LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA Teo nu merg amenintarile cu jucarii la gunoi. Cateodata vine el si zice "asta trebuie s-o arunci la gunoi"
de ce?
"o vrea radu..."
sau
"nu vreau sa o pun la loc"
sau
"vreau sa o stric, ca sa mearga la gunoi"

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Sa va zic ce stil si-a facut mai nou... zice "nu pot sa mananc, ma DOARE IN GAT"
s-a prins ca in momentul ala lesina toata casa si incepem cu termometre, bulinute, siropele...

Cateodata mai zice "nu-mi da ca mai am (gura plina / in gura)"
Si azi cica "MAI AM!" zice el INAINTE de prima lingura...

cel mai haios e la masa de dimineata, cand sunt singura cu ei. Radu incearca sa-mi smulga lingura din mana ca sa manance singur... iar Teo urla "vreau sa-mi dai tu!!!! nu pot / nu vreau singur!!!"

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Faceti-va pomana si da-ti-mi si mie un pm cu userul si parola de webshots...batranetea, deh...trai-v-ar famelia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Faceti-va pomana si da-ti-mi si mie un pm cu userul si parola de webshots...batranetea, deh...trai-v-ar famelia...

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

nu mai stie baba, sorry... (asa ca vreau si eu PM)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Uitati linkul...ne-am agaqtat si noi poza in album

http://entertainment.webshots.com/photo/2754429560096653195XYApvU?vhost=entertainment
Ma scuzati de carnacior , da' mi-e un somnnnnnnn...mucenicii cei moldo i-am terminat, grasutii de ei...
Fug la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

azi va dau eu o cafeluta, ceai si ce mai doriti voi.

scuze de intarziere dar va urez si eu un calduros

'LA MULTI ANI! DRAGI MAMICI!' si o primavara frumoasa!

si trebuie sa urez si pt zilele trecute:

La Multi Ani Iulia, Maria-Cristina si Teodora-Ioana!

si pt azi:'

La Multi Ani Stefan!

La Multi Ani Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

si am uitat ceva..asta nu din cauza batranetilor din cauza ca de ieri m-am lasat de baut cafea si m-am apucat de baut lapte sau ceai....probabil inca dorm .

Felicitari Rebiana pentru bebelina, sa creasca mare si sanatoasa.

pisi...nu stiu daca ne provoaca sau nu dar scoate cate o perla din el de ne da pe spate pe toti.oricum sunt topita dupa el si aseara imi zice :

' mami tu acum trebuie sa mori ....

...doar esti Alba ca Zapada si eu Printul si trebuie sa mori sa vin eu sa te pup si sa iti sara marul din gat..."

in prima faza am ramas socata...cum sa mor??? apoi a continuat copilul meu calm si zambitor...dar are mania asta de a le arunca ( cuvintele) de ramai debusolat pret de cateva secunde.

Si am vazut ca vb de jucarii si imprastiatul lor si de bocanit peretii si de faptul ca vorbim cu copii si ei ne aproba dar fac in continuare cum vor ei...ei bine recunoasc...sunt si eu fericita detinatoare a unui exemplar din aceasta "specie" doar ca pe al meu il cheama ..EDUARD..

cam atat pt acum fug sa strang jucariile acelea imprastiate prin toata sufrageria si sa ma pregatesc de servici.

va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.

si am uitat sa va zic toata lumea il intreaba pe Edy .." ce vrei sa primesti la 3 ani?"

Raspuns:" eu la 3 ani suflu in lumanarile de pe tort si primesc "masina la curent rosie"!!!

asa ca tatal meu a trebuit sa ii cumpere ( nimeni nu stie ..nici macar eu!) masina rosie "pe curent" sa isi care nepotu-su gagicile (4 la numar) cu masina.mama zmeilor..exact aia imi mai lipsea in casa.

acum chiar am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

la multi ani sanatosi!

MARIA CRISTINA
TEODORA IOANA

Sa fiti sanatoase, sa aveti mult noroc, sa aduceti multe bucurii parintilor vostri.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Neatza! ?
Eu da, si degeaba... am fost calarita azi noapte la greu... Teo s-a dat jos de vreo 3-4 ori din patul lui si a venit peste noi, 3 oameni (e drept ca doi mai mici, da si io sunt mare rau) inchipuiti-va 3 oameni in 90cm, doi dormeau la greu... ghici cine...?
Teo nici nu a deschis ochii in cursul trambalarilor cu perna in brate de la el la mine si pe sus inapoi...
Cat erau amandoi in acelasi pat, se bateau. Tot in somn, frate. VREAU PAT DUBLU!!!!

Kit, merci pt parola!

La multi ani, Stefan de Stefimic

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Oana, e mortal Edy!!!!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput