LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 19
menuet spune:
Navodari orasul in care eu si familia impreuna cu fetita mea locuim. Un italian ne ameninta cu infiintarea unui astfel de depozit. Noi Navodarenii va rugam sa ne ajutati in demersul nostru pentru a stopa acest proiect. Suntem 40000 de locuitori, oras turistic, avem deja ca poluant Sc Rompetrol. . Vrem un aer cat mai curat pentru copii si pentru noi. Aici semnezi petitia!
Spune mai departe tuturor prietenilor, rudelor, amicilor, tuturor celor care vor o Romanie mai curata!!
Celor care au bloguri si vor sa sustina acest proiect multumesc anticipat pentru sustinerewww.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_infiintarii_centrului_de_gospodarire_deseuri_industriale-p26275051.html" target="_blank">Aici poti semna petitia!

laura_oana spune:
buna dimi ...va dau si azi cafea, ceai si ce mai doriti voi.
incepem cu urarile:
" La Multi Ani Maria !!! "
" La Multi Ani Delia !!! "
[/red]
" La Multi Ani David Gabriel!!! "
" La Multi Ani Rares !!! "
deci copilul meu si-a schimbat preferintele : nu vrea sa primesca de ziua lui decat:
un bebelus adevarat, mic si sa fie fetitza!!!!
carti de povesti.
jucarii..nu conteaza ce.
si mai vrea si haine.
scurt si cuprinzator!
va pup
ma duc sa iau micul dejun si sa imi beau ceaiul de afine ( ma omoara colesterolul!!!)
stie careva ce mai e bun la scaderea colesterolului in afara de ceai de afine si avocado??? nu ce se gaseste pe net, daca a incercat cineva ceva si a mers, in afara de medicamente! multumesc anticipat.
a zi frumoasa.
Edit:...Gaia...m-ai amuzat teribil cu "Dubaiul"...nu te grabi sa suni prietena ca Dubaiul asta inghetat se afla in Caras-Severin si pe deasupra e si cod galben, portocaliu sau ce culori mai vor astia.deci aseara ningea in "Dubai".![]()

