Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
Lidia
dankutza
NB fetele, am plecat la...."somn" (a se citi veghe langa cupkil, ca se foieste a trezeala)
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Apropo fetelor, cand vom incepe diversificarea si avem si noi nevoie de o pasare de tara (eventual oua) pt bebe, de unde cumparam noi, cele din oras, fara rude pe la tara? Se gaseste pe undeva? CA pretul nu conteaza pt bebei nostrii. Ma gandesc sa ma informez de pe acum, ca acusi bate la usa diversificarea. Mi-a spus o mamica ca pt inceput imi trebuie cam un pui/gaina pe luna. Trebuie portionat si bagat la congelator in pugute. SCoti cate o bucata si o faci lui bebe. Mama asta, imi spunea ca ea ii da fetitei o zi pui, o zi vita, o zi peste si apoi reluam. Asta ca sa vedeti la ce ma gandesc eu acum in loc sa fac planificarea... |
Daca stati prost cu stomacul nu cititi.
pai sa stii ca eu nici in produsele de la tara nu cred. Am vazut femei care scuipa in palta inainte sa mulga vaca, adauga apa si faina in smantana, branza e plina de par si e amestecata cu o mana nespalata, gunoiul sta in curte si e numai bun pentru masa gainilor, puii sunt crescuti cu glucoza ca sa creasca mai repede, oalele pt scopt laptele de branza sunt uneori spalate si nu v-ati dori sa vedeti cum arata, vasele in care spala sunt mizerabile de nu le mai stii culoarea... si lista poate continua. Eu una, nu as cumpara de la nimeni necunoscut ... mai bine d-astea din supermarket, ca-s facute in culturi mari si nu sta nici naiba sa le baloseasca. Ca sa fiu si mai explicita: eu am matuse la tara, bunici am avut la tara si am stat in copilarie la ele ( de la una mancam, la una nu voiam sa raman ca erau vasele murdare) si soacra mea sta la tara... dar de la ea nici nu mai gust mancarea dupa ce am intrat in bucatarie.
Unchiul meu are ferma la tara si sa stiti ca toti cei care merg la piata folosesc erbicide si ingrasaminte... e un mit asta cu gaina de tara si morcovul din gradina. Diferenta e ca gaina de tara a mai vazut si iarma ( dar nu toate, unele stau intr-o curte mica si batatorita si se hranesc doar din combinate) si carnea lor fierbe in 1000 de ani, e mai grasa si ramane vesnic tare...
Na... acu' dati cu rosii... dar eu chiar nu stiu cu ce voi hrani copilul
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Daca stati prost cu stomacul nu cititi. pai sa stii ca eu nici in produsele de la tara nu cred. Am vazut femei care scuipa in palta inainte sa mulga vaca, adauga apa si faina in smantana, branza e plina de par si e amestecata cu o mana nespalata, gunoiul sta in curte si e numai bun pentru masa gainilor, puii sunt crescuti cu glucoza ca sa creasca mai repede, oalele pt scopt laptele de branza sunt uneori spalate si nu v-ati dori sa vedeti cum arata, vasele in care spala sunt mizerabile de nu le mai stii culoarea... si lista poate continua. Eu una, nu as cumpara de la nimeni necunoscut ... mai bine d-astea din supermarket, ca-s facute in culturi mari si nu sta nici naiba sa le baloseasca. Ca sa fiu si mai explicita: eu am matuse la tara, bunici am avut la tara si am stat in copilarie la ele ( de la una mancam, la una nu voiam sa raman ca erau vasele murdare) si soacra mea sta la tara... dar de la ea nici nu mai gust mancarea dupa ce am intrat in bucatarie. Unchiul meu are ferma la tara si sa stiti ca toti cei care merg la piata folosesc erbicide si ingrasaminte... e un mit asta cu gaina de tara si morcovul din gradina. Diferenta e ca gaina de tara a mai vazut si iarma ( dar nu toate, unele stau intr-o curte mica si batatorita si se hranesc doar din combinate) si carnea lor fierbe in 1000 de ani, e mai grasa si ramane vesnic tare... Na... acu' dati cu rosii... dar eu chiar nu stiu cu ce voi hrani copilul Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Mama Ionela, ce ai spus-o pe limba mea!!! Exact asa este. Majoritatea celor de la tara, pun de ani buni ingrasaminte la toate leguminoasele, "ca vecina din deala asa a facut si uite ca ale ei nu au viermi si ce mari cresc", puii din momentul cand ies din clocitoare(din aia electrica normal) e crescut numai cu chimicale la sac de 10 kg.... la noi nu mai prea e nimic bio, doar mitul a ramas asa. Cea mai trista veste e ca ei nu isi dau seama ce fac si sustin ca is din astea de casa, crescute de noi si nu tiu cat de rau le face la toate pumnul ala de ingrasamanu pe care sa il grebesc sa il imprastie imediat ce anunta astia pe la tv ca e anunta o ploaie, sa intre mai repede in pamant.....
