Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 6
dankutza spune:
Ralu momentele pe care le traim, noi, cele care suntem profe, educatoare, invatatoare sunt unice. Uneori ai o zi, din aia de cacao. Vii la scoala cu problemele dupa tine. Cand vezi ca aleraga spre tine, cativa copii si spun cu toata sinceritatea ca te iubesc, ca ti-au simitit lipsa, iti ureaza o zi buna, uiti de toate (si de al enspelea test negativ de sarcina dupa o inseminare, si de cearta cu sotul si de... si de... Eu, cred ca noi suntem binecuvantate. Din cate stiu eu si Ionela , Simina , Na-bo sunt cadre didactice. Daca nu cumva si Andre sper sa nu gresesc, dar tot ii dau o floricica.
Astazi, mi-am adus aminte de ce m-am facut profa. Bucuria sincera din ochii copiilor este de-a dreptul fantastica. Pur si simplu, simti ca te iubesc si ca reprezinti mult pt ei. Anul trecut, ama avut 2 fetite care imi spuneau mama. Ziceau ca eu sunt mama lor de-a doua, mama de la scoala. Si eu in timpul asta, numar testele negative.
M-a apucat asa un sentimentalism ceva de speriat. In primul rand, simt o usurare fantastica ca mama e bine, ca operatie e una reusita. Am uitat sa va spun ca dr nu ne-a luat nici un ban. Pt ca sora-mea e medic, de aia nu i-a luat. Dar nu e problema, ca mana a doua si anestezista, asistentele, infirmierele nu au avut greturi. Oricum, urmeaza sa ne recuperam fata de dr cu o sacosica destul de scumpa (parfumel, whiskey...) A iesit ala ca o lamaie stoarsa din operatie. Va dati seama? 6 ore sa stai in picioare si sa te chiorasti la mm?
SA continui cu sentimentalismul. Anul trecut "stiam" ca o sa raman garvida in martie. Nu stiu cum, dar eram sigura. AM ramas gravida, fix in ziua de 29 martie. Atunci, a avut loc fecundarea. Stiu sigur. Deci, la mustata... Si a trecut un an. ... Nu-mi vine sa cred, ca martisorul meu scump doarme acum pe canapea. Si eu sunt martisor. Mi-a spus mama ca pe 1 martie, a fost ziua cand nu s-a ferit (ca doar nu avea cum sa se intample , dar s-a intamplat) Si ea e un martisor, ma refer la mama. SI binentels Zbuciumix este si el martisor. Deci, noi suntem 4 martisoare in casa.
Concluzionez cu "de abia astept sa se intoarca martisorul meme acasa" ..... si sa ma apuc de treaba, ca am de pregatit la stiinta materiale. Studiem "earth, sun and moon"
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
many_bani spune:
Am vazut ca Sensiblu a inceput sa comercializeze infacol si nu este scump, undeva in jur de 21 lei. Pe cine mai interseaza.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Uite aici bomboanele bebelusi cu lichior si cadourile pt Cezarica primite de la copii. Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
vai ce dragalasi copii tai
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
shtephy spune:
Many si Lavinia
Dankutza e minunat ce povestesti tu .Ma bucur mult pt mami a ta.
Krelia si Lylyana draguti foc baietii vostri cu zambilutele
Many si Lili inteleg ca e foarte serioasa relatia piticutilor vostri.Bravo! mamicile frumoase si copilutii dulci foc.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
many_bani spune:
citat din mesajul lui shtephy Many si Lavinia Dankutza e minunat ce povestesti tu .Ma bucur mult pt mami a ta. Krelia si Lylyana draguti foc baietii vostri cu zambilutele Many si Lili inteleg ca e foarte serioasa relatia piticutilor vostri.Bravo! mamicile frumoase si copilutii dulci foc. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
Daaaaaaaaaa au dormit foarte fericiti si linistiti
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
mariucasara spune:
citat din mesajul lui dankutza De ce nu cumperi doar Act-Hib? Asta este antihemofilisul (componenta lipsa din Tetarxim). LA sfatul Dianei am cumpart doar Act-Hibul, la pret de 60 lei. Dr combina in aceeasi seringa Tetraximul cu Act0Hibul si separat ii face Hevax (pt hepatita B). Pana la urma te costa doar 60 lei si pana ajungi la doaza 2, apare si Pentaximul la dr tau. Apropo, asta costa 160 lei la Helpnet si 134 la Meti Bals. Deci, Tetraxim + Act-Hib + Hevax = Infanrix Hexa. Primele 3 egal 2 intepaturi, ultimul egal o intepatura. AM vazut seringa. Are asa un ac subtire, de te miri pe unde trece serul. Pup, si sa iei deciazia cea mai buna pt puiul tau. De ce il faci pe cel pt hepatita A? Uite, ca eu nu ma-m gandit la asta! Pup again Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
Ca nu am stiut ca se poate asa. Multumesc de sfat. Intreb pediatrul daca e de acord sa facem asa.
Vaccinul contra hepatitei A il fac la recomandarea pediatrului fetitei. Mi-a recomandat sa il fac pentru ca indiferent de cat de atenta as fi e suficienta o fractiune de secunda sa bage mainile murdare in gurita sau sa ia ceva de pe jos si sa bage in gura. Fetita am vaccinat-o la un an si jumatate si nu a avut efecte secundare.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
ralu_seby spune:
Dankutza, si mai mult mi-a placut "povestioara" asta
Infacol se comercializeazsa la Farmaciile Dona si mai nou si la Sensiblu si Help Net. Noi folosim si suntem f multumiti de el.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
monis5 spune:
BROSCUTA si CRISTINICA, La Multi Ani! sa aveti parte numai de bine
Monica - sper sa gasesti o solutie sa scapi de nenorocitul ala de stafilococ . As vrea sa am cum sa te ajut... dar altfel decat cu o imbratisare... nu prea am cum.
eu acum 1 an, pe 1 martie mi-am facut testul pozitiv cu Iulianul-to-be, dar nu pot sa spun ca-mi amintesc cu mare emotie . Oi fi oare insensibila sau mult prea obosita?! ma intreb
Pup toate fetele si mai ales pe cele cu problemutze de sanatate, sa se rezolve repede si usor, sa aveti timp sa va dedicati copilasilor.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
DianaR spune:
Of, Monica imi pare rau! Totusi incearca sa privesti cu optimism, nu e un capat de tara, interventia e de mica amploare, anestezia e locala si antibioticul compatibil cu alaptarea. . Ar fi o idee buna cu vaccinul antistafilococic, trebuie sa te adresezi institutului de Igiena de la voi, sau Sanepidului, sau catedrei de microbiologie de la facultate.
Cu Lalu vorbesc eu in fiecare zi, merge zilnic la pansat, inca n-a scapat de tuburile de dren, continua antibioticul. S-a confirmat ca e Stafilococ...
Dankutza, super ce povestesti tu acolo! F frumoase cadourile de la copilasi! Ma bucur ptr mama ta!
adriana, dupa operatia de colecistectomie laparoscopica care se face in anestezie generala te poti ridica imediat ce iesi din operatie. Si deci te poti mulge chiar inainte si imediat ce iesi. Mai mult de 4-5 ore nu ar trece asa intre astea 2 mulsuri. Plus ca daca totul merge bine in 2 zile esti acasa.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
raluci_b spune:
Pt Maya cea ranjita din inima iti daruiesc primul martisor
Poze BUBU