Laura mamica de
Eduard Darius (22.03.2007) Poze
[red]Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
gaia.nevia spune:
David, Maria, Delia si Rares
La multi ani!!!
?
Ieri a fost pe la mine o prietena cu fetitele ei, una e cu trei luni mai mica decat Teo, s-au jucat de au capiat, au alergat prin toata casa cu Radu dupa ei... ma rog, fun in toata regula.
Cea mica are trei luni. Teo n-a scos-o din "PAPUSA"/
Mami, papusa plange, mami, papusa doarme, mami, sa puna papusa pe jos sa umble, vreau eu papusa aia... si tot asa. Cu greu l-am tinut departe, vroia s-o apuce si s-o ia cu el. Dar nimic finut...
Prietenei mele i-am facut cunostinta cu wrapul meu, ca tot nu-l mai foloseam, pe ai mei daca ii mai car ii car in sling.
Au fost foarte incantate amandoua, pe cat de reticenta era la inceput prietena mea din cauza lungimii wrapului si a procedurii aparent complicate de "montaj"
Explicatiile le-am facut pe Radu care a fost ultra mega suparat cand am terminat, a plans vreo 20 min si a stat incalcit in panza aia cu mainile intinse la mine sa-l mai port nitel 
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
pisikuta spune:
'neata! multumesc de coffee, io nu s cafegioaica ca mi creste tensiunea si am bitz, dar una fara cofeina merge.
adele
,
, esti teribila cu aia cu nora!! dar cum vad ca ai baieti care promit, dau linistita papusa mea la tine. cum e slingul ala? ceva n care l cari acu', la 3 ani pe bebeloi???
lauricius, treceti la treaba! ma, vezi ca avocado CRESTE colesterolul. eu sint mare consumatoare, dar domnului ii servesc cu masura, ca are probleme ca si tine si e contraindicat. el ia niste medicamente. si mananca mai mult carne de curcan.
menuet, votez imediat. la voi in oras e multa industrie chimica, rompetrol, marway fertilchim, parca mai era un combinat de producere acid sulfuricsau amoniac......stati destul pe bombe ca sa mai aveti si deseurile toxice sub picioare. ai postat subiectul si la alte subiecte specifice, de atitudine, de pe forum? 
am vrut sa ti mai zic de locurile de joaca, ca anul asta n am ami dus o deloc pe nana nici la girafa. de cate ori ne am dus iarna a luat cate o viroza de la un copil bolnavior si mucos. culmea e ca observam de fiecare data cand au fost copilasi raciti si m am revoltat de fiecare data ca personalul de la girafa accepta ptr 10 ron chestia asta, in loc sa aiba atitudine si sa protejeze pe ceilalti. nana sufera teribil ca n a mai mers. mai ales cu iarna asta grozava, de am avut o.
gabitzule, ce i cu tine? bati magazinele dupa cadoul perfect? studiezi retetare complexe ptr ziua cupilului?
va pup!
gaia.nevia spune:
Uite aici site www.sling.ro/catalog/" target="_blank">cu slinguri, pouchuri si wrapuri
In sling (de fapt e pouch al meu, sling fix) il car si pe Teo, da, si sta chiar mai bine ca Radu desi e mai greu, pentru ca sta cuminte lipit de mine. E ca si cum l-as cara pe sold, doar ca am mainile libere si nu ma doare spatele. Radu se cam zbate si vrea ba jos, ba sus, ba cu fata, ba cu spatele, ba in carca, ba...ba...ba... ca asa e el, energic.
wrap-ul l-am cumparat dupa ce s-a nascut RAdu, deci Teo nu l-a prins. L-am purtat in el de la 2 luni pana in vara trecuta cand mi-am luat slingul, ca-mi era prea cald. Nu-i de Teo, ca e greu de varat lunganul in infasurari.
Acum Radu sta mai mult in carca la ta-su, in backpack, si e foarte multumit, plus ca il pot folosi si ca scaun pt el.
Si Teo s-a imbolnavit fara exceptie la fiecare iesire in locuri de joaca. Intotdeauna sunt copii bolnavi prezenti. Ma intreb de ce ar fi altfel la gradinita, si mi se face inima mica, mica... mica... de frica.
Apropo, am fost la cumparaturi luni si l-am luat pe Teo cu mine. Ca sa nu ma trezesc ca incepe sa miorlaie, ca alearga prin tot mallul si, in plus, ca sa nu car sacosa de 10kile pe umarul meu firav
l-am intrebat intr-o doara daca nu vrea sa luam caruciorul.
A vrut, si nu numai ca a vrut, dar a stat nemiscat in el toata calatoria. Din cand in cand mai oprea cate o tanti aratoasa tragand-o de fuste si ii explica ca el conduce un mini cooper bleumarin...
Si m-a mai impresionat placut cu ceva luni, am intrat la Okaibi, daca stiti siglele lor... Teo zice, aratand sigla, "mami, uite, asta e un baietel!"
Nu ma asteptam la asa abstractizare de la un pusti asa de mic. Sigla e un patrat, si sub el un k intors spre dreapta (deci cu "cracii" in jos)![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
doina.todor spune:
Buna fetele!
La multi ani la toti !
laura-oana colesterolu mai scade cu( scriu cu ce a incercat tatal meu si a reusit)
Grapefruit roz 1 pe zi da mai mult timp 2-3 luni
Regim alimentar aproximativ fara colesterol ( ca se mai scapa la carnati, slanina si alte alea)![]()
si inot 1000 m/zi ( odata la 2 zile)
Ceapa si usturoi aproape la fiecare masa ( cine poate)
A si cel mai important redu stressul ca ala iti creste colesterolul indiferent ce faci,mananci.
Radu e bine, tot demolator si terminator.
Intrebare: aveti vreodata senzatia ca vorbiti cu copii vostrii si ei nu aud? ca la mine e cam frecventa treaba. Adica incerc sa ii zic ceva si incep cu "Radu ascuta-ma, uita-te la mine!" el se uita si dupa vreo doua trei cuvinte de ale mele l-am pierdut parca vorbesc cu peretii. Sper ca nu are ceva deficit de atentie...
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doina.todor Adica incerc sa ii zic ceva si incep cu "Radu ascuta-ma, uita-te la mine!" el se uita si dupa vreo doua trei cuvinte de ale mele l-am pierdut parca vorbesc cu peretii. Sper ca nu are ceva deficit de atentie... |
Nuuu, doar ca nu esti, dom'le, interesanta deloc!!!
Glumesc, sper sa nu te superi ca nu asta este intentia.
Si Teo face asa, pe de alta parte se uita si un film intreg (Thomas, nu episoadele, film, Razboiul Clonelor... Bolt uneori) si povesteste in verva tot ce se intampla acolo, deci atent perioade lungi de timp eu zic ca poate fi.
Oricum ma scoate din minti ca se uita vesnic in alta parte cand ii spun ceva, mai ales daca ii fac morala... si imi taie vorba brusc: "uite! un tunel! trece metrou asta prin el...!"

La fel si daca incerc sa-i citesc.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
pisikuta spune:
foarte misto draparile alea, de wrap auzisem, slingul nu stiam ce este. dar tu sigur ai si coloana buna de poti sa i duci asa..
sherbi, cu roxis , eu tot astept sa reapara. cu atat mai mult cu cat de ea ma leaga existenta mea in stup. atunci cand am intrat in roi a fost prima care m a incurajat sa raman. cartile fiind deja formate si eu nefiind tocmai vedeta zilei, eu eram gata sa mi iau talpasita la primele intrebari ramase fara interes de la colegele astea de zumzait, cu care ma gadil acum zilnic aproape.
(roxolino, ascute ti acul si hai inapoi, la impuns, in cuibu' de viespi! cu cine sa vorbesc sa faca lobby...a?)
diana_jors spune:
Daca ati avut azi in jurul orei 10 treaba in zona Bdul Cantemir intersectie cu Marasesti, si ati vazut pe mijlocul drumului o Skoda albastra moarta pe care o claxona toata lumea - eu eram 

M-au impins politistii veniti sa dirijeze traficul, vroiau sa ma bage pe un loc de parcare, si cand mai aveam vreo 10 metri pana la el, s-a gasit un destept care mi-a "taiat fatza" masinii impinse si s-a infipt pe locul respectiv ![]()
Politistul: Du-te de acolo!
Omul: De ce, ca sa o bagi pe aia? (aia - aka masina mea)
Politistul: Da!
Omul: Nu vreau, na! si a plecat...
Intre timp mi-am chemat sotul din Pipera sa duca macar copilul la gradinita... ah, plecasem la 7:50 de acasa, si la ora 10 eram abia pe-acolo... abia pe la 10:30 am ajuns la munca... nu ma pot concentra deloc la munca, nu stiu ce sa fac cu masina...
Ce sa mai zic? 

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)