meniuri. Combinatia asta o fi ok? Haide mai ca nu poti nici chiar asa sa te revolutionezi cu totul. Pai ce-i mai bun ca un mic cu cartofi prajiti + bere? Hai sa v-aud Si dupaia o tolaneala de dupa amiaza? Nu ma intelegeti gresit... si eu vreau sa mancam sanatos si chiar gatesc asa (sau incerc) perioade lungi, dar asa trantesc la un moment dat o friptura de-aia nesimtita cu sos si cu un piure, o salata si (dupa cum spuneam mai devreme) o berica de ma intreb ce o fi fost in capul...........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Auzi, cum au copiii tantrumuri, asa tre sa avem si noi iesiri culinare de atea, nu? Ca daca nu, devii prea frustrat si te afecteaza. Eu cred ca orice combinatie proastra ca si orice E alimentar nu face rau daca nu e mancata zi de zi, nu?

(cred ca e foarte ok combinatia de brocoli, chiar se poate adauga si carne la asta)

Eu nu vreau sa ma revolutionez/reinventaez dar prefer sa stiu ca e greu si sa incerc macar partial sa fac ce trebuie decat sa ignor si sa ma imbolnavesc pe mine sau pe ai mei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
eu sunt de parere ca tipatul poate face la fel de mult rau, incerc sa-l evit la fel ca si pe bataita; stii de ce zic? am obsevat ca cele mai ciudate reactii le are daca tip la el - are o fatza panicata, mor de rusine in secunda doi, ca-i fac asa ceva, il vad ca e afectat si sufera si mi se rupe sufletul!!! Atata pot sa zic, Doamne ajuta-ma, urasc si asta cu tipatul!`

+1

Da' tu nu stii ce "tzipat" are Simonix . Mor de ras numa' cand pun impreuna in aceeasi propozitie tzipat si Simonix. Defapt e mai degraba un soi de ridicat vocea, o chestie mai degraba imperativa decat efectiv un tzipat sau urlet. O sa o inregistrez o data sa auda si ea la ce zice asa .

Eu ridic vocea la Lorelei, si stie ca aia nu e de bucurie. Nu tzip si nu urlu.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cristi n-are nici o treaba daca tip la ea (si eu tip, nene)...dar daca tac-so doar ridica vocea, imediat se potoleste...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

mi_bebelina la multi ani cu multa sanatate si bucurie! Poate ii faci si tizei ceva surior!

Ma bucur ca Scortisoara e pe cale sa aiba frate/surioara! Sper sa se intample acelasi lucru si cu Eva, dupa ce rezolva mami si tati cu casa!

Simo cu fetita ce faci? Mai lucrati?

pup

Mergi la inceput

Esme misi ca-ti faci timp sa scrii, sincer! Trist, trist, trist, dar asta e, trebuie sa rezolvam noi! Super amuzanta ai fost cu cadavrele , ca sunt mai de treaba, sau cum ai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Aoleu..Luminel cate are pe ea?!?! hhihihi ea si le-a pus?
Robert nu mai poate fi lasat in pampers ca si-i scoate si-i analizeaza.

are o camasutza de noapte peste pantaloni si bluza...ea mi-a cerut s-o imbrac si n-a mai vrut sa i-o dau jos...asa a stat toata ziua

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

cri se trezeste noaptea...si urla...te miri de ce...daca se tipa mai tare urla...eu m-am dus cu telefonul i-am explicat ca m-au sunat de la politie si daca mai urla vor veni la usa...ca vecinii nu sunt obligati sa-i suporte lamentarile nocturne...si s-a calmat rapid...s-a culcat la loc.

lumi si eli isi pune si cate 6 sosete...apoi se chinuie sa le scoata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Lorich, ma facusei curioasa cu cartea, da dupa ce ai pus combinatii nesanatoase, mi-a trecut
Nu prea inteleg eu cum sta treaba, de fapt mi se pare imposibil sa respecti regulile astea.

Adica carne nu trebuie sa mananci nici cu cartofi, nici cu paste si nici sa fie facut vreun sos din produse lacatate (adica iaurt sau smantana sau unt ).

Intrebare: voi la supa de gaina nu lasati si carnita inauntru?
Noi lasam si carnita de la carnea fiarta si de multe ori punem fideluta in supa. Deci paste+carne -wrong ... hmmm

Apoi cereale care sa nu fie dulci si imbracate cu fel de fel de chestii zaharoase, inteleg, da' de ce sa nu fie mancate cu iaurt sau lapte (ma rog lapte de soia e permis)? nu mai inteleg -- chiar mi se pare aiurea, inseamna ca noi MANCAM TOTAL NESANATOS!

Fii draguta si pune si niste combinatii sanatoase, poate gasim si noi vreuna care sa ni se potriveasca

Adriana

Mergi la inceput

Adriana am un film despre food-ul din america si toata soia e modificata genetic...eu nu consum soia!...se numeste food.inc.limited...e super filmul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna ziua!

Lorich, ma facusei curioasa cu cartea, da dupa ce ai pus combinatii nesanatoase, mi-a trecut
Nu prea inteleg eu cum sta treaba, de fapt mi se pare imposibil sa respecti regulile astea.

Adica carne nu trebuie sa mananci nici cu cartofi, nici cu paste si nici sa fie facut vreun sos din produse lacatate (adica iaurt sau smantana sau unt ).

Intrebare: voi la supa de gaina nu lasati si carnita inauntru?
Noi lasam si carnita de la carnea fiarta si de multe ori punem fideluta in supa. Deci paste+carne -wrong ... hmmm

Apoi cereale care sa nu fie dulci si imbracate cu fel de fel de chestii zaharoase, inteleg, da' de ce sa nu fie mancate cu iaurt sau lapte (ma rog lapte de soia e permis)? nu mai inteleg -- chiar mi se pare aiurea, inseamna ca noi MANCAM TOTAL NESANATOS!

Fii draguta si pune si niste combinatii sanatoase, poate gasim si noi vreuna care sa ni se potriveasca

Adriana

Da!! Stiu!! Dar ce sa-i faci??? omul explica ce si de ce... Io ma gandeam ca n-am mancat cum trebuie niciodata in viata mea!
Oricum "combinatii proaste" afecteaza digestia, deci digeram mai greu, mai balonos, doar pe termen mai lung cica te pot imbolnavi.

hai ca incep un nou mesaj cu combinatii sanatoase

Mergi la inceput