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
prffffoai...nu is in stare a corectez ce am scris mai sus, isi face vinul fiert efectul . E prima gura de alcool pe care am pu-o in gura din martie 2009 cand am aflat ca is .
Ma bag la somn sa visez frumos.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
ralu_seby spune:
Ionela, Ramona, din pacate putine legume si fructe mai pot fi considerate "bio", chiar provenind de la tarani. Nici eu nu stiu cum vom face..
VA MULTUMIM F MULT PT COMMENT-URILE SI GANDURILE FRUMOASE DE LA POZICI !!! :* :* :* (intr-adevar eu am 1.60m, iar sottul 1.95m..ne-am cautat pana ne-am gasit
Ma bag la somnic! Pupici!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
simonette spune:
Buna seara....
iaca intru inaite de a inchide okii sa:
Va trimit macar virtual cate o frezie din partea putzulicilor si din partea mea sa aveti o primavara insorita atat in suflet cat si in toate sensurile!!!
Raportez 77,9 kg dimineatza si acum pe seara 79,8
La multi ani sarbatorotelor si sarbatoritilor de astazi!
Poate maine am o zi mai lejera sa pot intra si eu ca omu..........alergam pe la scoli sa gasim locuri sa-i inscriem pe cei doi ca daca ne-am mutat e si asta o problema acum!
Noapte buna tuturor!
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
coquelicot spune:
Neatza si de la noi.
Sa avem o primavara frumoasa!
in primul rand, urari speciale pentru Santiagul nostru special.
Eu in weekend m-am distrat cu aranjamentele pentru botez.In rest, suntem prin preajma dar stau mai mult pe afara cu bbko.
Simonette- ce ma bucur ca ai reaparut
Pup si sarbatoritele de ieri, Cristinica si Broscuta
Flavours - uite si aici un link cu gimnastica. Desi apare acolo specificat ca gimnastica la bb trebuie facuta din a 3 -a lunq, lucru aiurea, dupa mine, mai ales ca in perioada asta vrei sa ii stimulezi motricitatea pentru ca el nu se misca atat de mult. Eu am inceput de cand am venit acasa cu piticul.
Stephy - ca ma intrebai de jucarii: am gasit un www.pampam.ro/Jucarii-dupa-CATEG0RII-Jucarii-Creative-c-272.html" target="_blank">site cu jucarii si jocuri mai interesante, mai ales pentru copilasi mai mari ca Stefita ta draga.
Eu am comandat www.amazon.co.uk/Lamaze-Spin-Explore-Garden-Gym/dp/B000I2MRHE/ref=pd_sim_by_6" target="_blank">dracia asta de pe amazon.
In general, jucariile Lamaze mi se par interesante. La noi, am vazut ceva la Miniblu.
Am vazut si super fulgusorii martisor Maria si Bubu de Lili si Raluci. Sper sa nu fi ratat ceva, daca da, nu a fost cu intentie.
Diana - Cum e slingul? Ti-a iesit?
Intreba Marijan cum sa faca piticul sa nu mai tipe. Si Mateiutz tipa. A descoperit asta de curand si nu mai scoate combinatii de vocale ci tipa cat poate de tare si face ploita, nush cum sa ii zic altfel. Pana si nenea Caprarau spune ca tipatul e semn de sanatate. Eu ma distrez copios si mor de dragul lui cand face asa.
Pup U all, fara exceptie
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
laviniablaga spune:
LA MULTE LUNITE FULGUSORILOR NOSTRI DRAGI:
5 LUNITE:
David Andrei de Miany75
4 LUNITE:
Iulian de Monis
David de Dana n.
SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!PUP SI MAMICILE VOASTRE!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
vias spune:
Buna dimineata
cu diversificarea, noi am cumparam pui si ii crestem in curte la firma sotului...au grija muncitorii de ei....voi, nu cunoateti pe cineva care are spatiu si ar putea sa va tina cativa pui?????
De la cineva stiu si eu ca ii dadea copilului sa manance asa:
Luni - ficatel de pui pe gratar
Marti - galbenus de ou (cred ca asta se da copiilor)
Miercuri - peste
Joi si Vineri -carne de pui
Sambata si duminica - carne de vitel (manzat)
si se relua...e o idee care mie mi-a placut si pe acre o voi urma..
Si acum, ca doarme piciul meu, merg sa fac ordine prin casa..
O zi buna!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE