LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
pisikuta spune:
lucrari de arta:
http://community.webshots.com/album/576964286YtunCP
soricica ei, desigur, e mai naturala ca a mea, chiar daca i a constituit de model. pisica si caracatita sunt din memorie.
carmeniciu, picturile voastre ne au luat la desen in acuarela, prin rabdare. nana incepe dar termina monocolor, prin a si sterge propriile urme pictate cu juma' de minut mai devreme ![]()
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
varsta nana
norah
Everyday is the right day
gaia.nevia spune:
auci, am pricipit. ma cam lasa memoria. Pupu era caca de Teo si Radu pe care tre sa-l capsulez luni si sa ma duc cu el la analize, in speranta ca reusesc sa obtin trimiterea si sa-l si predau pana in 11. Greu...
incearca o varianta fara borders si height... a mea n-are. Cea cu borders ar vrea sa se insereze direct ca imagine in semnatura, si pe forumul aista nu se poate.
mda. Adela ma cheama, dar nu mi-a zis nimeni asa decat la scoala, sau cand era rost de ceva chelfaneala. Altfel am fost Ada, sau Adeluta.![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ralualexandrei spune:
Da Gaia mucenicii moldovenesti sunt cei fara zeama facuti din aluat de cozonac.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Lumi_Nag spune:
Buna fetele!
Pisik, faina ideea cu tablourile, iar treaba cu amenintarea ca-i arunc jucariile la gunoi nu tine, pentru ca nu apuc sa le strang in cutie, dar sa le mai si arunc la gunoi....imi varsa si gunoiu pe jos, nu numai jucariile
.
In legatura cu cosmarurile fetitei, poate ar trebui sa dormi cu ea cateva nopti sa nu se mai sperie (zic si eu). Sau sa-i pui o lampa cu lumini colorate 
Lilipaiu eu il vedeam in regula numai cand scriam raspunsu'. Cum trimit mesajul si ma uit la el, nu se mai vede decat acelasi carnat de-l vedeti si voi ![]()
Gaia.nevia, super tare Teo la faza cu jucariile, dar si la faza cu "mai am!" 
A, si neaparat sa iti iei pat dublu da?
Am vazut si fete cucuiete de Krissy si de Carmen, (si de restu dar le mai vazusem
) si sunt frumoase rau domnisoarele din generatia sta breee
. Ma bucur ca o sa aiba Jiji de unde alege ![]()
Pisico.....am scris pe masura ce citeam si iar am ajuns la tine si cand am citit de carnatoi am "tras" un ras necontrolat de se uita lumea la mine ca la urs (si-s la servici) 

Dragute papusile din lemn...merg si la baietei? Ca eu m-am saturat cum arunca masinutele de pe birou si cand se tamponeaza de perete tipa cat de tare poate "acideeeent"
Si eu ma uit cu jale la gaurile din perete si la masinile lui bucati cum stau frumos pe talpa slapului meu. 
Revin ca n-am treaba azi 
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
pisikuta spune:
lumi, atunci, ptr tine, n am alta idee decat sa ti vezi de treaba ta si sa l lasi in pace. si sa programezi un gletuit si un zugravit pentru 2020, cand s o orienta spre alte distractii
.
menuet spune:
Deci sunt in soc..........
O colega de 25 de ani a murit aici la munca.I s-a facut rau, am chemat medicii au venit 3 salvari dar in ciuda eforturilor depuse nu a mai putut fi salvata.Operata de inima ce-i drept dar toate fetele credem ca e si din cauza supararilor de la noi de la serviciu.Sa lucrezi pe 6 milioane nu-i usor si sa fi....la creieri!Azi dimineata era ok, a fost la Constanta, vesela, s-a intors....
Nu imi vine sa cred.....Dumnezeu sa o ierte!
Scuze..trebuia sa ma descarc..
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menuet Deci sunt in soc.......... O colega de 25 de ani a murit aici la munca.I s-a facut rau, am chemat medicii au venit 3 salvari dar in ciuda eforturilor depuse nu a mai putut fi salvata.Operata de inima ce-i drept dar toate fetele credem ca e si din cauza supararilor de la noi de la serviciu.Sa lucrezi pe 6 milioane nu-i usor si sa fi....la creieri!Azi dimineata era ok, a fost la Constanta, vesela, s-a intors.... Nu imi vine sa cred.....Dumnezeu sa o ierte! Scuze..trebuia sa ma descarc.. ![]() Varsta Veveritza |
Brrr... of Doamne!
Dumnezeu s-o odihneasca...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menuet Deci sunt in soc.......... O colega de 25 de ani a murit aici la munca.I s-a facut rau, am chemat medicii au venit 3 salvari dar in ciuda eforturilor depuse nu a mai putut fi salvata.Operata de inima ce-i drept dar toate fetele credem ca e si din cauza supararilor de la noi de la serviciu.Sa lucrezi pe 6 milioane nu-i usor si sa fi....la creieri!Azi dimineata era ok, a fost la Constanta, vesela, s-a intors.... Nu imi vine sa cred.....Dumnezeu sa o ierte! Scuze..trebuia sa ma descarc.. ![]() Varsta Veveritza |
Am ramas ...socata...Dumnezeu s-o ierte!
kmi78 spune:
Va spun si eu cu intarziere : LA MULTI ANI TEODORA !
LA MULTI ANI MARIA CRISTINA!
si de asemenea LA MULTI ANI : STEFAN, ALEXANDRU SI SEBI!
Sa va traiasca papusa Rebiana!!!