Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 5
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Buna ziua! Sunt o mamica de ianuarie 2010 si as avea si eu o intrebare la voi mamici mai cu experienta. Doctorita de familie ne-a recomandat sa facem vaccinul Rotarix, dar eu nu stiu ce sa fac. Am citit prospectul dar nu m-a convins. Voi l-ati facut puiutilor vostrii? Au aparut reactii adverse? O primavara minunata va doresc si multa sanatate puiutilor! Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Noi am facut prima doza, nu au fost reactii adverse. Parerile sunt pro si contra. Nici acum nu sunt convinsa ca am facut bine, dar asta este, o sa facem si a 2-a doza.
Bafta
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
A_driana spune:
ne-am intors de la plimbare, ii o vreme super...l-am bronzat de david de numa, de parca i-ar lipsi culoarea
dankutza, ce primire frumoasa...
diana, multumesc fff mult pt informatii, esti o draguta
plateea, bun venit in ,,grupul'' meu de litiazice ...si eu sunt cu aceiasi pb, doar ca de 2 luni de cand am facut o colecistita acuta litiazica, fac crize saptamanal cu tot regimul de fierturi si carne de pui fiarta...tot pe la urgente, spital, internari, externari sunt........cu antibiotice si calmante la greu io tot fac criza...azi am fost la control si mi-a spus doctorul ca la urmatoarea criza ma opereaza fara doar si poate, deja ii prea mult...
sunt f suparata ca 2-3 zile stau in spital, david sigur nu va mai vrea sa suga, asta daca o sa mai aiba ce, cum naiba o sa ma mulg io acolo daca n-am voie sa ma misc dupa anestezie, si io fac depresie...
monica, mama lui de stafilococ...speram sa fie bine si chiar sa scapi de el
A_driana, de David-Andrei
many_bani spune:
Krelia multumesc de martisorul oferit de Raresh mic.
Monica imi pare rau ca o iei de la capat, sper sa fie ptr. ultima data
La noi este urat afara, dar ne-am incumetat pana in parc. Trebuia sa-i ofere Vlad Mariucai martisorul si iar am avut surpriza, ea ca o domnisoara bine crescuta i-a adus lui Vlad martisor.
Va pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dankutza Am revenit de la scoala! Ce zi am avut! M-au asteptat cei mici cu tabla scrisa cu creta colorata, cu desene si I love you! si I misssed you! Pe catedra am gasit martisoare facute de ei. AM primit o gramada de martisoare de la copii si cadouri pt CEzarica. AM primit o jucarie refrigeranta in forma de pinguin de Fisher Price, un sarafan de raiat roz cu chilotel (pt 2 ani), un trening mov cu tricou lila (pt 3 ani), o cutie de bomboane cu bobo in forma de bebelusi foarte colorati (cu lichior), ciocolata, floricele. Cand am iesit la careu, s-a auzit in cor Miss Danaaaaa si apoi s-au napusitit asupra mea. Nu numai de la mine din clasa, dar si de la alte clase. Toti mi-au spus ca ma iubesc si ca mi-au dus dorul. I-am intrebat cum a fost cu ceilalti profi si binenetels au spus ca ma prefera (cum altfel ) . Le-am zis ca de maine incepem foarte serios munca. Eu ii lucrez mult. SI le dau si tema in plus pt cei care vor. Nu au mai avut asa ceva de cand am plecat eu si de abia astepta sa ajung sa le dau extra. VA dati seama ce copii am? Apropo, am clasa a patra. am negociat programul. Luni si vineri pana la 1:45, marti, miercuri, joi pana la 12:15. Acest program va fi pana dupa vacanta de Paste. Imi va da salariul intreg. Atat am putut obtine. Bine ca nu alaptez, ca mi-ar fi fost mai greu. Acum, "sunt in carti". DAca mai intraziam o luna, bye bye post la anul si cum vor fi multe disponibilizari.... Na! Mi-e frica sa nu raman fara slujba. Nu as mai putea sa ii asigur lui Pinky tot ce ii trebuie. Oricum, am vacanta de vara ca sa o petrec cu ea. In total am 4 luni concediu pe an. Pinky a fost cuminte. Am venit acasa. Am gasit pe d-na cu copilul. A fost in parc cu bebelusa. Am gasit pe Pinky mancata, spalata, cacata, dormita. CUm am venit acasa, s-a trezit. Acum sta cu bunica ca sa am timp sa va citesc. AM citit tot si m-am intristat ca Monica are probleme. Aseara am fost la mama. E bine! Azi i-au scos drenul din cap. Are ca o caciulita de pansament si avea drena. Are un ochi vanat si e inca umflata la fata. Dar e foarte probabil ca Meme (asa ii spune Zbuciumix in loc de maia, de la mamaia) sa vina acasa pe la sf sapt. Asteptam rezultatul de la IML, desi ni s-a spus ca nu e de natura canceroasa. Ea stie ca a avut un anevrism. |
pt miss dana, ma bucur ca ai avut o asa primire, pt mama ta
Poze BUBU
marijan90 spune:
La multi ani fetelor care īsi serbeaza Ziua de nastere si micutilor fulgusori
Offf, Monica prin ce mai treci. sa treci cu bine si peste acest hop.
