LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
Kitty spune:

Stefan 

Am vazut si poze si capodopere artistice, dar chiar nu ma simt in stare acum sa scriu mai multe, am avut o zi foarte plina si grea si cu nervi.
Giulia a ramas doar cu un rest de tuse, e binisor in rest.
laura_oana spune:
buna dimi
cine doreste cine pofteste ..cafea, ceai , capuccino, si ce mai doriti voi.
La Multi Ani Adrian, Daria Elena si Adelina !!!
La Multi Ani Iuliana_2007 !!!
sunt pe fuga suntem bine ..parca putin infundat Edy dar nu imi dau seama daca urmeaza sa raceasca sau are doar ceva mucisori uscati..nici nu ma lasa sa ma uit la nasucul lui.
o sa vedem ce e..raceala sau alarma falsa.![]()
va pup..o zi faina ..ca la noi e frig -3 grade.
gaia.nevia spune:
neatza... dati, dati multa
ca se vede ca sunt dedormita, irascibila, coco, mango, varza si altele....
adineauri ma uitam cum scrie Laura ca la ea la Dubai sunt minus 3 grade si eram pe cale sa-mi sun prietena s-o intreb cum naiba a inghetat desertul de cand s-a mutat ea acolo...
In rest... trezire la 2jumate cu joaca pana pe la 3jumate. Apoi trezire la 5... apoi la 6jumate...si acum definitiv la 8. Nu mai pooooot....
Aceste treziri se impart la doi... copii, ca eu sunt una singura
Ii zic lui Teo, hai, fa pisu, ca trebuie sa merg la bucatarie sa fac micul dejun.
Si el cica. "hai, nu pleca. Esti atat de frumoasa si pleci..."
Pana la urma n-a facut pisu... eu m-am suparat.... o fi bine... n-o fi bine... si pampersul era uscat, de aseara de la 8.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
stefimic spune:
multumim frumos pentru urari, am sa intru mai tarziu sa pun si pozici, nu am facut mare lucru anul asta, decat in familie, eu sunt zapacita de cap, am inceput cu colicii si toata noaptea am urlat.
parca uitasem ca am trecut si cu STEFAN prin asa ceva, dar eu credeam ca daca mananca numai san nu va face colici, dar se pare ca m-am inselat.
sanatate multa bolnaviorilor.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
LA MULTI ANI SANATOSI!
ADRIAN
DARIA ELENA
ADELINA
Sa fiti sanatosi si sa aveti in viata numai bucurii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
pisikuta spune:
acu' abia apuc si eu sa gust cafeaua. multam adeliciu ptr ea!
menuet, dzeu s o odihneasca! socant, intr adevar.
nu sintem pregatiti in fata mortii, educatia si abordarea stramosilor era mult mai sanatoasa in privinta asta. chit ca religiile au continuat si dezvoltat miturile sacrale ancestrale. eu, cel putin, recunosc cat ma inspaimanta moartea, dar problema la mine e "o drama personala"
, si nu aprofundez(nu ntelegeti cumva ca mi a batut pe la usa, e ceva muuult mai adanc.
kit: sa speram ca azi esti sub o zodie mai buna. nu stiu luna aia in ce faza e, daca te poate ajuta cu ceva sau din contra. da' pot studia ptr tine cerul de azi
. ma, eu raman solidara cu tine. ai nevoie de moa sa te ridice, aici sint! ai vazut, s a imbolnavit jules, hop si nana mea, hop si eu acasa de 2 zile, vad zapada doar pe jeam, habar n am cate grade sint afara. vibrez exact ca tine, doar la distanta de o saptamana.
gaia-adele: daca refuzi sa te mai joci noaptea? nu tine? ai vazut, si eu ma plang de nana ca se trezeste de cateva ori pe noapte. si, ca sa i raspund si lu' lumi, intr adevar viseaza intens, am si dormit cu ea, obiceiul s a perpetuat. dar citisem ca nu i bine sa faci conversatie si sa le intri n joc. ii culci cu vreo doo vorbe bune si pa, ai iesit pe usa. sincer, nu stiu cum rezisti, o fi tineretea...eu functionez tare prost la nopti pierdute si na m, totusi, experienta ta de fiecare noapte, la noi e ceva mai blanda soarta...
multu' ptr linkul cu jucariile de lemn! 
(am vrut ca pe nana s o cheme nora adele, dar nu m am inteles cu tac su, lui i s a parut ridicol...)
stefi, si nana a avut colici si tocmai, ca dupa ce am combinat sanul cu formula a scapat de ei aproape instant. tin minte ca pana atunci ma rugam zilnic la o minune ptr ca nu mai rezistam la atata urlat si dansat cu copila in brate. acum, restrospectiv, privesc asa de calm, toate trec..
pup, o zi faina!
diana_jors spune:
La multi ani
sarbatoritilor din ultimele zile, n-am mai reusit sa tin pasul cu fiecare in parte...
Noi in principiu suntem bine, asteptam sa treaca zapada ca sa putem construi, eu mai am 2 saptamani pana la maraton... noutati nu prea avem.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
pisikuta spune:
stefan, la multi ani, sa cresti mare si voinic!
(stefi, nu stiu cum mi a scapat, cu asta trebuia sa fi inceput ziua de ieri...)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisikuta (am vrut ca pe nana s o cheme nora adele, |
he he... vezi sa nu ajunga s-o "cheme" nora Adelei...
eu nu ma joc, sa stii, doar Radu, eu doar ma uit urat si suspin de nesomn.
Ei, imi trece, cred ca bioritmul meu e undeva in groapa, cu luna si cu alte conjuncturi astrale cu tot...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
sherbi spune:
buna fetili!
ce mai faceti?
la multi ani la toti piticii voinici si piticute voinicute care si-au serbat cea deja de-a treia aniversare!
noi suntem bine, david e un scump si ne dorim de-acum si o surioara pentru el. lucram la proiect, deci fiti pe faza. sper sa nu dureze o vesnicie, nu ca nu mi-ar placea joaca "de-a mama si de-a tata"!
de roxi mai stiti ceva? stiu ca si ea era in proiect, dar nici pe mess n-am mai zarit-o. eram curioasa daca a ramas burticoasa.
va pup si promit sa mai intru!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)