Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 7
lili_a spune:
Seara buna!
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Many si Lili inteleg ca e foarte serioasa relatia piticutilor vostri.Bravo! mamicile frumoase si copilutii dulci foc. |
Da, Shtephy, se contureaza o idila in toata regula, sint curioasa cind s-or vedea si treji Sa-l vezi pe Vadutu cum a venit el cu martzi-elfantzel si cu florlicica (vorba Ramonei C) la noi,m-am topit. In parc era frigulet da a fost frumos
Kreliutz am tras cu okiu la pozicile tale, ce scump e tzutzupidu si ce moaca de baietel are
Dankutza tare frumos povestesti, ce bine ar fi sa fie mai multe cadre didactice ca tine. Foarte tari bombonelele bebelus
monica80 saraca de tine, sper sa te insanatosesti repede
of, ma striga
revin
mami de Mariuca
laviniablaga spune:
Revenit si noi din plimbare!!! Rares a dormit tot timpul...a deschis ochisorii cand mai aveam 100 de m pana acasa...si s-a holbat din carucior la tata`so care era mandru ca se uita fiu`so la el cu atentie!
Acum se chinuie sa isi tina inelul de dentitie in gurita...
Monis, ma bucur ca ai postat!
Dankutza ce zi frumoasa ai avut!Bv!
Maia Teodora...Rares iti trimite cu drag un martisor
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
plateea spune:
ionelamaria
daca ma apuc de povestit de soacra, umplu paginile si capitolele pana fac spam... am promis ca nu o mai bag atata in seama, si imi bag picioarele.
infacolul... nema efect. la fel ca: espumisan, bonnisan, colic baby, baby calm, baby drink, seminte de marar, miere cu nuca, etc...
la mamici si la bebici!
o seara buna!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
krelia spune:
ma bucur ca v-a placut zambilica lui Rares si va multu' pentru comentariile de la pozuci.
mariucasara - eu nu alaptez la tzitzi, insa am decis sa nu i-l fac....
monica - Doamne ajuta sa se termine cu necazul asta!
lavi - si eu am incercat sa-l fentez pe fi-miu cu un inel dintr'asta....dar..n-are nici o treaba....tot suzi si degetele sunt mai bune..
cuscrix, ionela - sa fi revenit si la noi colicii...oare? ca si Raru meu azi a fost tare marait (de fapt, ca mai toate zilele de o perioada incoace)...si a plans din senin...si s-a linistit numai la mine in brate...
(si cu toate astea...per total, zau daca nu-mi vine sa spun ca am totusi un copil cuminte..)
dankutza, bine te-ai intors la munca si Doamne ajuta cu mamii tau!
ralu_seby - si eu ma gandesc..deocamdata cu retinere la Prevenar. M-ar convinge cazurile pe care le-am avut in familie...cu toate ca bolile alea nu se mostenesc...insa, stiind ce nasoale sunt.....Pediatra ne-a zis ca ne mai gandim....
A_driana - ce bine ca ati avut vreme...aici a fost urat. Sanatate iti doresc!
many - ..ai fost o curajoasa mie nu mi-a venit sa-l scot nici macar pe balconetti...
ionela, apropos de soacre...eu am primit de la a mea o bratara-martisor de care zici tu ca a primit Mihnea ]...Raru meu de ceva vreme isi scoate singur suzi din gurita....daca ar pute asa si-o puna si singur.....ce bine ar fi ....dar el, se pune pe smiorcaiala
stephy, monis, Diana -
lilisoru' - sa mai tragi cu ochiu'...ca mai pun si eu noutati, cand mai am timp
pup si restul fetelor...duty calls!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui plateea infacolul... nema efect. la fel ca: espumisan, bonnisan, colic baby, baby calm, baby drink, seminte de marar, miere cu nuca, etc... la mamici si la bebici! o seara buna! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Plateea, sper ca nu i-ai dat lui bebe miere! Ca nu e voie pana la un anisor! Mierea poate contine anumite bacterii care conduc la botulism! Noua colicii ne-au trecut cu SabSimplex si cu Debridat!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
ralu_seby spune:
Iubiteleee, am adaugat poze de la botez la semnatura
Matei a inceput sa rada de-a binelea..si sa tipe din cand in cand
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Iubiteleee, am adaugat poze de la botez la semnatura Matei a inceput sa rada de-a binelea..si sa tipe din cand in cand pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
vazut poze...dat comentarii...am vazut ca v-ati chefuit tare!
vias spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Iubiteleee, am adaugat poze de la botez la semnatura Matei a inceput sa rada de-a binelea..si sa tipe din cand in cand pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
o familie foarte frumoasa....iar tu mamicooo...frumusica foc...si tinerica....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
many_bani spune:
Frumoase poze, petrecere pe cinste.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
ali762000 spune:
LA MULTI ANI ! Broscuta si Cristinica
LA MULTI ANI si fulgusorilor.
Sa aveti parte de o primavara frumoasa si sa va bucurati de ea impreuna cu fulgusorii vostri.
Noi azi am avut o zi foarte rea am avut dureri de burta (colici), am tipat de am ragusit de durere abia ne-a trecut sunt terminata am stat cu el in brate de m-a durut coloana.Acuma doarme saracutul dus ma duc si eu imediat la sa apuc si eu cateva ore de somn.
Raportez am 58kg. si sa mai completati la pagina de start: apgar 10 si cezariana la 39 sapt.
ALI