Ralu nu esti singura care a facut rotarix si eu am facut prima doza mai am pe a doua. Nu am avut nici un efect secundar si sper sa nici nu avem
ionelamaria spune:
plateea, noi aici suntem un club de "anti-soacre" deci varsa tot . Colicii or sa treaca, nu tin o vesnicie. La noi a mers excelent cu infacol. Voi ce folositi? Copilul plange si fiindca esti stresata, nu doar de colici... asa ca poti ruga politicos soacra sa nu deranjeze cand plange bebe. Sper sa fii norocoasa si sa inteleaga. Despre greutate, vin si eu sa te incurajez cu poezia noastra pe care am repetat-o intr-o veselie aici cu toatele : daca bebe e vesel, uda scutece, doarme....nu iti fa griji. Sigur e bine! Fiecare copil creste in ritmul lui
Monica, mama lui de stafilococ. iti tinem pumnii sa scapi definitiv de el.
Gabitza, trebuie sa-ti fie foarte greu cu 2 singura. de incurajare iti transmitem
Noi am fost la plimbare vreo 2 ore si tare a fost bine. Mihnea a primit de la mami o bratara martisor si e tare interesat de ea... o trage cu celalta manuta, o musca sa vada ce gust are si mai ales o rpiveste si intoarce manuta sa o vada bine. Ce-mi place!!!!!!!!!!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
plateea spune:
A_driana... nu-mi vine sa cred...
infiorator... eu ultima criza am facut-o in spital, dupa ce am nascut. de atunci, bag in mine la greu medicamente, ca sa pot manca cate ceva fara sa doara...tu ce trat iei, in afara de antibiotice?
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
dankutza spune:
citat din mesajul lui mariucasara dankutza raluci_b multumesc de raspuns. Decizia e in proportie de 80% luata. Mergem pe Infanrix pentru ca la doctorita noastra de familie s-a trimis pana acum doar Tetraxim si as vrea si componenta anti haemophilusB, iar ca optionale vom face doar vaccinul impotriva hepatitei A. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
De ce nu cumperi doar Act-Hib? Asta este antihemofilisul (componenta lipsa din Tetarxim). LA sfatul Dianei am cumpart doar Act-Hibul, la pret de 60 lei. Dr combina in aceeasi seringa Tetraximul cu Act0Hibul si separat ii face Hevax (pt hepatita B). Pana la urma te costa doar 60 lei si pana ajungi la doaza 2, apare si Pentaximul la dr tau. Apropo, asta costa 160 lei la Helpnet si 134 la Meti Bals.
Deci, Tetraxim + Act-Hib + Hevax = Infanrix Hexa. Primele 3 egal 2 intepaturi, ultimul egal o intepatura. AM vazut seringa. Are asa un ac subtire, de te miri pe unde trece serul.
Pup, si sa iei deciazia cea mai buna pt puiul tau.
De ce il faci pe cel pt hepatita A? Uite, ca eu nu ma-m gandit la asta!
Pup again
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
ralu_seby spune:
Sanatate la fetele cu probleme de bila!
Dankutza, emotionanta relatarea ta. Sanatate mamei!
Chiar azi vb cu sotul meu ca in cativa ani o sa incep sa primesc flori si felicitari si de la fi-miu. Azi faceau planuri amandoi sa cumpere cate o floricica lu' buni, fetitelor din bloc, finutelor si lu nasa.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dankutza spune:
Uite aici bomboanele bebelusi cu lichior si cadourile pt Cezarica primite de la copii.
Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix