LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani Alexandru si Sebastian!

La multi ani si celor care se sarbatoresc de mucenici.
Socrul mi-a urat la multi ani, cica azi se sarbatoresc cei care nu au nume de sfant... Eu nu stiam.
Matusa mea ma suna de sf Ana, pe 9 sept, zice ca atunci e si numele meu sarbatorit... habar nu am, dar nici nu simt nevoia... nu-s demna de a purta nume de sfinti

Fac si eu acuma niste mucenici de la plic, mama zice ca-s nasoi... sa-i vedem.
Are cineva o reteta "adevarata"?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Stefan,Alexandru si Sebastian!!!

Gaia in ce sens adevarata ?Eu am facut aseara mucenici moldovenesti si acum am pus pe foc sa fac din cei muntenesti ,la care vrei reteta?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

adevarata adica nu nu juma de ingrediente la plic

Mie imi plac cei fara zeama... moldovenesti sunt?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multi ani dragi mamici!Va doresc o primavara linistita( este pe drum pe undeva ratacita printre zapezi) in suflete si in case!

Cu drag uram LA MULTI ANI si lui Winnicu, Teo, Stefan, Alexandru si Sebastian
Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!
Vazut si pozele si-n albumul de 3 anisori..numai domnisorele
Si veverita mea de pe acum isi manifesta dorinta de a primi cadou o papusica Barbie-Rapunzel
Rebiana-felicitari, sa iti traiasca printesica!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui gaia.nevia
[Matusa mea ma suna de sf Ana, pe 9 sept, zice ca atunci e si numele meu sarbatorit... habar nu am, dar nici nu simt nevoia... nu-s demna de a purta nume de sfinti

Gaia pe parintii Fecioarei Maria ii chemau Ioachim si Ana(sfinti parinti asa sunt pomeniti in cartile bisericesti) prin urmare si Ana este sarbatorita dar nu cu cruce rosie.Exista si acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana... pentru cei care nu pot avea copii sa il citeasca.Stiu pentru ca numele veveritei Ana-Maria a fost luat de la Ana (am avut iminenta de avort si am citit acest acatist) si Maria pentru ca am fost "insemnata'' in ziua de Sf Marie.
Ai un nume foarte frumos si trebuie sa il cinstesti ca atare.
Sper ca nu te-am plictisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

oooh, si eu am fost calarita la greu azinoapte. tot de catre copil(ma, nu va gabditi la altele, ca s suparata). dupa vizita unei fetite un pic mucosica, de sambata, de ieri ii curge si nanei nasucul la greu, si tuseste iar. abia aveam o saptamana de cand ii trecuse tusea.
si afara e o zapada inalta, ninge de ieri continuu si viscoleste...
asa ca, cum sa fii fericit?

gaia, mersic ptr ajutor, o sa aprofundez [roblema aia cu linkul. cred ca nu am luat varianta corecta ptr forumul nostru, totusi. si sorry, tu te cercetezi bio-chimic si eu credeam ca psiho...conchid ca stai bine cu capu', in ciuda noptilor frecate la greu si a zilelor in care te joaca 2 maimutoi mici, unul ceva mai pervers.
kitticuta, cum e jules?
rozi, ce chestie, sa ceara papusica...nana nu se joaca cu papusile. a primit niste barbiloaice de ziua ei si am marit colectia de pe pervaz. si ea experimenteaza jocuri tot timpul, e curioasa, dar astea cu papusile...pas! o matusica mai rea de gura m a acuzat ca n am dat o la gradi, si de aia nu stie de papusa. dar eu am mimat ceva pe aici, totusi, si nimic.
doar teatrul de papusi ii place, dar cu animale, nu cu papusele.
kit, ma tot tin sa te ntreb, ce teatru bricoleaza baietii tai? o scena din aia clasica? din ce l fac?
gaitza, mai da si tu, te rog, linkul ala la magazinul cu papusi de lemn, ca erau tare faine si joaca voastra suna bine si ptr noi. pleeeaseee...

azi a decupat si nana, prima oara n viata ei, cand a tinut o foarfeca n mana. aveam noi o plansa desenata cu o padure, un rau si un drum. si am desenat flori, broaste, albine, fluture, gargarita si un iepure, le am colorat impreuna si ne am jucat cu decupajele pe plansa aia. ea a decupat la gargarita vreo 10 minute, pana i a amortit mana. e o chestie cu multi franjuri pe margine si miez de gargarita . manca o ar mama, ce s a mai chinuit...
da i place. perseveram. la toamna, cand intra la gradi, sefa de promotie o fac!

puup la toate, sa va ganditi la noi, bolnavioare si inzapezite cum sintem.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[url=http://lilypie.com][/url]

