Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lavinia... nooo way... mierea e pt mine. leac de la o baba din piata. cica trec colicile daca mananca mama o lingurita de miere cu nuca pe stomacul gol. colicile nu trec, da e buna pt constipatie
da, si debridatul e pe lista aia lunga de inutilitati...
doar colieful a mai ramas netestat, dar e si 80 d lei. plus ca nu prea i-as suplimenta lactaza. daca apoi se obisnuieste si nu o mai sintetezeaza organismul lui cum trebuie?

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA ce ma bucur ca mama ta e bine. Frumoasa primire ai avut la servici. E un sentiment minunat. Am lucrat si eu ca educatoare si profa de engleza...iar ochisorii sinceri ai copiilor parca ma topeau..

RALU_SEBY mi-a placut rochitza ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ralu - sa va traiasca prichindelul

Diana, Shtephy, Lavi sarumana de comentarii

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ralu_seby, am avut o limbarnita la pozele tale.......sper sa nu te supi

cu ocazia asta, am mai pus vreo 3 poze....cum doarme Raru

Diana, stephy, Camy, Lavi -

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

KRELIA pupam falcutzele lui Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

diana, plateea, aveti un PM de la moi.
ralu, vazut poze, frumos strumfulul, de mamica nu mai vb...ce sexy esti cu fusta aia mulata...

eu nu pot scrie multe, sunt ultra mega obosita dupa ce am facut si io azi pe eroina, desi fiind dupa o criza nasoala de aseara.
va pup.

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bomba cu efect intarziat!
Monis m-ai pus pe ganduri cu borcanelele de mancare. Eu sunt total impotriva lor, dar nu m-am gandit ca leguma pe care o iau din piata este ultratratata si practic diferenta intre borcanel si mancarea de casa este decat ca este proaspat facuta. Ca nu mai sunt sigura nici de asta. PAna acum puteam sa jur, fara borcanele, dar acum....

Apropo fetelor, cand vom incepe diversificarea si avem si noi nevoie de o pasare de tara (eventual oua) pt bebe, de unde cumparam noi, cele din oras, fara rude pe la tara? Se gaseste pe undeva? CA pretul nu conteaza pt bebei nostrii. Ma gandesc sa ma informez de pe acum, ca acusi bate la usa diversificarea. Mi-a spus o mamica ca pt inceput imi trebuie cam un pui/gaina pe luna. Trebuie portionat si bagat la congelator in pugute. SCoti cate o bucata si o faci lui bebe. Mama asta, imi spunea ca ea ii da fetitei o zi pui, o zi vita, o zi peste si apoi reluam.

Asta ca sa vedeti la ce ma gandesc eu acum in loc sa fac planificarea...

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

raluci, am avut o limbarnita la pozele tale.......sper sa nu te supi

pupam raresu, nu pot sa pun acolo comenturi, insa tu ai comenatat pozele lui ralu nu ale mele

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, ca sa vezi ce varza e in creierii mei

nu-i bai....ca merg si comentez la pozele tale...ete acushik ....ca tot doarme Raru' de 3 ore....si tare mi-e ca iar ramane nespalat pe corp....cum spuneam si alta data....bine ca macar putza e curata

EDIT - EXECUTAT!

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

pupam raresu, nu pot sa pun acolo comenturi, insa tu ai comenatat pozele lui ralu nu ale mele

Poze BUBU

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Citat:

eh, ca sa vezi ce varza e in creierii mei

nu-i bai....ca merg si comentez la pozele tale...ete acushik ....ca tot doarme Raru' de 3 ore....si tare mi-e ca iar ramane nespalat pe corp....cum spuneam si alta data....bine ca macar putza e curata

EDIT - EXECUTAT!

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

Poze BUBU

_

Muhammad Ali

Poze BUBU

Mergi la inceput