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Pisik- Barbie as Rapunzel e desenele ei preferat de aici si dorinta ei, ca in rest nici ea nu se joaca foarte des cu papusile, are un carucior..le mai plimba si inveleste din cand in cand si cam atat.Cat despre colorat, pictat, decupat..nici vorba.Am incercat pur si simplu nu ii place.Cu plastelina am zis sa vad cum e...in rest puzzelit..in curand nu o sa mai avem pe unde le pune.Cel mai mare a fost cu 50 piese pa care l-a facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menuet

[quote]citat din mesajul lui gaia.nevia
[Matusa mea ma suna de sf Ana, pe 9 sept, zice ca atunci e si numele meu sarbatorit... habar nu am, dar nici nu simt nevoia... nu-s demna de a purta nume de sfinti

Gaia pe parintii Fecioarei Maria ii chemau Ioachim si Ana(sfinti parinti asa sunt pomeniti in cartile bisericesti) prin urmare si Ana este sarbatorita dar nu cu cruce rosie.Exista si acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana... pentru cei care nu pot avea copii sa il citeasca.Stiu pentru ca numele veveritei Ana-Maria a fost luat de la Ana (am avut iminenta de avort si am citit acest acatist) si Maria pentru ca am fost "insemnata'' in ziua de Sf Marie.
Ai un nume foarte frumos si trebuie sa il cinstesti ca atare.
Sper ca nu te-am plictisit

Varsta Veveritza

Nu m-ai plictisit deloc! Doar ca pe mine nu ma cheama Ana... ma cheama Adela, si nu prea inteleg de ce matusi-mea tine sa ma felicite de sf Ana.

Pt ai mei copii am ales totusi nume ortodoxe romanesti, Teodor si Radu au amandoi zi in calendarul religios.
Desi.. daca era pe-aia dreapta pe Teo l-ar fi chemat Nectarie, ca daca n-am citit in fiecare zi acatistul, de la varicela si pana am nascut... apai n-am citit nimic niciodata.
Lui Radu i-a dat popa la botez inca un nume: Dionisie...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Pisik, uite www.jucariidinlemn.com/product/familie-4-papusi-din-lemn_61023.aspx" target="_blank">papusile
Nu as zice ca se joaca prea mult cu ele, dar se joaca, mai ales daca particip si eu si-l provoc la cate o discutie, imediat inventeaza el ceva si le pune pe papusi sa faca.
Le-am carat si la munte, dar au cam zacut, acasa insa mi le-a cerut in pat cand s-a culcat...
Oricum, nu e ceva cu care sa stea nonstop in mana... cum sta cu masinutele. Sau, cea mai noua obsesie... METROU. Asta e un metrou? (nu, e o telecomanda). Ba e metrou. Uite, merge prin tunel. Uite are sine... si tot asa...
La Sighisoara: mai stii unde am fost ieri? NU. La cetatea S... - Sighisoara!!! completeaza el fericit.
Si ce-am facut acolo?
Am mancat.
Unde?
In METROU!!!!
Asa i s-a parut lui restaurantul ala... metrou...

Edit: maaama ce-mi place de Nana, foarfeca, gargarita... wow! Bravo!

M-ai pierdut cu psiho si cu bio... ce-am zis? ce-am facut? ca am uitat.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Pisik, uite www.jucariidinlemn.com/product/familie-4-papusi-din-lemn_61023.aspx" target="_blank">papusile
Nu as zice ca se joaca prea mult cu ele, dar se joaca, mai ales daca particip si eu si-l provoc la cate o discutie, imediat inventeaza el ceva si le pune pe papusi sa faca.
Le-am carat si la munte, dar au cam zacut, acasa insa mi le-a cerut in pat cand s-a culcat...
Oricum, nu e ceva cu care sa stea nonstop in mana... cum sta cu masinutele. Sau, cea mai noua obsesie... METROU. Asta e un metrou? (nu, e o telecomanda). Ba e metrou. Uite, merge prin tunel. Uite are sine... si tot asa...
La Sighisoara: mai stii unde am fost ieri? NU. La cetatea S... - Sighisoara!!! completeaza el fericit.
Si ce-am facut acolo?
Am mancat.
Unde?
In METROU!!!!
Asa i s-a parut lui restaurantul ala... metrou...

Edit: maaama ce-mi place de Nana, foarfeca, gargarita... wow! Bravo!

M-ai pierdut cu psiho si cu bio... ce-am zis? ce-am facut? ca am uitat.

Gaia, mumã pentru voi:

adelooo...adeliciule, ce nume frumos ai tu. dar ti au scurtat atentia copi aia ai tai. pai cand ai zis ca te duci si tu cu pupu ala al tau, si io te am intrebat ce i pupu, si tu ai zis ca i kk...ai priceput?
(nu mi iese lilipaiu' naibii, uite ce carnatoi am acuma si am luat modelul tau...cumva, ma rog...)

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

varsta nana

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput